epilatör çim biçme makinasından bozma bi şey sevmiyorum
sürmem orlarıma şahsen
neyapacaksın ozaman fikir verde bende yapayım....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
epilatör çim biçme makinasından bozma bi şey sevmiyorum
sürmem orlarıma şahsen
Aycangülcüm bana verdiğin saatleri iyi değerlendirdim valla, 16 haziran 16.46-18.02 arası özel bölge,kol ve yüz bölgemi aldım ,17 haziran 12.59-14.15 arası koltuk altı ve bacaklarımı makine ile aldım,sonuçlarını mutlaka bildircem.Belki etkisi olur diye de tanıdığım birinden duyduğum ispirtoyu sürdüm her yerime ama acaba zırnığıda denesem mi diyede düşünmedim değil.Zırnık kullanana var mı aramızda (tüyleri ağda yada makine ile kökten aldıktan sonra sürülen zırnıktan bahsediyorum)
şifa olsun canım..
size gönderdim ama ben fırsat bulamadım henüz uygulamaya..az önce bacaklarımın alt kısmından bir parçacık alabildim,yarın beni idare edecek kadar :) kapri pantolon giyebilecek kadar yani:)
bu ara halimi bir görseniz..saçımın bile sadece ayırdığım kısmını boyayabildim,düşün artık
aycangul bişe sorucam smdı bnm adetm 24 unde ben ne zaman yapıcam temmuzdakı tarhımı beklemelıyım:44::44:
aycangül emeğine sağlık. saatlerdir bakınıyorum ama şu bölge işini çözemedim ben 1. bölgedeyim bu saat hesaplama işini biz yapamazmıyız yada yaptıgın hesaplamayı burda yazdıysan sayfayı söyleyebilirmisin.aramaktan bir hal oldu gözlerim. böyle bir sayfa varsa bilenler cevap verirse çok sevinirim. teşekkürler şimdiden
tatlım özel msjda atmışın saatleri çk saol ne yazık ki müsait olamadm bu tarihlerde artık ayın 26 sına kaldı
kızlar naptınız yolundunuz mu tavuklar gibi
Beni soracak olursanız genital bölgey
i alıyordum tam birazını aldım ince kısmına gelince alamadım çok canım yandı.bu bölgeyi en acısız biçimde nasıl bitiririm tam.çünkü yarım kaldı.:18: :18:
cerrahi eldivenlerle hiç acımıyor..denediniz mi?:26:
şu beyaz doktor eldivenlerinimi diyorsun tatlım