• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

makinayla aldım ama bikini bölgesini eldivenle
aldım onlar bile belli sanki anlamadım nasıl böyle oldu

tatlım o gün kırılmış olan tüylerindir muhtemelen.yada geciken tüylerin meydanı boş bulunca hızla uzamışlardır:1:
şöyle düşün bir bitkinin dibindeki otları temizleyince nasıl bitki topraktaki tüm vitamin ve mineralleri tek başına kullanır ve hızla büyür,gelişirse; tüylerimizde alınınca kalanlar öyle cabuk büyüyorlar.
strese girme 2. alternatif tarihlerde de onları al ve devam et yöntemi uygulamaya..
bu ay biyolojik bir nedenden bile kaynaklanmış olabilir.her ay aynı şey olacak diye düşünme.
biz aylardır benzer durumlarla karşılaştığımız için böyle rahat konuşuyoruz.
bu yöntemin arttırma ya da çabuk çıkarma gibi bir dezavantajı olmasına imkan yok inan.

mkızlar makinemi daha çok kırar yoksa ağda mı kollarımı 26 haziranda almıştım şuan kimisi uzadı kiisi yeni çıkıyo kimisi çıkmadı uzayanlar ağdayla alırken kırdıklarım olsa gerek bu sefer makineyle mi alsam yoksa sir ağdaya devam mı etsem bilemedim nemlendirici için biraz geç kaldım galiba ama gidip her yerime krem süreyim.

mkızlar makinemi daha çok kırar yoksa ağda mı kollarımı 26 haziranda almıştım şuan kimisi uzadı kiisi yeni çıkıyo kimisi çıkmadı uzayanlar ağdayla alırken kırdıklarım olsa gerek bu sefer makineyle mi alsam yoksa sir ağdaya devam mı etsem bilemedim nemlendirici için biraz geç kaldım galiba ama gidip her yerime krem süreyim.

makineyi mecburen bende kullanıyorum ama yüz ve kol gibi bölgelere kesinlikle sürmem ! kalınlaştıracağından hiç şüphem yok !

nemlendiriciyi ne zaman sürücez ?

nemlendiriciyi düzenli olarak kullanmamız cildimiz için gerekli zaten..ama ihmal edenlerin ağda yapmadan birkaç gün öncesinden sürmeye başlaması lazım.
sakın ağdadan hemen önce sürme! :)
kremli ciltten tüyleri alamasın :)

tatlım o gün kırılmış olan tüylerindir muhtemelen.yada geciken tüylerin meydanı boş bulunca hızla uzamışlardır:1:
şöyle düşün bir bitkinin dibindeki otları temizleyince nasıl bitki topraktaki tüm vitamin ve mineralleri tek başına kullanır ve hızla büyür,gelişirse; tüylerimizde alınınca kalanlar öyle cabuk büyüyorlar.
strese girme 2. alternatif tarihlerde de onları al ve devam et yöntemi uygulamaya..
bu ay biyolojik bir nedenden bile kaynaklanmış olabilir.her ay aynı şey olacak diye düşünme.
biz aylardır benzer durumlarla karşılaştığımız için böyle rahat konuşuyoruz.
bu yöntemin arttırma ya da çabuk çıkarma gibi bir dezavantajı olmasına imkan yok inan.

teşekkür ederim canım
yılmak yok denemeye devam

:25::25::25:bende 15temmuzda aldım heryerimi,ama bu sefer pek memnun değilim çünkü kollarımdada bacaklarımdada çıkmaya başladılar bile hadi bacaklarım neyse ,onlarda aldığım zaman uzamayanlar uzuyordur veya batıklar falan ,evet evet şimdi baktımda tektük uzayanlar var işte onlar batıklardır büyük ihtimal neyse ama kollarımda çok çabuk belirmeye başladılar ben bubu aldıktan 1gün sonra regl olmama bağlıyorum demişlerdi ama tatile çıkıcaz diye almak zorundaydım neyseee 23ünde yapıcam yine uzayanlardanda kurtulucam inşallah hadi kolay gelsin

kızlar mrb nasılsınız. ben tüylerim uzasın diye bekliyorum :)
sizlere sormak istediğim bişey var ben kol tüykerimi almaya başlycam ama hangi yöntemle alsam bilemedim...
kol tüyulerini alıp memnun olduğunuz yöntemleri paylaşırsanız çok mutlu olurum
herkese iyi günler...

ben kollarımı ilk defa başladığımda makineyle almıştım sonuç çok ii halada hiç bi sorun olmadı bebek cildi gibi pürüzsüz ve yumuşacık oluyoo benim uygulamam böyle
:64:

makinayla eskisinden daha kötü çıkıyor:5: dik dik ve kalın kalın.epilasyon şart oldu:58:

makineyi mecburen bende kullanıyorum ama yüz ve kol gibi bölgelere kesinlikle sürmem ! kalınlaştıracağından hiç şüphem yok !

nemlendiriciyi düzenli olarak kullanmamız cildimiz için gerekli zaten..ama ihmal edenlerin ağda yapmadan birkaç gün öncesinden sürmeye başlaması lazım.
sakın ağdadan hemen önce sürme! :)
kremli ciltten tüyleri alamasın :)

Pardon, öğrendim cevabı:) Teşekkürler..
15 inde almıştım zaten, arada kısalar vardı 23 ünde tekrarlayacam.. Bu ay takvimini seviyorum :) 2 aydır takip ve uygulamadayım, saçımda işe yaradı, umarım tüylerde de olumlu olacak. Emeğine, aklına, eline koluna sağlık aycangül..

Merhaba kızlar,ben de 15 temmuzda bu uygulamayı tüm bacak,özel bölge,koltuk altı ve göbek bölgelerinde denedim.Tam adet dönemi sonrasına denk geldi,çok da iyi oldu..

Ve şimdilik sonuçlar..Henüz 1 hafta oldu ama..

Bacaklarımda çıkan tüyler,tüm bacağımın %10u diyebilirim..Ve inanılmaz inceler,onları almak için de yarını bekliyorum..Ki düşünün,böyle dışarı çıkabiliyorum,çünkü sadece çok yakından belli oluyorlar..Bence bu çıkan %10 luk kısım,alınması sırasında kırılanlar ve kısa olduğu için alınamayanlardan oluşuyor..Çünkü bacaklarımı sir ağdayla kuaföre aldırıp,eve geldiğimde alınmamış epey tüy olduğunu fark ettim ve onları makine ile aldım..

Özel bölgemi makineyle aldım,çıkan tüyler %10,ki kalanların şimdiye kadar en azından kök uçlarının belirmesi gerekirdi,ama pürüzsüz :)

Göbeğimi makineyle aldım vee henüz hiç tüy yok kızlar..

Koltuk altım hakkında doğru bir bilgi veremeyebilirim,çünkü yazdan mevsiminden dolayı çıkanları hemen alırım..

Evet,belki 1 hafta erken bir süre ama en azından paylaşmak istedim,çünkü 1 haftada benim tüylerimin hepsinin belli olması gerekirdi,tüy yapımdan ötürü.
Gelecek dönemlerde detayları paylaşıcam..Yardımcı olan herkese başta aycangul olmak üzere sonsuz teşekkürler..

selam bebişler..
ben okudum ama pek anlayamadım desem ayıp olurmu:(
sanırım dolunay die bi tarh varmış.. tüylerimizi düzenli alınca azaldığınımı görüyoruz..
bende uygulamak istiyorum:(

selam bebişler..
ben okudum ama pek anlayamadım desem ayıp olurmu:(
sanırım dolunay die bi tarh varmış.. tüylerimizi düzenli alınca azaldığınımı görüyoruz..
bende uygulamak istiyorum:(

evet amacımızı doğru anlamışsın, yapman gereken de şu: aycangül her ay iki alternatif tarih veriyor, ilk sayfada paylaşıyor bunu, sen de hangi tarih adet döneminden sonraya denk geliyorsa onu uygulayacaksın daha iyi sonuç alabilmek için. çünkü adet dönemine bir iki gün kala ya da adet döneminde tüylerimizi alınca daha çok canımız yanıyor ve tüyler çıkmaya başlayınca daha siyah ve sert oluyorlar. mesela benim adetim genellikle ilk alternatif tarihten önce bitiyor, o zaman epilasyon yapıyorum, ikinci tarihte de 1.tarihte alırken kırılan tüyleri alıyorum.
aycangül senin yerine cevap veriyorum boş vaktim oldukça :34:
aycangül bu arada ağustosun ilk alternatif tarihini sorsam sana :26:

Son düzenleme:
Back