aycangül neder bilmyrm ama benceeeeeeeeeee
alırken kırılanlar kökten alamadıkların baş göstermiştir neyle aldın bu aradaaaa
makinayla aldım ama bikini bölgesini eldivenle
aldım onlar bile belli sanki anlamadım nasıl böyle oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aycangül neder bilmyrm ama benceeeeeeeeeee
alırken kırılanlar kökten alamadıkların baş göstermiştir neyle aldın bu aradaaaa
Slm aycangül, sıkı takipcinim haberin olsun:) Peki nemlendirici ne için canım?
makinayla aldım ama bikini bölgesini eldivenle
aldım onlar bile belli sanki anlamadım nasıl böyle oldu
Slm aycangül, sıkı takipcinim haberin olsun:) Peki nemlendirici ne için canım?
mkızlar makinemi daha çok kırar yoksa ağda mı kollarımı 26 haziranda almıştım şuan kimisi uzadı kiisi yeni çıkıyo kimisi çıkmadı uzayanlar ağdayla alırken kırdıklarım olsa gerek bu sefer makineyle mi alsam yoksa sir ağdaya devam mı etsem bilemedim nemlendirici için biraz geç kaldım galiba ama gidip her yerime krem süreyim.
nemlendiriciyi ne zaman sürücez ?
tatlım o gün kırılmış olan tüylerindir muhtemelen.yada geciken tüylerin meydanı boş bulunca hızla uzamışlardır
şöyle düşün bir bitkinin dibindeki otları temizleyince nasıl bitki topraktaki tüm vitamin ve mineralleri tek başına kullanır ve hızla büyür,gelişirse; tüylerimizde alınınca kalanlar öyle cabuk büyüyorlar.
strese girme 2. alternatif tarihlerde de onları al ve devam et yöntemi uygulamaya..
bu ay biyolojik bir nedenden bile kaynaklanmış olabilir.her ay aynı şey olacak diye düşünme.
biz aylardır benzer durumlarla karşılaştığımız için böyle rahat konuşuyoruz.
bu yöntemin arttırma ya da çabuk çıkarma gibi bir dezavantajı olmasına imkan yok inan.
kızlar mrb nasılsınız. ben tüylerim uzasın diye bekliyorum :)
sizlere sormak istediğim bişey var ben kol tüykerimi almaya başlycam ama hangi yöntemle alsam bilemedim...
kol tüyulerini alıp memnun olduğunuz yöntemleri paylaşırsanız çok mutlu olurum
herkese iyi günler...
nemlendirici, kırıkları önlemek için
kuru cilt tüyleri alırken kırılmaya neden oluyor canım..
makinayla eskisinden daha kötü çıkıyor dik dik ve kalın kalın.epilasyon şart oldumkızlar makinemi daha çok kırar yoksa ağda mı kollarımı 26 haziranda almıştım şuan kimisi uzadı kiisi yeni çıkıyo kimisi çıkmadı uzayanlar ağdayla alırken kırdıklarım olsa gerek bu sefer makineyle mi alsam yoksa sir ağdaya devam mı etsem bilemedim nemlendirici için biraz geç kaldım galiba ama gidip her yerime krem süreyim.
makineyi mecburen bende kullanıyorum ama yüz ve kol gibi bölgelere kesinlikle sürmem ! kalınlaştıracağından hiç şüphem yok !
nemlendiriciyi düzenli olarak kullanmamız cildimiz için gerekli zaten..ama ihmal edenlerin ağda yapmadan birkaç gün öncesinden sürmeye başlaması lazım.
sakın ağdadan hemen önce sürme! :)
kremli ciltten tüyleri alamasın :)
selam bebişler..
ben okudum ama pek anlayamadım desem ayıp olurmu
sanırım dolunay die bi tarh varmış.. tüylerimizi düzenli alınca azaldığınımı görüyoruz..
bende uygulamak istiyorum
aycangul sanırım sacla ılgılıde topiğn var ama ben bulmadım yardımcı olrmusun