20 mayısa lazer randevum vardı değişme sansı yoktu
saatlerim pek tutmadı ama en azından günü tuttu
saat 12 de de kollarıma sir yaptırdımmm bu yöntemi 3 aydır kollarıma uyguluyorum iyi gibi ve kollarımı ağda saatide tuttu o gece adet oldum düzensiz regl olunca 29 mayısı beklememiştim ama kalanları 29 mayısta alcammm
aycan gülcüm haziran tarihlerini söleyebilirmisin tahminin de olsa
Tüy topiğinden ders geçme topiğine geçiş yapacağız[/QUOT
Aynen valla,konuyu aştık.Hayır bişey değil aycangül kovacak hepimizi
aynen öyle..dağılın çabuk:))
Aycangülüüüüü haziran ilk haftalarının gününü ve saatinide alabilirmiyizz ben biraz tez canlıyımda
haziranın 16-17 sine kadar beklemedeyiz canım..acele etme..şimdi onlarıda hazırlarsam sınava seni sokarım artık :)
vişne reçeli çok teşekkür ederim cnm ben mesaj atamıyorum daherkese sınavlarında başarılar diliyorum vee yolculuğa çıkmak üzere bi kaç gün aranızdan ayrılıyorum sınavlardan sonra görüşürüz canlarım
17 haziranı bulacak canım..
Rica ederim tatlım,teşekkürler.Aslında ben de sınavı atlatana kadar bi kaç gün ayrılsam burdan,ama yapamıyoruuummmm,ayrılamıyorum sizdeenvişne reçeli çok teşekkür ederim cnm ben mesaj atamıyorum daherkese sınavlarında başarılar diliyorum vee yolculuğa çıkmak üzere bi kaç gün aranızdan ayrılıyorum sınavlardan sonra görüşürüz canlarım
Tamam,şekerimcnm bana göndermedin duayı,yeterli mesajım olmadığı için sana mesajda yazamıyorum,senin mesajını bekliyorum vişnereceli
bu konudan bugune kadar haberim yoktu ama tesadufen dolunay tarihinde almisim (tam da reglimden bir gun oncesi ayni zamanda) bioder de kullaniyorum bakalim faydasini gorurum umarim.
Merhaba arkadaşlar.
aranızda yeniyim. çok faydalı buldum siteyi ve de bu konuyu.
benim şöyle bir sorunum var. bacak kıllarım hep batık. makina ve her türlü ağda yöntemini denedim. kese yapıyorum ama yine durum değişmiyor. yardımcı olabilecek olan var mı ?
Merhaba arkadaşlar.
aranızda yeniyim. çok faydalı buldum siteyi ve de bu konuyu.
benim şöyle bir sorunum var. bacak kıllarım hep batık. makina ve her türlü ağda yöntemini denedim. kese yapıyorum ama yine durum değişmiyor. yardımcı olabilecek olan var mı ?
aycangülüm yüzüm uzadı..ama bekliyorum. .gel 29 mayıs gel..:97:
Dua çok işe yaradı sınavdan 10 dakika önce 30 kişi toplanıp yapamadığımız soruyu sınavda yaptım hem de galiba birtek ben yapmışım(mantığını bulamamıştık)
Bir de kardeşim hastalanmış bugün ama tüylerde bir kıpırtı yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?