• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

aaaaaa ben tesadüfen ayın onbeşinde aldım bacaklarımı :D zayıf gelirler bu ay inşallah. bundan öncekinde ise mecburen regl döneminde almıştım, bir çıktılar ki zımpara gibi :37::37: siz siz olun regken almayın bacaklarınızı

aaaaaa ben tesadüfen ayın onbeşinde aldım bacaklarımı :D zayıf gelirler bu ay inşallah. bundan öncekinde ise mecburen regl döneminde almıştım, bir çıktılar ki zımpara gibi :37::37: siz siz olun regken almayın bacaklarınızı

bakalım ben bu ay 17sinde yani dün oldum regl ama 15inde aldım bacaklarımı yarın tatile çıkıyoruz diye almak zorundaydım bakalım benimkilerde odun gibi çıkarlarsa ,aman diyim bidaha öyle bi zamanda almıcam bacaklarımı ayyy:52::52::52:

aycangülcüm ben 15inde aldım,saatleri filan da yazdım ama yanımda değil şuan...
istediğin zaman yazabilirim.
yalnız bi sorum var, ben o gün aceleden bazı yerleri es geçmişim :44: adetime de daha 2 hafta kadar var,belki daha cok.
23ündeki tarihlerde kalanların üzerinden geçsem tekrar nasıl olur, olur demi?

aycangülcüm ben 15inde aldım,saatleri filan da yazdım ama yanımda değil şuan...
istediğin zaman yazabilirim.
yalnız bi sorum var, ben o gün aceleden bazı yerleri es geçmişim :44: adetime de daha 2 hafta kadar var,belki daha cok.
23ündeki tarihlerde kalanların üzerinden geçsem tekrar nasıl olur, olur demi?

tabi ki canım..çok iyi olur üstelik..

merhaba arkadaşlar yeni gördüm bu başlığı hepsini okuyamasamda bi kısmını okudum ve herkes çok memnun bende aranıza katılmak istiyorum fakat tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum malatya yani 7.bölgede oluyorum sanırım reglmde yeni bitti bana yardımcı olabilir misiniz???

merhaba arkadaşlar yeni gördüm bu başlığı hepsini okuyamasamda bi kısmını okudum ve herkes çok memnun bende aranıza katılmak istiyorum fakat tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum malatya yani 7.bölgede oluyorum sanırım reglmde yeni bitti bana yardımcı olabilir misiniz???

merhaba, aramıza hoş geldin öncelikle. reglinin yeni bitmiş olması mükemmel, sen ilk alternatifi kaçırdın ama olsun bi alternatif tarih daha var, ilk sayfada belirtildiği üzere 23 temmuzda verilen saatte başlıyor. diğer hususa gelince, yani bulunduğumuz illere göre bölge belirlemesi: onu iki ay önce aycangül hesaplamış ve bizlerle paylaşmıştı, fakat bu ay bölgelere göre özel saatler yok, o haritayı oradan kaldırmamasının nedeni de, onu oraya zor eklemişti, ileride lazım olursa bi daha o zorluğu çekmek istemiyor.

geçmiş sayfalara şöyle bi göz attım da, regl döneminde tüylerin alınmasının zararlı olup olmadığı konusu üzerinde ikiliğe düşülmüş. ben bu ay 14 temmuzda yola çıkacağım için 13 temmuzda epilasyon yaptım, hem adetliydim hem de çok olumsuz bi tarihe denk gelmiş oldu, aycangülden öğrendiğim kadarıyla ay büyüyen fazdaydı, benim tüyler de o oranda büyüyecek sanırım :18: ayrıca regl olduğum için galiba canım o kadar yandı ki, yarım bırakmayı bile düşündüm, -bu arada acıya dayanıklıyımdır hani- tüylerim hangi şiddette çıkacak merak ediyorum, umarım böyle :37: olmam. neyse eve dönünce çıkan tüyleri 23 temmuzda ben de almayı düşünüyorum :34:

Son düzenleme:
merhaba, aramıza hoş geldin öncelikle. reglinin yeni bitmiş olması mükemmel, sen ilk alternatifi kaçırdın ama olsun bi alternatif tarih daha var, ilk sayfada belirtildiği üzere 23 temmuzda verilen saatte başlıyor. diğer hususa gelince, yani bulunduğumuz illere göre bölge belirlemesi: onu iki ay önce aycangül hesaplamış ve bizlerle paylaşmıştı, fakat bu ay bölgelere göre özel saatler yok, o haritayı oradan kaldırmamasının nedeni de, onu oraya zor eklemişti, ileride lazım olursa bi daha o zorluğu çekmek istemiyor.

geçmiş sayfalara şöyle bi göz attım da, regl döneminde tüylerin alınmasının zararlı olup olmadığı konusu üzerinde ikiliğe düşülmüş. ben bu ay 14 temmuzda yola çıkacağım için 13 temmuzda epilasyon yaptım, hem adetliydim hem de çok olumsuz bi tarihe denk gelmiş oldu, aycangülden öğrendiğim kadarıyla ay büyüyen fazdaydı, benim tüyler de o oranda büyüyecek sanırım :18: ayrıca regl olduğum için galiba canım o kadar yandı ki, yarım bırakmayı bile düşündüm, -bu arada acıya dayanıklıyımdır hani- tüylerim hangi şiddette çıkacak merak ediyorum, umarım böyle :37: olmam. neyse eve dönünce çıkan tüyleri 23 temmuzda ben de almayı düşünüyorum :34:

teşekkür ederim saolun :))

tatlım bu senin bileceğin bir şey..
ben çıkanı alıyorum..malum yaz..kış da olsa öyle yaparım zaten..ama yazın hepsinin uzamasını beklemek sorun yaratıyor..

evet canım haklısın zaten diğer bölgeleri alcam ama kolumu normaldede almadığım için ilk defa bu tarhte aldığım için ve yarısından çogu hala çıkmadığı için 1 ay daha beklesem miiiiiiiiiiiiiiiii yoksa çıkanları alsam mı şimdi 1 ay içinde çıkmayanlarda çıkar ne olduğunu anlamış olurum diyorum alırsamda çıkmayanlar çıkarsa diyorum ama 23ndende yararlanmak istiyorum kafarm karışık durumda herlde çıkanları alırım hepsi çıkınca zor oluyo yarısı kırılıyo az ken raht rahat alırım ağdayla nese 4 gün var bakalım çıkmayanlarda çıkar bu sürede inşlh yada hiç çıkmasınnlar süper olur

nasip olursa bende ikinci tarihi deneyecegim cünkü regl oldum biterse inş kollardan dogru basalyacagım bende kolay gelsin herkese

kızlar mrb nasılsınız. ben tüylerim uzasın diye bekliyorum :)
sizlere sormak istediğim bişey var ben kol tüykerimi almaya başlycam ama hangi yöntemle alsam bilemedim...
kol tüyulerini alıp memnun olduğunuz yöntemleri paylaşırsanız çok mutlu olurum
herkese iyi günler...

kızlar mrb nasılsınız. ben tüylerim uzasın diye bekliyorum :)
sizlere sormak istediğim bişey var ben kol tüykerimi almaya başlycam ama hangi yöntemle alsam bilemedim...
kol tüyulerini alıp memnun olduğunuz yöntemleri paylaşırsanız çok mutlu olurum
herkese iyi günler...

Sir ağda, ağda bandı, eldiven, makine, dayanabilirsen bi başkası iple alabilir, öncelik sir ağda tabikide :34:

aycangül ben ilk defa denedim bu yöntemi
ama çok çabuk belli ettiler kendilerini
sizce neden ayın 15 inde saat 15:00 ile 17:00arasında aldım

aycangül ben ilk defa denedim bu yöntemi
ama çok çabuk belli ettiler kendilerini
sizce neden ayın 15 inde saat 15:00 ile 17:00arasında aldım

bonbonşekerine katılıyorum, kırılanlardır onlar, yani tüylerin önceden 5 gün gibi kısa bi sürede çıkmıyordu değil mi, eğer çıkmıyorsa zaten bu yöntemde bu kadar kısa sürede kesinlikle çıkmaz, için rahat olsun, günler ilerledikçe sen de farkına varıcaksın, yani diğerleri deri altında belirince, şu an çıkmış olanların yalnızca kırıklardan ibaret olduğunu.

hafta sonuna az kaldı arkadaşlar;nemlendiricilerimizi unutmayalım lütfen !!!
tüyleriniz kırılır,3-5 gün sonra çıkarlar ona göre :37:

Son düzenleme:
Back