aycangul senle aynı bölümdeymişiz, zor dersler var ya
Ben bu başlığı yeni gördüm, çok detaylıca okumadım ama
dün bulunduğum bölge ve saatleri de dikkate alarak lazere gittim
Açıkçası lazer epilasyonda işe yarar mı bilmiyorum fakat denemekten bir şey çıkmaz diye düşünüyorum
Belki de işe yarar.
Zamanım olunca iyice okuyacağım konuyu, paylaşımın için teşekkürler
yaramaz mı..önceki sayfalarda mesajlarımız var bu konuda..okuyunca mutlu olcaksın..hatta bu yöntemin lazerden etkili olduğunu yazan arkadaşımız var..e sen ikisini birleştirmişsin,daha ne olsun..
anlarız bakalım..ben lazere gidip zerre sonuç alamayanlardan biriyim malesef..sendeki sonucun iyi olacağından adım kadar eminim..
sağol canım ama daha çalışamadığım dersler var..çalışmadan dua ne kadar işe yarar blemem..ama inşallah çalıştığım derslerde dualarınız yol açar bana:)
yaramaz mı..önceki sayfalarda mesajlarımız var bu konuda..okuyunca mutlu olcaksın..hatta bu yöntemin lazerden etkili olduğunu yazan arkadaşımız var..e sen ikisini birleştirmişsin,daha ne olsun..
anlarız bakalım..ben lazere gidip zerre sonuç alamayanlardan biriyim malesef..sendeki sonucun iyi olacağından adım kadar eminim..
sağol canım ama daha çalışamadığım dersler var..çalışmadan dua ne kadar işe yarar blemem..ama inşallah çalıştığım derslerde dualarınız yol açar bana:)
canım sonuç alamamanı nasıl anladın:26::26::26:yani mantıksız bi soru oldu benimkisi ama tekrar gene mi çıktılar yoksa zararı mı oldu o anlamda soruyorumben yeni başlayacam söylemiştim zaten ama o da etkili olmayacaksa ayıp be bu teknolojiye
Ayy dua dedinizde,aklımdan geçmişti ders çalışırken sana bi dua yollayacaktım ben,benim gerçekten çok işime yaramıştı.E tabi sadece duayla olmaz,çalışmakta gerek ama,ben geçen sene hiç çalışmadığım derslerimden geçmiş şaşırmıştım,çok inanıyorum gücüne canım istersen yollayayım faydası olur sana da,bakarsın derslerinin hepsinden geçersin...
Hadi bakalım hayırlısı :97:
Artık her lazer gününü buradaki bilgilere göre ayarlayacağım,
sonuçların ne olduğunu yazarım buraya :97:
Evet...öncelikle tabiki çalışmalı ...İnşallah sorular çalıştığın yerlerden gelir...:)))
Ayy dua dedinizde,aklımdan geçmişti ders çalışırken sana bi dua yollayacaktım ben,benim gerçekten çok işime yaramıştı.E tabi sadece duayla olmaz,çalışmakta gerek ama,ben geçen sene hiç çalışmadığım derslerimden geçmiş şaşırmıştım,çok inanıyorum gücüne canım istersen yollayayım faydası olur sana da,bakarsın derslerinin hepsinden geçersin...
banada gönderir misin cnm o duayı ,bu aralar çok ihtiyacım varda :)
Tamam canım,birazdan gönderirim tabi sana da.
Tamam canım,birazdan gönderirim tabi sana da.
yani hiç değişiklik olmadı..azalmadı..10 seanstan fazla gittim üstelik..1,5 yıl..
bu tarihlere göre git canım..kesin faydası olur..
benim gibi bir arkadaş vardı topikte..mesajları denkgelir belki..seans tarihlerini göndermişti..hep olmadık zamanlarda gitmiş oda,kontrol etmiştim..
fayda görenlerde olduğuna göre bundaki mesele belli..tarihlere göre git canım..
yalnız yüze gitme..avrupada yasaklanmış yüze lazer..bi süre sonra çoğalarak geri geliyormuş tüyler..
medic adlı arkadaşımız yazmıştı..hatta stajyer doktormuş kendisi..onun eski mesajlarına bi bak istersen..
Tüy topiğinden ders geçme topiğine geçiş yapacağız[/QUOT
Aynen valla,konuyu aştık.Hayır bişey değil aycangül kovacak hepimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?