Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Ayy çook sevindim canımSöylemiştim ben sizeBen de sınavlara girmeden önce okuyorum,hatta zamanım olursa 2-3 defa okuyorum.Hadi bakalım sen atlattın sıra bizde...

sahi mi kızzzz
hadi bakalım,darısı başıma:)
AMİİİİİİİNNN,inşallah kolayca geçeriz sınıfı,son sınıf olanlar da mezun olsun,mesela ben

Ayy inşallah canım eğer hoca abuk subuk yerlerden puan kırmazsa tam puan alırım
Ama çok çalışmıştım hakettim:97:

Teşekkür ederim vişnereçeli

Aycangül benim kollarım hemen 2 3 gün içerisinde çıkmaya başlıyor normalde(seyreldi ama yine de çıkış hızı yavaşlamadı) Ama bu sefer bir görünüp bir kayboluyorlar anlamadım ben bu işi bir bakıyorum varlar bir bakıyorum yoklar:26:

Rica ederim canım ne demek...
Biz kandırıyoruz ya onları,onlarda seni kandırıyo demek ki bi görünüp bi kaybolup

aycangül müjdemi isterim :81: bugün alıcı gözle bi bakayım dediydim duruma
koltkaltımdakiler o kadar azdı ki resmenkolayca sayılabilecek kadardı
çok sevinçliyim çokkk

vişne reçeli kuzumm şu okuyanın sınavı geçtiği duadan bende rica edebilirmiyim ya haftaya benimde sınavım var :44:

Vişnereçelinin bana mesajda attığı sırayla yaptım hatta En başta 3. satırda 7 defa yazmış ben 3. satırı 7 defa okuyacağıma ilk 3 satırı 7 defa okudum

Aman be ne uzun şey bu dedim

20 mayısta aldım hatta saati bile tutmuş (2. bölge saat 12-13 suları) senin verdiğin tarihlerde yani. o tarihleri neye göre hesaplıyorsun merak ettim. :)
evet denk getiremedim onu ya :/ bikini bölgesi filan baya acıdı ama onun dışında bi zararı olmaz dimi? yani bu tarihlere uymamın faydasını yine görürüm herhalde?
hoşbuldum inşallah olur ya normalde böyle şeylere kolay kolay inanmam ama yapılan yorumlar baya ikna etti beni.

edit: pardon ya 21 mayısmış. cumartesiydi o gün. saatlere uymasa da işe yarar dimi?

Son düzenleme:
Aycanım gülüm ya ben alternatif tarihlerde kalanları alıcam ama sanırım saatleri uyduramıcam:97: Saatler dışında o günlerde alsam böyle olmam di mii?Genel temizliği yaptım nasılsa.

iyi iyi,içim rahatladı..tatlım neye göre hesapladığım daha önceki sayfalarda var..334.sayfaydı sanırım..
seni tatmin eder mi bilmiyorum ama detaya girmem mümkün değil.bunları hesaplamak bir dert anlatmak ayrı dert..iyisimi üzümünü ye bağını sorma
bu ay böyle geçsin artık..tam anlamıyla faydasını göremezsin muhtemelen..ama olsun bundan sonrasında dikkat edersin.bunca yıl kaybettik,bir aya üzülmeyelim boşver :)

Aycanım gülüm ya ben alternatif tarihlerde kalanları alıcam ama sanırım saatleri uyduramıcam:97: Saatler dışında o günlerde alsam böyle olmam di mii?Genel temizliği yaptım nasılsa.

ne demek uyduramayacağım bende bundan sonra tarihleri hesaplayamayacağım o zaman..
bende senin gibiyim..genelini aldım.şimdi dua ediyorum ki kalanlar-ucu görünenler-tutulacak boya gelsinler de önümüzdeki tarihlerde onları alayım diye..hatta yolculuk yapıp,sınava girip tekrar yolculuk yapıp birde saatinde kalanları alıcam..ben yapıyorsam sizde yapabilirsiniz..bana bunu borçlusunuz,hadi bakalım.. :)
bak önümüz yaz aksilik çıkabilir,regl tarihin değişebilir istesende yapamayabilirsin vs vs..gel sen bu ay ihmal etme saatleri..
belkide onlar iyice zayıflayan tüylerindir,bir sıkımlık canları kalmıştır..bence silahını iyi seçmelisin
riske atmaya değer mi :95:

evet zaten tesadüfi tutmuş bir tarih için iyi sayılır :) ama regl zamanlarıma daha dikkat edicem artık, genelde acıya razı olup yeri gelince regldan önce alıyordum ama daha fazla çıkmasına neden oluyorsa dişimi sıkar 4 gün beklerim artık.
peki bunun etkisi, vücudumuzun farklı zaman dilimlerinde ürettikleri hormonlara vs. mi bağlı? bilimsel ayrıntıya girdim biraz ama
şimdi bu tarihleri hiç saptırmazsam, her yerde sir ağda kullanırsam, bir de bioder kullandığımı düşünürsek ne kadar sürede etkisini tam olarak görürüm dersiniz? acayip gaza geldim şimdi doğal epilasyon gibi

Son düzenleme:
:18::18::18: Tamam aycanım sen kızmaa sınav öncesi hatta sonrası da.Doğru söylüyosunBorcumuz borç,alırım o saatlerde artık bişeyler yapıcaz.

herşey yolunda giderse bir yıl ortalama bir tarih bence..tabi kişinin tüy yapısına göre değişir bu süre..ayrıca bir süre reglinle bu tarihler çakışabilir..bu da süreyi uzatır..
etkisini ve süreyi kişsel herşey,hormonlarda tabi etkiliyor..bunlar sözkonusu olmasaydı tek seferde kurtulurduk bence tüylerimizden..
her durumda benim yönlendirmelerime göre devam edersen tam olarak mümkün olan en kısa zamanda kurtulursun..
mesela bir arkadaşım yaklaşık 6 aydır uyguluyor ve genital bölgede çok az kaldığını söyledi dün.hatta her ay alamıyorum artık dedi..
herkesin deneyimi farklı olacaktır.çünkü hepimiz birbirimizden farklıyız her anlamda..
belki bazılarımıza sen imreneceksin,bazılarıda sana imrenecek :)

Ben saati tam tutturamamıştım kollarım çıkmaya başladı, bu durumda doğru tarihte alanların cillop gibi olması gerekiyor naber kızlar?

aycangül cnm adetten hemen sonra alınmıyomu tüyler..sanki öyle hatırlıyorum öncemiydi sonramıydı çıkaramadım bi soruyum dedim

ben yırttımda kızım için 2. alternatif tarihi bekliyodum oda adetten hemen sonrası oluyor
naapmamız lazım cnm ettin bir hayır sonuna kadar kayır bi cevap ver

aycangül ben ceza aldım daha yeni bitti süresi ve bu sürede ağda günlerini kaçırdım ooof off istanbullu denek olarak kaldım ikinci tarihlere
bu da yetmez gibi ayın 23ünde göğsümde çıkan sivilceden bozma şeyleri doktora göstermem gerektiği için 11.00-11.10 arası koltuk altımı aldırmak zorunda kaldım
ilk kez kuaförde ağda yapıldı ve rahatlığına hayran kaldım açıkcası ohooo evde yapmaya kalksam ağdayı ısıt sür çek temizle bi de ortalığı temizle vs çook sürerdi bi de koltuk altımı hep kanatırım ben kuaförde aldırınca acı olmadı kanama da aklımı çeldi kuaförde ağda...
karınca yumurtası yağı sürdüm 2 gece koltuk altıma tarihini de saatini de yazıyorum bi ihtimal işine yarar diye
affet beni aycangül yarı yoluk ve söz verdiğim tarihte ağda yapmamış geldiğim için

aycangul ben bikini bolgesini verdigin sureler icinde alamiyorum cok uzun suruyo, mesela 29-30-31 mayis icin saatler vermissin ya, bu epilasyon isini uc gune yayip o saatlerde mi yapiyim yoksa diyelim ki 29unda basladim ama saat gecti yine de devam ediyim mi ne dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…