ben saat 17:35 -18:51 kollarımı bacaklarımı bikini bölgemi aldım denek bir görevi tamamlamıştır komutanım![]()
ben alamadım malesef..offff..
bu saatleri şimdi yazmanıza gerek yok..ama istediğimde vermezseniz fena yaparım
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben saat 17:35 -18:51 kollarımı bacaklarımı bikini bölgemi aldım denek bir görevi tamamlamıştır komutanım![]()
17 gibi başladıysan yakalamışsındır saati muhtemelen canım :)
ikinci kez ay takvimine göre agda yaptim bu kez agdadan sonra hic yasamadigim bisey olarak sert ve bi kökten iki üc tane cikiyor ve sanki jilet yapmisim gibi aciyor.Kolaltida sert normalde yumusaktir nasil alirsam alayim. Adetimde dün basladi.
4. bölge olarak mayısta 2. alternatifte aldım ama hangi gün neremi aldım bilmyroum ya hatırlayamıyorum kaşlarım tek kaş hatta martı gibi oldudaha sert ve abuk çıktı alt bacak daha erken çıktı üst bacakta bi değişiklik yok göbüşümü almıştım daha çıkmayanlar var oda elimin üstünü aldım yarısından çoğu daha çıkmadı karışık bişey oldu yaa hangi güniyi geldi bana bilmiyorum o günhepsini almak varmış ama 40 45 dk da nasıl alınabilinirdi ki akşam mı almak iyi yoksa gündüz mü orasınıda çözmüş değilim çok uzattım biliyorum asıl soruma geliyorum
tek kaş halinde gezmekten pantolon giymekten koltuk altım görünüyomu acaba demekten şu günlerde çok sıkıldım 18i reglimin son günüde olablir olmayada bilir şuan regliliyimde 2 3 gün sonra bitmesini ümit ediyorum 18inde gece 12ye kadar vaktimiz mi var orasınıda çözmüş değilim ama alsam olurmu ki yoksa 2. alternatife kadar böle gezmeye devam mı edeyim. ya şuan bile alasım var ya uff aynaya bakamıyorum![]()
Neden bölgelerin saatlerini vermiyorsunuz anlamadım ya.kaç kişi sormuş saatleri ama yanıt yok!cevap vermeyecekseniz saat sormayın deyin olsun bitsin!
Neden bölgelerin saatlerini vermiyorsunuz anlamadım ya.kaç kişi sormuş saatleri ama yanıt yok!cevap vermeyecekseniz saat sormayın deyin olsun bitsin!
Aycangül merhaba... 16 haziran 23:28-00:05 bacak ve koltuk altı tamamdır ...yarın akşam devam ....:)))
Selam :), Bende dun aksam kol ve koltukaltı bolgelerini aldım, 3. ayda aldıgım sonuc inanılmaz, kollarımdaki tüylerin rengi sanırım 2 ton falan acıldı:)) biraz daha acılırlarsa dogal sarısın gibi gorunebilirim :)))
Bu aksamda bacaklarımı alıp gelecek ayı sabırsızlıkla beklemeye baslayacagım :))
Gelelim Beni cok rahatsız eden bir konuya.. Son birkaç gundur topigi ne zaman acsam insanlar bilmemkacıncı bolgenin saati nedir gibi soruları bıkmadan defalarca sormuslar bir cogu sinirli ifade olusturan dolu dolu soru işaretlerinide eklemeyi unutmamıs hatta arkadasın biri aycangul'e "saatleri vermeyecekseniz vermeyin" gibi bir tepkide bulunmus.
Bir zahmet 1. sayfayı acıp okursanız, veya topigin son gunlerdeki sayfalarını soyle bir karıstırsaydınız zaten herkese saat verilmeyeceginide kolaylıkla bulabilirdiniz. Kızcagız burda bir cok kisinin sadece kendine saklayacagı bir konuyu sizlerle paylasıyor üstüne birde azar işitiyor. Herkesin herşeyi size hazır vermesini beklemeden birazcık caba gosterip kendiniz bulmayı deneseniz diyorum. Emege birazcık saygı gösterin kimse sizden fazlasını istemiyor..
![]()
çok şükür biraz önceki saat dilimini kullanabildim : ))
akşam kaldığım yerden devam...
bende kullandım da sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şimdi
koltuk altımı aldım bacaklarım henüz tam çıkmamıştı epilatörle üstünden geçtim
ama bikiniyi alamadım ağdaya gelmeyecek kadar güdük kaldığını farketmemiştim
geç uzama varmış gerçekten de
ama çok üşeniyorum bu sefer niyeyse :44:
benimde bikini bölgesi çok kısa vede seyrek nasıl alacağım bilmiyorum.....ağdayada,eldivenede gelmez....:84:epilatörlede nasıl alacağım...:18::18::18: