Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

ikinize de tek ayak üzerinde durma cezası vericem...

topikte o kadar kıllı var :)) neden sadece ikinizin tüyleri sert ve gür çıkıyor bakayım
çabuk itiraf edin:)))
sizi ergenler sizi:92:

Neden bölgelerin saatlerini vermiyorsunuz anlamadım ya.kaç kişi sormuş saatleri ama yanıt yok!cevap vermeyecekseniz saat sormayın deyin olsun bitsin!

Aycangül merhaba... 16 haziran 23:28-00:05 bacak ve koltuk altı tamamdır ...yarın akşam devam ....:)))

Son düzenleme:
Neden bölgelerin saatlerini vermiyorsunuz anlamadım ya.kaç kişi sormuş saatleri ama yanıt yok!cevap vermeyecekseniz saat sormayın deyin olsun bitsin!

bu ay seçilen 10 kişilik deneme grubu dışına bölgeye özel saatler verilmeyecekti.
elinde hazır olan saatleri burda açıkladıysa bilmiyorum ama bu ay bölgelere göre saatleri açıklama gibi bi söz vermedi kimseye zaten
böyle sevimsiz tavırlara girmenizi gerektirecek bi şey yok yani.

canım kime cevap vermemişim ben???
sadece 10 kişi seçtik bu ay ve SADECE ONLAR için saat tespit edeceğimi yazdım geçen hafta..buna rağmen deneklerle aynı şehirlerde olanlara göndermeye çalıştım..isteseydin benden, belki sende onlardan biri olabilirdin..
o soranların hepsi yanıtını aldı sen telaş etme..üstelik tahmin edemeyeceğin bir durumda, hepsini yanıtlamak için insan üstü bir çaba harcıyorum..bu sitemim de sırf bu yüzden..yoksa böyle mesajlara cevap vermem genelde..

Aycangül merhaba... 16 haziran 23:28-00:05 bacak ve koltuk altı tamamdır ...yarın akşam devam ....:)))

şifa olsun canım..
size gönderdim ama ben fırsat bulamadım henüz uygulamaya..az önce bacaklarımın alt kısmından bir parçacık alabildim,yarın beni idare edecek kadar :) kapri pantolon giyebilecek kadar yani:)
bu ara halimi bir görseniz..saçımın bile sadece ayırdığım kısmını boyayabildim,düşün artık

az kalsın tarihi kaçırıyomuşum düğün telaşından baktığımıda yanlış hatırlamışım
ben 18 haziranda başlıyor gbi hatırlıyodum neyseki girip bakmışım,
yarın yolunurum artık

Selam :), Bende dun aksam kol ve koltukaltı bolgelerini aldım, 3. ayda aldıgım sonuc inanılmaz, kollarımdaki tüylerin rengi sanırım 2 ton falan acıldı:)) biraz daha acılırlarsa dogal sarısın gibi gorunebilirim :)))
Bu aksamda bacaklarımı alıp gelecek ayı sabırsızlıkla beklemeye baslayacagım :))

Gelelim Beni cok rahatsız eden bir konuya.. Son birkaç gundur topigi ne zaman acsam insanlar bilmemkacıncı bolgenin saati nedir gibi soruları bıkmadan defalarca sormuslar bir cogu sinirli ifade olusturan dolu dolu soru işaretlerinide eklemeyi unutmamıs hatta arkadasın biri aycangul'e "saatleri vermeyecekseniz vermeyin" gibi bir tepkide bulunmus.

Bir zahmet 1. sayfayı acıp okursanız, veya topigin son gunlerdeki sayfalarını soyle bir karıstırsaydınız zaten herkese saat verilmeyeceginide kolaylıkla bulabilirdiniz. Kızcagız burda bir cok kisinin sadece kendine saklayacagı bir konuyu sizlerle paylasıyor üstüne birde azar işitiyor. Herkesin herşeyi size hazır vermesini beklemeden birazcık caba gosterip kendiniz bulmayı deneseniz diyorum. Emege birazcık saygı gösterin kimse sizden fazlasını istemiyor..

çok kıskandım bak şimdi benim de kollarıma azıcık etki etseydi nolurdu şu tarihler
bi kollarıma yaranamadı zaten ileriki zamanlarda onlara da el atacak ama tarihler umutluyum

aycangül nedense bu epilasyon tarihlerinde ve özellikle verdiğin saat aralıklarında bi aksilik çıkıyor ve beni telaşa sürüklüyor, ama çok şükür o aksilikleri atlatıp saatleri kaçırmıyorum. bu akşam da misafirim var, az önce haber verdiler, eşimin arkadaşı ve eşi gelcek. bizde kalcaklar diye panikledim, hem bu akşamki hem de yarın sabahki saatleri kaçırcam diye üzüldüm. ama neyseki kalmıcaklar, dua edelim erken kalksınlar, hiç misafirperver değilim dimi, ama napim, saatleri kaçırmak istemiyorum. üstelik sadece saatler değil zaten, epilasyon süresi yarın öğlen biticek, birçok şeyi kaçırmış olcam. gerçi adetim de tam bitmedi ama eli kulağındadır. artık akşam onların kalkmalarına bağlı, saat geçmemişse yapcam, yoksa, yarın sabah hepsini halledicem Allahın izniyle.

aycangülüm dün gece bana verdiğin saat aralığında 23:57-00:44 bikini bölgesi hariç tüm vücudumu sir ağdayla aldım...koltuk altımı vede kollarını epilatörle üstünden geçtim...bacaklarımında birkısmını epilatörle geçtim...ama kısalar vede yok denecek kadar azlar.....bugünkü saatlerde devam edeceğim.....

bende gündüz saatinde kuaförde kaş,bıyık aldırdım......sonra eve gelip bacaklarımın kalan kısmını epilatörle alıyordum elektrik kesildi(akşam sir ağdayla almıştım kalan kısımları alacaktım)..tek bacağımın kalanlarını aldım......gerisi akşama kaldı....

Aycangülcüm bana verdiğin saatleri iyi değerlendirdim valla, 16 haziran 16.46-18.02 arası özel bölge,kol ve yüz bölgemi aldım ,17 haziran 12.59-14.15 arası koltuk altı ve bacaklarımı makine ile aldım,sonuçlarını mutlaka bildircem.Belki etkisi olur diye de tanıdığım birinden duyduğum ispirtoyu sürdüm her yerime ama acaba zırnığıda denesem mi diyede düşünmedim değil.Zırnık kullanana var mı aramızda (tüyleri ağda yada makine ile kökten aldıktan sonra sürülen zırnıktan bahsediyorum)

çok şükür biraz önceki saat dilimini kullanabildim : ))
akşam kaldığım yerden devam...

bende kullandım da sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şimdi
koltuk altımı aldım bacaklarım henüz tam çıkmamıştı epilatörle üstünden geçtim
ama bikiniyi alamadım ağdaya gelmeyecek kadar güdük kaldığını farketmemiştim
geç uzama varmış gerçekten de
ama çok üşeniyorum bu sefer niyeyse :44:

benimde bikini bölgesi çok kısa vede seyrek nasıl alacağım bilmiyorum.....ağdayada,eldivenede gelmez....:84:epilatörlede nasıl alacağım...:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…