22 mayıs 29 mayıs arası bişi yapsak faydal olmckmı şimdi benm reglm bitti bitcek de
kızlar şimdi her ayın belli günlerinde aycan size tarih söylüyor siz de o tarihte mi alıyorsunuz tüyleri.. yanlış anlamadım değil mi??? şuan konuyu anlamaya çalışıyorum da :26: :26: :26: :26: :26: :44: :44: :44:
Evet canım Aycangül her ay araştırıp belirli gün aralıklarını söylüyor biz de o tarihlerde epilasyon yapıyoruz/yaptırıyoruz..
Bu ay özel olarak saatte verdi deneme yapıyoruz son sayfaları okuduysan denek kelimeleri falan geçiyor yardım amaçlı olarak hepimiz denek olduk:97:
Evet ilk defa bunu denemek istiyorsan bu ay uygun zamanda uygulamanı öneririm sana(reglden önce ve (hemen) sonrasında denk gelmeyen bir zamanı)
hmmm anladım tatlım benm 29 mayıs regl dönemim olcak san ırım napıcam peki :26: :26: :26:
hmmm anladım tatlım benm 29 mayıs regl dönemim olcak san ırım napıcam peki :26: :26: :26:
iyi pazarlar...herkese geçmişolsun.. ...29 mayısı bekliyorum..............:86:
21 mayıs
6.Bölge: 02.13-03.00 arası, 08.34-09.47 arası, 17.03-18.16 arası,23.50-00.38 arası ,
cnm ben epilasyonumu saat 23:50-00:38 arası yaptım
gerçekten çok inanarak yaptım inşallah fayda göreceğim...buna çok inanıyorum
emeğin için çok teşekkürler
ben de 8.bölge olarak dün uygun saatlerde hallettim kıl-tüy işini. saat saat de not ettim aldığım bölgeleri. benim de artık acımıyor eskisi kadar tüylerimi alınca. bir de şu var, önceden kıl kökleri kanardı, kalın ve kökleri kuvvetli diye sanırım, artık kan falan çıkmıyor, çok mutluyum
Başlığı günleri saatleri sıkı takibe devam....
Ama kendime fazla güvendim :) Rahat rahat bekliyordum saatleri ama sadece bir saat aralığını kullanabildim
Özellikle akşam saatlerini istiyordum oda teki olabildi işte
Birde son saatleri kullandım Tümde yapmadım bu sefer
Artık 2. alternatifin akşam saatlerini kullanıcam
Yanlız bişey sormak istiyorum
Saatlerdeki ilk saatler gece oluyor değilmi Mesela 01:.. olan gece 1 oluyor 09:.. olan sabahın 9u oluyor Doğrumu anladım ?
Herkse geçmiş olsun Aycangül sanada tekrar tşkrler
pofff reglmden hemn 3 gün önce almıştım bikini bölgemi of ki ne of keşke dahaönce görseydm 29u beklerdim ki koltuk altımı almam gereki 29una çok var kısa kollu giycez artık uff nese koltuk altımıda alayım 29unda kaş bıyık bacak cesaretimi toplayabilirsem birde kol tabi alma süreside var parça parça olcak bu kız ne yazıyuo demeyin içimden konuşuyorum suandakendi kendime konuşmaktansa buraya yazayım deidm aklımdan geçenleri. nese artık 29unu beklemekten başka yapacak bişi yok çok da bişi kalmamış koca bir hafta var
senin koca bir hafta dediğin şey benim için göz açıp kapayana kadar gececek olan final hazırlık haftası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?