Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba ben 7. bölgedey,m ö .m atamıyorum acaba banada bundan sonraki saatleri atabilirmisiniz
canım nerde yaşıyordun..eğer hesapladığım bir bölgeyse atayım sana saatleri..
haziranı kastetmiştim cnm bugün başlıyodu sanırsam ama elimde saatleri yok banada gönderirmisin:)
bundan sonraki derken temmuzu mu kastediyorsun..tam olarak anlayamadım canım afedersin..
3. bölgenin saatlerini bilen varmı:26::26::26:
bu ay saatleri sadece deneme grubuna verecekti zaten...
bu ay saatleri sadece deneme grubuna verecekti zaten...
4. bölge olarak mayısta 2. alternatifte aldım ama hangi gün neremi aldım bilmyroum ya hatırlayamıyorum kaşlarım tek kaş hatta martı gibi oldu daha sert ve abuk çıktı alt bacak daha erken çıktı üst bacakta bi değişiklik yok göbüşümü almıştım daha çıkmayanlar var oda elimin üstünü aldım yarısından çoğu daha çıkmadı karışık bişey oldu yaa hangi güniyi geldi bana bilmiyorum o günhepsini almak varmış ama 40 45 dk da nasıl alınabilinirdi ki akşam mı almak iyi yoksa gündüz mü orasınıda çözmüş değilim çok uzattım biliyorum asıl soruma geliyorum
tek kaş halinde gezmekten pantolon giymekten koltuk altım görünüyomu acaba demekten şu günlerde çok sıkıldım 18i reglimin son günüde olablir olmayada bilir şuan regliliyimde 2 3 gün sonra bitmesini ümit ediyorum 18inde gece 12ye kadar vaktimiz mi var orasınıda çözmüş değilim ama alsam olurmu ki yoksa 2. alternatife kadar böle gezmeye devam mı edeyim. ya şuan bile alasım var ya uff aynaya bakamıyorum
öyle mii ben bilmiyordum
o zaman başlayalım hemen
:)))
18 Haziran 2011 Cumartesi günü
saat 13:45 e kadar demişim