Dua çok işe yaradı sınavdan 10 dakika önce 30 kişi toplanıp yapamadığımız soruyu sınavda yaptım hem de galiba birtek ben yapmışım(mantığını bulamamıştık)
Bir de kardeşim hastalanmış bugün ama tüylerde bir kıpırtı yokmuş
AMİİİİİİİNNN,inşallah kolayca geçeriz sınıfı,son sınıf olanlar da mezun olsun,mesela bensahi mi kızzzz
hadi bakalım,darısı başıma:)
Ayy inşallah canım eğer hoca abuk subuk yerlerden puan kırmazsa tam puan alırım
Ama çok çalışmıştım hakettim:97:
Teşekkür ederim vişnereçeli
Aycangül benim kollarım hemen 2 3 gün içerisinde çıkmaya başlıyor normalde(seyreldi ama yine de çıkış hızı yavaşlamadı)Ama bu sefer bir görünüp bir kayboluyorlar anlamadım ben bu işi bir bakıyorum varlar bir bakıyorum yoklar:26:[/QUOTE
şoka girmişler
duanın sıralamasını nasıl yaptın ki..
vişnem sen anladında demek istediğimi bu kıza nasıl anlatayım şimdi :44:
Ayy çook sevindim canımSöylemiştim ben size Ben de sınavlara girmeden önce okuyorum,hatta zamanım olursa 2-3 defa okuyorum.Hadi bakalım sen atlattın sıra bizde...
AMİİİİİİİNNN,inşallah kolayca geçeriz sınıfı,son sınıf olanlar da mezun olsun,mesela ben
Vişnereçelinin bana mesajda attığı sırayla yaptım hatta En başta 3. satırda 7 defa yazmış ben 3. satırı 7 defa okuyacağıma ilk 3 satırı 7 defa okudum
Aman be ne uzun şey bu dedim
dolunay 17 mayıstaydı.tam anlayamadım bu tarihte mi aldın yoksa benim verdiğim tarihte mi aldın..sanki benim verdiğim tarihi dolunay olarak düşünmüşsün gibi geldi :44:
keşke regl olmasaydın,inşallah bir daha ki aylarda ağda öncesi regl olursun..
hoşgeldin aramıza,sende faydasını görürsün umarım:)
20 mayısta aldım hatta saati bile tutmuş (2. bölge saat 12-13 suları) senin verdiğin tarihlerde yani. o tarihleri neye göre hesaplıyorsun merak ettim. :)
evet denk getiremedim onu ya :/ bikini bölgesi filan baya acıdı ama onun dışında bi zararı olmaz dimi? yani bu tarihlere uymamın faydasını yine görürüm herhalde?
hoşbuldum inşallah olur ya normalde böyle şeylere kolay kolay inanmam ama yapılan yorumlar baya ikna etti beni.
edit: pardon ya 21 mayısmış. cumartesiydi o gün. saatlere uymasa da işe yarar dimi?
Aycanım gülüm ya ben alternatif tarihlerde kalanları alıcam ama sanırım saatleri uyduramıcam:97: Saatler dışında o günlerde alsamböyle olmam di mii?Genel temizliği yaptım nasılsa.
iyi iyi,içim rahatladı..tatlım neye göre hesapladığım daha önceki sayfalarda var..334.sayfaydı sanırım..
seni tatmin eder mi bilmiyorum ama detaya girmem mümkün değil.bunları hesaplamak bir dert anlatmak ayrı dert..iyisimi üzümünü ye bağını sorma
bu ay böyle geçsin artık..tam anlamıyla faydasını göremezsin muhtemelen..ama olsun bundan sonrasında dikkat edersin.bunca yıl kaybettik,bir aya üzülmeyelim boşver :)
:18::18::18: Tamam aycanım sen kızmaa sınav öncesi hatta sonrası da.Doğru söylüyosunne demek uyduramayacağımbende bundan sonra tarihleri hesaplayamayacağım o zaman..
bende senin gibiyim..genelini aldım.şimdi dua ediyorum ki kalanlar-ucu görünenler-tutulacak boya gelsinler de önümüzdeki tarihlerde onları alayım diye..hatta yolculuk yapıp,sınava girip tekrar yolculuk yapıp birde saatinde kalanları alıcam..ben yapıyorsam sizde yapabilirsiniz..bana bunu borçlusunuz,hadi bakalım.. :)
bak önümüz yaz aksilik çıkabilir,regl tarihin değişebilir istesende yapamayabilirsin vs vs..gel sen bu ay ihmal etme saatleri..
belkide onlar iyice zayıflayan tüylerindir,bir sıkımlık canları kalmıştır..bence silahını iyi seçmelisin
riske atmaya değer mi :95:
evet zaten tesadüfi tutmuş bir tarih için iyi sayılır :) ama regl zamanlarıma daha dikkat edicem artık, genelde acıya razı olup yeri gelince regldan önce alıyordum ama daha fazla çıkmasına neden oluyorsa dişimi sıkar 4 gün beklerim artık.
peki bunun etkisi, vücudumuzun farklı zaman dilimlerinde ürettikleri hormonlara vs. mi bağlı? bilimsel ayrıntıya girdim biraz ama
şimdi bu tarihleri hiç saptırmazsam, her yerde sir ağda kullanırsam, bir de bioder kullandığımı düşünürsek ne kadar sürede etkisini tam olarak görürüm dersiniz? acayip gaza geldim şimdi doğal epilasyon gibi
Ben saati tam tutturamamıştım kollarım çıkmaya başladı, bu durumda doğru tarihte alanların cillop gibi olması gerekiyor naber kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?