• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

eğer 2. alternatifi kullanacaksan yani regl dönemin uygunsa söyle,denekler için hesapladığımsaatlerden göndermeye çalışayım..

canım bende 2. alternatifi kullanacağım. hangi saatler uygun olur acaba? bana da saat söyleyebilir misin? şimdiden teşekkür ederim...:71:

ayy çok şükürrr bitirdimmm =)

ilk kez bu yöntemi deniyorum hadi bakalım inş hepimiz güzel sonuçlar alalımm

ama genitalin bi kısmı kaldı canım çok yandı geri kalanına acaba diğer zamanda devam etsem bi sakıncası var mı acaba :14:

Aycangül'üm 16 haziran 23.28-00.13 genital bölgemi, 17 haziran: 21.15-21.59 bacak ve koltuk altımı aldım. bu sefer diğerlerinden daha çok acıdı ama nedense acıya dayanıklıyımdır ama bu sefer zor sabrettim :59:

kızlar nette birşeyler buldum, bildiğiniz vicksi sürün 15 dk bekleyin ve ondan sonra tüylerinizi kökünden alın diyorlar acıyı azaltıyormuş

ayyy aycancım yaaa ben bu aykı tarıhlerı kacırmısım yaaa
26 sı da tam reglıme gelıo uhhuhuhuuuu :43: :43:
temmuzu da bekleyemem sanırım. bu ay uymasam bısey olur mu acaba ? :14:

canım bende 2. alternatifi kullanacağım. hangi saatler uygun olur acaba? bana da saat söyleyebilir misin? şimdiden teşekkür ederim...:71:

tatlım şehrini söyle bakayım,hesapladıklarım arasındaysa göndereyim..

ayy çok şükürrr bitirdimmm =)

ilk kez bu yöntemi deniyorum hadi bakalım inş hepimiz güzel sonuçlar alalımm

ama genitalin bi kısmı kaldı canım çok yandı geri kalanına acaba diğer zamanda devam etsem bi sakıncası var mı acaba :14:

yok canım,devam edebilirsin :)

reglimn son günleriydi bugün bitmi sayılır sabah koltuk altımı ve bıyığımın bi kısmını aldım o kadar çok bıyığım çıkmış ki yarısını alamamışım kaşlarımıda 2 gün önce almıştım dayanamamıştım öle tek kaş gibi gezmeye 1 gün daha sabretdebilsydm gerisi kolaydı ama yapamadım 2 altenatif te artık kol bacak bikini kaş bıyık koltukaltı komple yapabilirimde sadece kol da yapabilirim 1 temmuzda tatile gidiyorum tatil de tüylerim baş göstersin istemiyorum uf :18:

bu arada canım en 4. bölgedeyim saati alsam mı almasam mı banda saatleri yollasan mı bilemedim sen karar ver yollarsan kollarımı alırım çünkü diger yerleri tatilden hemn öncede alabilirm bilemyrm off off

Son düzenleme:
canım kime cevap vermemişim ben???
sadece 10 kişi seçtik bu ay ve SADECE ONLAR için saat tespit edeceğimi yazdım geçen hafta..buna rağmen deneklerle aynı şehirlerde olanlara göndermeye çalıştım..isteseydin benden, belki sende onlardan biri olabilirdin..
o soranların hepsi yanıtını aldı sen telaş etme..üstelik tahmin edemeyeceğin bir durumda, hepsini yanıtlamak için insan üstü bir çaba harcıyorum..bu sitemim de sırf bu yüzden..yoksa böyle mesajlara cevap vermem genelde..

Kusura bakma canım!biraz ters yazmışım. çabaların için tşk

slm kızçeler, yaklaşık 3ay fln denedim bu yöntemi,özellikle özel bölgede, yer yer bazı bölgelerde çok az çıkmaya başladı tüyler,elimle bikaç defa çektiğimde dahi,kökünden elime gelenler oldu:10: özellikle bu bölgede işe yaradığını söyleyebilirim:9:

Merhaba Aycangül :)
Ben de 17si akşamı yaptım.saat 21.15 gibi başladım 45 dk sürdü diyebilirim bacaklar ve kolaltı..sanırım senin deneklerimize verdigin saatlerden bazılarına denk geldi :52: ilk defa agda yaptım.epilasyon aletiyle alıyordum.sanırım şimdi daha fazla faydasını görürürüm.Geçen yazdıgımda bikini bölgesi falan çok hızlı çıktı demiştim.nedenini buldum sanırım.çok kısa oldukları için eldivenle tamamlayamadım ve üst kısımlarını epilasyon aletiyle aldım.bu ay alınacak kadar uzamadılar o yüzden temmuzda halledicem orayı.ama aşagı kısımları eldivenle baya ugraşmıştım.şimdi fark var iki bölgede.makina vurdugum yer daha sert ve hızlı çıktı.demekki makinayı mümkün oldugunca kullanmamak lazım her ne kadar kökünden alıyor desek de agda ya da eldivenden farkı oluyor..öyle işte bayadır yazmamıştım bi rapor vereyim dedim :69:

Back