- 15 Ocak 2010
- 1.908
- 924
- 248
aycangul sanırım sacla ılgılıde topiğn var ama ben bulmadım yardımcı olrmusun
evet amacımızı doğru anlamışsın, yapman gereken de şu: aycangül her ay iki alternatif tarih veriyor, ilk sayfada paylaşıyor bunu, sen de hangi tarih adet döneminden sonraya denk geliyorsa onu uygulayacaksın daha iyi sonuç alabilmek için. çünkü adet dönemine bir iki gün kala ya da adet döneminde tüylerimizi alınca daha çok canımız yanıyor ve tüyler çıkmaya başlayınca daha siyah ve sert oluyorlar. mesela benim adetim genellikle ilk alternatif tarihten önce bitiyor, o zaman epilasyon yapıyorum, ikinci tarihte de 1.tarihte alırken kırılan tüyleri alıyorum.
aycangül senin yerine cevap veriyorum boş vaktim oldukça
aycangül bu arada ağustosun ilk alternatif tarihini sorsam sana :26:
neyle alıcaz peki.. ben bikini bölgem için lazere gidiyorum... oraya uygulamicam:S
koltuk altıma ve bacaklarımıda makinayla alıyorum.. uygunmudur..
krem falan demişler.. böyle bişi kullancakmıyım..
tarihleri bekliyorum:)
peki bunun mantıgı ne die sorsam kabalık olurmu:)
tüy almada en iyi yöntemin sir ağda olduğunu söylüyor arkadaşlar. becerebilirsen onu dene. lazer için de bu tarihleri kullansan daha çabuk sonuç alacağına inanıyorum. krem olayına gelince; tüylerimizi alınca fazla kırık oluşmaması için tüylerimizi almadan birkaç gün önce krem sürerek nemlenmesini ve böylece kırık olayını en aza indirmeye çalışıyoruz, ta ki epilasyon yapacağımız güne kadar, ama epilasyon yapacağımız gün sürmüyoruz kesinlikle, yoksa epilasyon yapamayız yani. bir de bu konunun ilk sayfasını ziyaret edersen diğer sorularına cevap bulabilirsin.
bende 15temmuzda aldım heryerimi,ama bu sefer pek memnun değilim çünkü kollarımdada bacaklarımdada çıkmaya başladılar bile hadi bacaklarım neyse ,onlarda aldığım zaman uzamayanlar uzuyordur veya batıklar falan ,evet evet şimdi baktımda tektük uzayanlar var işte onlar batıklardır büyük ihtimal neyse ama kollarımda çok çabuk belirmeye başladılar ben bubu aldıktan 1gün sonra regl olmama bağlıyorum demişlerdi ama tatile çıkıcaz diye almak zorundaydım neyseee 23ünde yapıcam yine uzayanlardanda kurtulucam inşallah hadi kolay gelsin
ben kollarımı ilk defa başladığımda makineyle almıştım sonuç çok ii halada hiç bi sorun olmadı bebek cildi gibi pürüzsüz ve yumuşacık oluyoo benim uygulamam böyle
Nemlendirici olarak bacaklara sürülen krem önerisi olan var mı arkadaşlar?
Nemlendirici olarak bacaklara sürülen krem önerisi olan var mı arkadaşlar?
aycangül ben verdiğin saatlerde yaptım tam ama ne oldu biliyomusun 1 saat önce regl oldum azcık daha yeni başladı yarın tam başlama günümdüydüü ama ben dayanamadım aldım saatleri sonraa veririm,birazdan dışarı yürümeye çıkcaz eşimlee,oyüzden saatleri yarın yazarım inşallah bi aksilik olmazda geç uzarlar yine denemiş olucam en azından bakalım işe yarıycakmı şans benden yana olur inşallah
bende 15temmuzda aldım heryerimi,ama bu sefer pek memnun değilim çünkü kollarımdada bacaklarımdada çıkmaya başladılar bile hadi bacaklarım neyse ,onlarda aldığım zaman uzamayanlar uzuyordur veya batıklar falan ,evet evet şimdi baktımda tektük uzayanlar var işte onlar batıklardır büyük ihtimal neyse ama kollarımda çok çabuk belirmeye başladılar ben bubu aldıktan 1gün sonra regl olmama bağlıyorum demişlerdi ama tatile çıkıcaz diye almak zorundaydım neyseee 23ünde yapıcam yine uzayanlardanda kurtulucam inşallah hadi kolay gelsin
tatlım ben sana regl olacaksan 2.tarihi kullan demiştim sanırım,yanlış mı hatırlıyorum..başlasımıydı acaba :44:
o gün gönderdiğin mesaja baktım.yukarıda hatta alıntı yaptım.epilasyondan birkaç saat sonra regl olmuşsun.
bu zaten olumsuz bir durum biliyorsun.şimdi son mesajına atlıyorum
canım ben dove kullanıyorum tüm vücuduma tabiki bacaklarımada kullanıyorum,2günde bir sürerim bugünde sürücem ama yarın sürmem tabiki aldıktan sonra hoop yine sürüyorum neyse belki bugünde sürmem çünkü dün duşta keseledim felaket bacaklarımı sonrada dove sürdüm çıkınca bugün hala yumuşacıklar kremin etkisi sürüyor anlıycan sürmesem ii olur çünkü yarın tüyleri alması zor olabilir etkisi gitmediği için kremin,neyse
aycangül ben geçen yazdıklarımı geri alıyorum ,sanırım o çıkanlar kırılanlar yada tam uzamayanlar kese sayesinde dışarı çıkanlar çünkü diğer yerler bomboş hiç tüy yok ,ama kollarımda bi anormallik oldu onlarda aynı kırıldıda ondanmı çıktılar bilemem ama çok ince çıkmışlar ama baya varlar yani,100de 50 tüy diyelim gerisi boş ama hiç görünmüyo uzaktan,ancak taa dibinden inceleyince görünüyor okadar incelerki ,yarını sabırsızlıkla bekliyorum,ve busefer kafama göre bi saatte yapmak istiyorum geçen seferki çok telaşlandım saati kaçırmıyım diyeneyse görüşürüz
birde koltuk altlarım hiç bukadar uzun süre pürüzsüz tüysüz kalmamıştı,hep jiletle aldığım için,epilatör ii geldi
neyse ki sorun hallolmuş :)
fena kese yaptım diyorsun ! e sen maden çıkarır gibi altta kalan ne varsa çıkarmışsın :) sonra da çıktılar diyorsun :)
yüreğime mi indireceksiniz siz
amacınız ne ? bensiz kalmak mı
cnm sana msj yazmistim berlin icin kullanabilirmiyim o verdigim zamanlari
tatlım ben sana regl olacaksan 2.tarihi kullan demiştim sanırım,yanlış mı hatırlıyorum..başlasımıydı acaba :44:
o gün gönderdiğin mesaja baktım.yukarıda hatta alıntı yaptım.epilasyondan birkaç saat sonra regl olmuşsun.
bu zaten olumsuz bir durum biliyorsun.şimdi son mesajına atlıyorum
neyse ki sorun hallolmuş :)
fena kese yaptım diyorsun ! e sen maden çıkarır gibi altta kalan ne varsa çıkarmışsın :) sonra da çıktılar diyorsun :)
yüreğime mi indireceksiniz siz
amacınız ne ? bensiz kalmak mı
yaa canım olurmu öyle şey,merak etme ben hatamı anladım oyüzden düzelttim neyseki şimdi rahatım ,,evet o kişi bendim ben epilasyonumu yaptığım günün akşamı belirtiler gelmeye başlamıştı sabahta regl olmuştum ama neyseki şanş benden yana sevindim hala ii çıkmasına koltuk altlarımda yumuşacık sadece 4-5 tüy var onlarıda yarın halldicem hayırlısı bu arada senin yöntemini yeni kızlarada keşfetmelerine yardımcı oldum bakalım deniycekler inş. kurtulurlar
yaa canım olurmu öyle şey,merak etme ben hatamı anladım oyüzden düzelttim neyseki şimdi rahatım ,,evet o kişi bendim ben epilasyonumu yaptığım günün akşamı belirtiler gelmeye başlamıştı sabahta regl olmuştum ama neyseki şanş benden yana sevindim hala ii çıkmasına koltuk altlarımda yumuşacık sadece 4-5 tüy var onlarıda yarın halldicem hayırlısı bu arada senin yöntemini yeni kızlarada keşfetmelerine yardımcı oldum bakalım deniycekler inş. kurtulurlar
bu arada ben de senle iynı saate yaptım ve hala birşey yok :)
tabi o gün gördüğüm bazı tüyler dışında..siyah, nokta şeklindeydiler.pazar gününe kadar onlarda çıkar inşallah.pek niyetleri yok gibi.şimdi girip bende mi kese yapsam :))
şöyle bir hafta daha geçse de durumu net bir şekilde görebilssem..beklemek te zor:)
hayırlı cumalar ve iyi aksamlar herkese aycangül ben deneyemeyecegim sanırım bu ay cünkü tam olarak bitmedi reglim ve yarın alamıyorum sanırım bu durum yüzünden önümüzdeki ayı bekliyorum tatlım kolay gelsin 18inde olmuştum
bu arada ben de senle iynı saate yaptım ve hala birşey yok :)
tabi o gün gördüğüm bazı tüyler dışında..siyah, nokta şeklindeydiler.pazar gününe kadar onlarda çıkar inşallah.pek niyetleri yok gibi.şimdi girip bende mi kese yapsam :))
şöyle bir hafta daha geçse de durumu net bir şekilde görebilssem..beklemek te zor:)
canım bişey diycem şimdi yarın başlıyoya saat 8.30da demişsin yarın pazar günü pazartesi günü hepsindede epilasyon yapabilirmiyim yani pzrtesi 19a kadar iki 3 kez makinayla aklıma geldikçe yapsam çünkü hani bazıları gözden kaçıyo daha vakit var diye üstünden tekrar geçiyorum olur diğimi:78:
ay fazları dört tane:
yeni ay fazı
büyüyen ay fazı
dolunay fazı
küçülen ay fazı
en uygun faz dolunay fazıdır tüyleri almak için..ama kaçırdıysak hemen sonraki günlerde yani küçülen ay fazlarında da alınabilir.
ayrıca ay toprak elementi burçlarından (boğa,başak,oğlak) burçlarından geçerken de tüylerden kurtulmak için doğru zamandır.
örneğin:
9-10 haziran tarihlerinde ay boğa burcundan geçecek
26 haziran tarihinde hem dolunay hem de ay oğlak burcunda olacak
27-28 haziran tarihlerinde yine oğlak burcunda devam edecek
7-8 temmuzda ise boğa burcunda olcak
ve bu tarihler arasından en etkilisi 26 haziran olacak çünkü hem dolunay hemde toprak elementi burcundan geçiyor olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?