aycangül cnm adetten hemen sonra alınmıyomu tüyler..sanki öyle hatırlıyorum öncemiydi sonramıydı çıkaramadım bi soruyum dedim
ben yırttımda kızım için 2. alternatif tarihi bekliyodum oda adetten hemen sonrası oluyor
naapmamız lazım cnm ettin bir hayır sonuna kadar kayır bi cevap ver
aycangül ben ceza aldım daha yeni bitti süresi ve bu sürede ağda günlerini kaçırdım ooof off istanbullu denek olarak kaldım ikinci tarihlere
bu da yetmez gibi ayın 23ünde göğsümde çıkan sivilceden bozma şeyleri doktora göstermem gerektiği için 11.00-11.10 arası koltuk altımı aldırmak zorunda kaldım
ilk kez kuaförde ağda yapıldı ve rahatlığına hayran kaldım açıkcası ohooo evde yapmaya kalksam ağdayı ısıt sür çek temizle bi de ortalığı temizle vs çook sürerdi bi de koltuk altımı hep kanatırım ben kuaförde aldırınca acı olmadı kanama da aklımı çeldi kuaförde ağda...
karınca yumurtası yağı sürdüm 2 gece koltuk altıma tarihini de saatini de yazıyorum bi ihtimal işine yarar diye
affet beni aycangül yarı yoluk ve söz verdiğim tarihte ağda yapmamış geldiğim için
aycangul ben bikini bolgesini verdigin sureler icinde alamiyorum cok uzun suruyo, mesela 29-30-31 mayis icin saatler vermissin ya, bu epilasyon isini uc gune yayip o saatlerde mi yapiyim yoksa diyelim ki 29unda basladim ama saat gecti yine de devam ediyim mi ne dersin?
tatlım ben verdiğin tarihlerde son şansımı denemeye karar verdim aslında düğün öncesi uzatacaktm 2 ay beklesn kısa kalmasın dicektm ama şu saat işinde sana güveniyorm yalovadan 30 mayısta 18.11-19.27 saatleri arasında ben deneklik yapablrm!!!
ama haziran tarihleri hakkında ne söylersn kına 1 temmuz da düğün 3 temmuzda tarihler uygun olur mu bana
bende katılacağım aranıza ve bu yönteme çooook inandım ya umarım hayal kırıklığı yaşamam....6. bölgeden 29 mayısta. regl dönemimde biteli 6gün olacak oh! anladığım kadarıyla alt yapı çok müsait olacak benim için :)
evet canım:)
hoşgeldin
hayalkırıklığı yaşayan olmadı sanırım şimdiye kadar:) yanlış mı hatırlıyorum arkadaşlar :44:
evet canım:)
hoşgeldin
hayalkırıklığı yaşayan olmadı sanırım şimdiye kadar:) yanlış mı hatırlıyorum arkadaşlar :44:
mrb ben de dahil olmak istiyorum ne yapabilirim okudum ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bana yol gösterir misiniz?tşk ederim
ben 6. bölgedeyim tahmini adet tarihim 1 haziran 2011
ben 6. bölgedeyim tahmini adet tarihim 1 haziran 2011
Aycangül bende ayın 21inde 23.00-23.43 arası kol altı ve bacaklarımın bi bölümünü alabildim.bacaklarımın kalanı ve bikini bölgesini 29unda alıcam.benim aklıma şu takıldı.bacak ve kol altını epilasyon aletiyle alıyorum.bikini bölgesini eldivenle.sanki epilasyon aletiyle aldıgım bölgeler daha hızlı çıkıyor..kökünden alıyor sonuçta ama illa agdayla mı almak lazım?morarıyor öyle alınca da napsamki :2:
bi de benim bikini bölgesinde arada boşluklar vardı..bu aralar o boşluklarda ince renksiz tüyler çıkmaya başladı.sadece gecikti mi yani benim tüyler?hiç bitmeyecek mibu aralar çok umutsuzum galiba..karışık degildir inşallah yazdıklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?