• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

arkadaşlar yarın başlıyoruz..
sizden ricam sadece denediğimizi unutmayın..bu ay beklentinizi çok yüksek tutmayın lütfen..bunu kendime de söylüyorum aynı zamanda :)
daha önümüzdeki ay denemeyi hevesle beklediğim saatler var :)
özel mesaj kutumdaki yoğunluktan dolayı cevap yazamayabiliyorum..malum 10 dakika bekleem gerekiyor yazmak için..teşekkür mesajlarınızı alıyorum..umarım işe yarar..herşeyi not alın,yeterli benim için :)
seviyorum hepinizi :)

iyi gecelerrr :)

Son düzenleme:
saatler ilk sayfada vardı geçen ay şimdi göremedim. Ben de 2. bölgenin saatini rica edebilir miyim?

kızlarr ben yarına lazer randevusu alıcam denek olablrm yarın için!!!
2. bölge için saatleri bilen olan var mı çok acil lütfen aycangül buralarda olllll:59::59:

aycanım bugün büyük gün akşama temizlik var vallahi kısa kollu giyemiyorum diye bugün çarşıya çıkmadım eteklerimi giyerim artık temiz temizzz :)

4. bölge olarak mayısta 2. alternatifte aldım ama hangi gün neremi aldım bilmyroum ya hatırlayamıyorum kaşlarım tek kaş hatta martı gibi oldu :43: daha sert ve abuk çıktı alt bacak daha erken çıktı üst bacakta bi değişiklik yok göbüşümü almıştım daha çıkmayanlar var oda elimin üstünü aldım yarısından çoğu daha çıkmadı karışık bişey oldu yaa hangi güniyi geldi bana bilmiyorum o günhepsini almak varmış ama 40 45 dk da nasıl alınabilinirdi ki akşam mı almak iyi yoksa gündüz mü orasınıda çözmüş değilim çok uzattım biliyorum asıl soruma geliyorum

tek kaş halinde gezmekten pantolon giymekten koltuk altım görünüyomu acaba demekten şu günlerde çok sıkıldım 18i reglimin son günüde olablir olmayada bilir şuan regliliyimde 2 3 gün sonra bitmesini ümit ediyorum 18inde gece 12ye kadar vaktimiz mi var orasınıda çözmüş değilim ama alsam olurmu ki yoksa 2. alternatife kadar böle gezmeye devam mı edeyim. ya şuan bile alasım var ya uff aynaya bakamıyorum :43:

4. bölge olarak mayısta 2. alternatifte aldım ama hangi gün neremi aldım bilmyroum ya hatırlayamıyorum kaşlarım tek kaş hatta martı gibi oldu :43: daha sert ve abuk çıktı alt bacak daha erken çıktı üst bacakta bi değişiklik yok göbüşümü almıştım daha çıkmayanlar var oda elimin üstünü aldım yarısından çoğu daha çıkmadı karışık bişey oldu yaa hangi güniyi geldi bana bilmiyorum o günhepsini almak varmış ama 40 45 dk da nasıl alınabilinirdi ki akşam mı almak iyi yoksa gündüz mü orasınıda çözmüş değilim çok uzattım biliyorum asıl soruma geliyorum

tek kaş halinde gezmekten pantolon giymekten koltuk altım görünüyomu acaba demekten şu günlerde çok sıkıldım 18i reglimin son günüde olablir olmayada bilir şuan regliliyimde 2 3 gün sonra bitmesini ümit ediyorum 18inde gece 12ye kadar vaktimiz mi var orasınıda çözmüş değilim ama alsam olurmu ki yoksa 2. alternatife kadar böle gezmeye devam mı edeyim. ya şuan bile alasım var ya uff aynaya bakamıyorum :43:

:)))
18 Haziran 2011 Cumartesi günü
saat 13:45 e kadar demişim

:)))
18 Haziran 2011 Cumartesi günü
saat 13:45 e kadar demişim

off offf ben bu kaşlarla dolaşamam ya o zman ctesi 13.30da almaya başlıyorum 15 dkda da bitmez ki belgrat ormanı gibi oldular aldığım kadarıyla artık biraz düzelteyim 15 dk da ne alırsam koltuk altını kapat bacağı kapat (bikini burdaki tarihlere uymamıştım onunda burdaki 2. alternatifa kadar uzamasını bekliyorum.) ama yüzü kapatamıyorum kara çarşaf giysem orda bile kaşlar açıkta kalıyo. yok yok ctesi günü alıyorum zaten son günü filan olmuş oluyo reglimnde ah bu bayanların dertleri yokmu off off

Back