• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Aycangülcüm bana verdiğin saatleri iyi değerlendirdim valla, 16 haziran 16.46-18.02 arası özel bölge,kol ve yüz bölgemi aldım ,17 haziran 12.59-14.15 arası koltuk altı ve bacaklarımı makine ile aldım,sonuçlarını mutlaka bildircem.Belki etkisi olur diye de tanıdığım birinden duyduğum ispirtoyu sürdüm her yerime ama acaba zırnığıda denesem mi diyede düşünmedim değil.Zırnık kullanana var mı aramızda (tüyleri ağda yada makine ile kökten aldıktan sonra sürülen zırnıktan bahsediyorum)

kullandım canım tüylerimi aldıktan sonra kollarıma bacaklarıma sürdüm kuruyana kadar bekledim 2 defa uyguladım ben bir sonuç alamadım :(

aycangul bişe sorucam smdı bnm adetm 24 unde ben ne zaman yapıcam temmuzdakı tarhımı beklemelıyım:44::44:

Son düzenleme:
aycangül emeğine sağlık. saatlerdir bakınıyorum ama şu bölge işini çözemedim ben 1. bölgedeyim bu saat hesaplama işini biz yapamazmıyız yada yaptıgın hesaplamayı burda yazdıysan sayfayı söyleyebilirmisin.aramaktan bir hal oldu gözlerim. böyle bir sayfa varsa bilenler cevap verirse çok sevinirim. teşekkürler şimdiden

şifa olsun canım..
size gönderdim ama ben fırsat bulamadım henüz uygulamaya..az önce bacaklarımın alt kısmından bir parçacık alabildim,yarın beni idare edecek kadar :) kapri pantolon giyebilecek kadar yani:)
bu ara halimi bir görseniz..saçımın bile sadece ayırdığım kısmını boyayabildim,düşün artık :1:

Teşekkür ederim Aycangül...Evet...saatlerde kısıtlı olunca ne yapabilirsek diye girişiyoruz... saatleri kaçırmamak için elimizden geleni yapıyoruz...yine de bazı engeller çıksa da zamanında yapabiliyorum.. bu akşam yine devam..emeğine sağlık canım...bu konuyu bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim...sevgiler ...)))

Son düzenleme:
neyapacaksın ozaman fikir verde bende yapayım....:1:

nadasa bırakıcam ne yapayım :1:
ağdaya gelmiyo
eldivene gelmiyo
epilatörle alınıp da çıkan yerler de jiletten hallice
mecbur bekliyorum bi ay daha alabildiğim yerleri aldım
ah çok dertliyim azalıp geç çıkan kıllarım olduğu için :66:

neyapacaksın ozaman fikir verde bende yapayım....:1:

bende epilatör kullandım bu ay malesef:( ağdaya gelmiyorlar ki..özel bölgede biraz eldiven kullandım ama gerisini epilatörle aldım..yalnız bacaklarımı alırken çok rahat aldım..acısız,kısacık bir zamanda..sanki başkasının bacağını aldım,hiç hissetmedim..arkadaşlarımdan biri de aynı şeyi söyledi bugün :)

aycangul bişe sorucam smdı bnm adetm 24 unde ben ne zaman yapıcam temmuzdakı tarhımı beklemelıyım:44::44:

temmuz 15 i bekle canım..

aycangül emeğine sağlık. saatlerdir bakınıyorum ama şu bölge işini çözemedim ben 1. bölgedeyim bu saat hesaplama işini biz yapamazmıyız yada yaptıgın hesaplamayı burda yazdıysan sayfayı söyleyebilirmisin.aramaktan bir hal oldu gözlerim. böyle bir sayfa varsa bilenler cevap verirse çok sevinirim. teşekkürler şimdiden

sağol canım:)
harita geçen aydan kalma..çok zor eklediğim için kaldırmadım..diğer aylarda yine lazım olabilir diye..
geçen ay bölgelere göre saat vermiştim ama bu ay veremedim..sadece 10 tane denek seçtim ve onlara hesaplayıp verdim..bulamaman çok normal yani :)
ilk sayfadaki tarihlere göre alabilirsin..eğer 2. alternatifi kullanacaksan yani regl dönemin uygunsa söyle,denekler için hesapladığımsaatlerden göndermeye çalışayım..

tatlım özel msjda atmışın saatleri çk saol ne yazık ki müsait olamadm bu tarihlerde artık ayın 26 sına kaldı:(

sağol canım:)
harita geçen aydan kalma..çok zor eklediğim için kaldırmadım..diğer aylarda yine lazım olabilir diye..
geçen ay bölgelere göre saat vermiştim ama bu ay veremedim..sadece 10 tane denek seçtim ve onlara hesaplayıp verdim..bulamaman çok normal yani :)
ilk sayfadaki tarihlere göre alabilirsin..eğer 2. alternatifi kullanacaksan yani regl dönemin uygunsa söyle,denekler için hesapladığımsaatlerden göndermeye çalışayım..[/QUOTE]

cevabın ıcın cook saol bunca ınsana ulasman gercekten harıka allah razı olsun. ben yarın almayı dunuyrum canım13.45 i biraz gecirebilirim. ama kollarım için 26 sını kullanabılırımdaha iyi olur. .

Bugün a dan z ye bakım yaptırıp tüylerimle de vedalarştım kızlar, yumuşacığım var mı benimle çıkmak isteyen? :9:

Aycangülüm 21:38-22:34 saat aralığında tüm vücudu bitirdim.:64:.yalnız bikini bölgesini tam olarak alamadım...:59: Eldiven,sir ağda hatta epilatörlede uğraştım.:84:.ama tamamını alamadım.:97:.çünkü yeni çıkmaya çalışıyorlar.....ama yinede yüzde 70 ini almışımdır..:52:.onlarda artık bidahaki seferi beklesinler...:1:
Herşey için sağol....:9::9::9::9::9::9:.. öpüyorum nanaktan..............:29::38:

kızlar naptınız yolundunuz mu tavuklar gibi:1: :1:
beni soracak olursanız genital bölgey
i alıyordum tam birazını aldım ince kısmına gelince alamadım çok canım yandı.bu bölgeyi en acısız biçimde nasıl bitiririm tam.çünkü yarım kaldı.:18: :18:

kızlar naptınız yolundunuz mu tavuklar gibi:1: :1:
Beni soracak olursanız genital bölgey
i alıyordum tam birazını aldım ince kısmına gelince alamadım çok canım yandı.bu bölgeyi en acısız biçimde nasıl bitiririm tam.çünkü yarım kaldı.:18: :18:

cerrahi eldivenlerle hiç acımıyor..denediniz mi?:26:

Back