Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

aycangül ya ben 1 saate yetiştiremedim 5-10 kadar geç bitti koltuk altı bikini bölgesi bacaklar bitti kollar ve yüzüm kaldı ayın 28-29 adet olcam valla ben her ay deniyecem bu yöntemi yada lazere 3500 tl bayılmam gerecek kocamda karıcım ben senin kıllarına para yetiştiremem çalış kazan harca kıllarına diyor :)
8.Bölge: 02.29-03.17 arası, 08.51-10.03 arası, 17.21-18.34 arası, yarın bu saatlerde uygulasam olur değilmi

:)))
şifa olsun canım..olur tabii..yeterki saatlere uy..

Arkadaşım kolları konusunda tereddüttesin diye bilgi vereyim istedim geçmiş bir kaç sayfaya baksaydın orda benim yazdığım mesajları görürdün:26:
Kollarımı ilk ay aldırdığımda (sanırım uygun saate denk gelmemişti) Sert ve dik çıktı siyahtı..
Fakat geçen ay kollarımı aldırdığımda uygun bir saate denk geldi sanırım ve şuan kollarım tamamen çıkmış durumda keşke resim çekme ve gönderme imkanım olsaydı eskiden upuzun ve siyah renkli tüyler(kılmış onlar) vardı kollarımda..
Şimdi ise araları geniş boşluklarla dolu kısa ve çoğu renksiz tüyler(!) var...
Ben bu ay aldırmayı düşünmüyorum aslında gerek yok.. Ama sırf şu özel saatleri denemek amacıyla kollarımı aldıracağım şu an çok doğal ve temiz dursa da belki bir dahaki ay hiç kalmayacak umutluyum..

Sana sadece DENE DENE DENE diyorum:46:

ayyy çok heycanlandım yarın hemen kollarımı ve yüzümü alıyorum bugün diğer yerlerimi aldım zaten inşallah bitecek :66:

Arkadaşım kolları konusunda tereddüttesin diye bilgi vereyim istedim geçmiş bir kaç sayfaya baksaydın orda benim yazdığım mesajları görürdün:26:
Kollarımı ilk ay aldırdığımda (sanırım uygun saate denk gelmemişti) Sert ve dik çıktı siyahtı..
Fakat geçen ay kollarımı aldırdığımda uygun bir saate denk geldi sanırım ve şuan kollarım tamamen çıkmış durumda keşke resim çekme ve gönderme imkanım olsaydı eskiden upuzun ve siyah renkli tüyler(kılmış onlar) vardı kollarımda..
Şimdi ise araları geniş boşluklarla dolu kısa ve çoğu renksiz tüyler(!) var...
Ben bu ay aldırmayı düşünmüyorum aslında gerek yok.. Ama sırf şu özel saatleri denemek amacıyla kollarımı aldıracağım şu an çok doğal ve temiz dursa da belki bir dahaki ay hiç kalmayacak umutluyum..

Sana sadece DENE DENE DENE diyorum:46:

senin adına çok sevindim canım yaa hemen deneyesim geldi. regm bitsin de hemen deniyeyim

ya canım sşimdi ben 4. bölge için 29 mayısa baktım 21.16ile 22.00 saatleri arasında alım yapcaz dimi ki süre çok az her yeri alamıcam ertesi günde gece yarsı 2 küsür filan gerçi 16 dada vardı yani ilk sayfada ki 4. bölgede yazan saatler aralığında yapıyoruz dimi yanlış anlaşılma olmasında

evet AYCANGÜL'üm emeklerin sonucu deneklerinden biri olarak ve ilk defa bu ay başlayan biri olarak kuaförüm ile olan anlaşmazlıkdan dolayı yüzümü kendim aldım ( sir ve epilasyon aleti )geri yerler kuaför işi belirtmek isterim bugün itibiari ile
1.bölge
saat 12;05 - 12:25 yüz bölgesi
saat 16:15 - 17:25 bacak ve üstü
hade hayırlısı bakalım :)

ya canım sşimdi ben 4. bölge için 29 mayısa baktım 21.16ile 22.00 saatleri arasında alım yapcaz dimi ki süre çok az her yeri alamıcam ertesi günde gece yarsı 2 küsür filan gerçi 16 dada vardı yani ilk sayfada ki 4. bölgede yazan saatler aralığında yapıyoruz dimi yanlış anlaşılma olmasında

evet canım doğru anlamışsın..
süreler çok kısa haklısın..hele akşam olanlar daha da kısa..
parça parça yapıcaz artık..
zaten okuduysan ben de parça parça yaptığımı yazdım bu gün.. mesela 2.bölgedeyim ben 01:13 de kalanlara devam edeceğim..

evet AYCANGÜL'üm emeklerin sonucu deneklerinden biri olarak ve ilk defa bu ay başlayan biri olarak kuaförüm ile olan anlaşmazlıkdan dolayı yüzümü kendim aldım ( sir ve epilasyon aleti )geri yerler kuaför işi belirtmek isterim bugün itibiari ile
1.bölge
saat 12;05 - 12:25 yüz bölgesi
saat 16:15 - 17:25 bacak ve üstü
hade hayırlısı bakalım :)

şifa olsun canım..ama yüzüne epilatör kullanmasan daha iyi olurdu..

aycangülüm saat aralıkları vermen daha iyi oldu sanırım..herkes saatlerini daha iyi bildiriyor...sonuçları daha iyi anlayacağız....ne ,nezaman daha iyi...galiba saatleri ,zamanları not edin derken amacın bu değilmi canım benim?

evet canım..çünkü sonuçları yazarken isteyebilirim duruma göre..gerekirse yani..
özellikle sorun çıktığında nedenini anlamak için bunları bilmem gerekiyor..

bende aldım bugün bölgemin saat aralığına göre aldım. önümüzdeki ay yazarım sonuçları.. benim zaten bacak ve koltukaltımda çok az tüylerim ve ben oraların hemen biteceğini umut ediyorum ama paket hala çok malesef...

aycangül ben haftaya regl olucam bu yüzden bu tarihte aldım yani adetimin hemen bitmesine denk gelmedi her iki tarih ama sorun olmaz heralde değilmi? tekrar teşekkürler, sınavlarında başarılar...

bende aldım bugün bölgemin saat aralığına göre aldım. önümüzdeki ay yazarım sonuçları.. benim zaten bacak ve koltukaltımda çok az tüylerim ve ben oraların hemen biteceğini umut ediyorum ama paket hala çok malesef...

aycangül ben haftaya regl olucam bu yüzden bu tarihte aldım yani adetimin hemen bitmesine denk gelmedi her iki tarih ama sorun olmaz heralde değilmi? tekrar teşekkürler, sınavlarında başarılar...

sağol canım :)
ideal olan regl bitimi genel olarak.. ama bu ay için senin için ideali buymuş canım..başka türlüsü mümkün değildi zaten:)

Merhaba,
Kızlar konunun ilk mesajına baktım ama sadece tarihler ve saatler var tam olarak anlayamadım ben bu yöntemi.:44: Herhangi bir sayfada bu konuyla ilgili yazmış olduğunuz açıklama varsa okumak isterim. Adet denmiş dolunay denmiş kafam karıştı :44:

Son düzenleme:
bu söylediginizi ben bi kitapta okumustum.. kaslarimi alan bi abla var oda söylemisti..
belli tarihlerde aldigin zaman tüyleri bitiyo demisti..
simdi görünce yazilanlari demekki dogruluk payi varmis

Merhaba,
Kızlar konunun ilk mesajına baktım ama sadece tarihler ve saatler var tam olarak anlayamadım ben bu yöntemi.:44: Herhangi bir sayfada bu konuyla ilgili yazmış olduğunuz açıklama varsa okumak isterim. Adet denmiş dolunay denmiş kafam karıştı :44:

canım tarihleri eklemeden önce bir açıklama vardı o sayfada..hepsi sığmadığı için kaldırmıştım..şimdi aynen kopyalayacağım buraya..
nasıl uygulaman gerektiği de ilk sayfada tarihlerin altında yazılı zaten..

yöntemimi sizi detaylarla boğmadan anlatacak olursam:
ay dünyayı ve canlıları çeşitli şekillerde etkiler..28 günlük dönümünde her 2,5 günde bir, farklı etkilerle karşımıza çıkar..
küçülen ay fazın da karşımıza çıkan 5 ( 2,5 + 2,5 ) günlük süre ise tüylerimizi olumsuz etkilemekte..
büyükannelerimizin “ayı tam görmeden tüylerinizi temizlemeyin” sözünü duyanlar vardır.
ayı tam görmekten kasıt, tüyleri dolunayı görmeden önce almamaktır.onlar dolunaydan yeniaya kadar olan 14 günlük süreyi kullanırlardı..böylece doğru zamanları yakalama şansları olur,tüyleri bizler gibi güçlenmez ve bir süre sonra da tüylerinden kendiliğinden kurtulurlardı..
ben biraz daha detaya girdim ve yukarıda ki bilgiye ulaştım..böylece işi tesadüfe bırakmamış oldum.çünkü bahsedilen 14 günün tamamı şansı büyük ölçüde arttırmış olsa da aynı etkiye sahip değil..
konuyu ilk açtığımda bende onlar gibi düşünüyordum tabi  hatta daha çok dolunaya odaklanmıştım..sonraki 13 günü alternatif olarak görüyordum..hem araştırmaya hem de denemeye devam ettim..(tabi benimle birlikte buradaki birçok arkadaşımda denedi)
ayrıca yine burada paylaşılan bilgiler de çok işime yaradı..
geçen bir yılı aşkın sürede bu işin dolunaydan ibaret olmadığını anladım..
yıl içinde sadece üç dolunayın etkili olduğunu,bunların dışında ise başka tarihlerin daha önemli gördüm..
şimdi bu tarihleri sizlerle paylaşıyorum..her ay bu mesajı güncelliyor ve uygun tarihleri yazıyorum..
küçülen ay fazında iki farklı dönemi paylaşıyorum..bunların arası yaklaşık bir hafta..
bu iki ayrı dönemden (yaklaşık 2,5 günlük) kendinize uygun olanı seçip tüylerinizi kökünden alıyorsunuz..(herhangi bir şey sürmenize gerek yok.ancak kullandığınız bir ürün varsa devam edebilirsiniz tabi..)
peki uygun derken neyi kastediyorum?
tüylerimizi aldıktan kısa süre sonra regl olursak tüylerimiz daha çabuk ve sert çıkıyor..
yani regl döneminizden sonraya rastlayan tarih sizin için doğru tarih..
hepsi bu 
nasıl bir etkisi oluyor derseniz?
önce tüylerinizin daha geç yada seyrek çıktığını göreceksiniz..tabi birde kalınlığında ve renginde fark göreceksiniz..belki de bunların hepsini aynı dönemde 
sonra bazı tüyleri tuttuğunuzda zahmetsizce çıkacak kökünden..bu tüylerle vedalaşın çünkü bir daha orada olmayacaklar 
bu şekilde en zayıf tüylerinizden başlayarak her ay bir kısmıyla vedalaşacaksınız..
tüyleriniz çok güçlüyse bu biraz daha zaman alacak doğal olarak..(bir de yöntemi bir uygulayıp bir uygulamazsanız..istikrar önemli yani)
birkaç cümle daha ekleyip bitireceğim merak etmeyin
limon-tuz uygulayalım mı diye sorular geliyor..ben kullanmıyorum ama kullanan arkadaşlar tüylerinin daha çabuk ve sert çıktığını yazdılar..
bir de yöntemi uygularken sabırlı olmak gerekiyor..bazı arkadaşlar ilk seferde etkisini görüyor..bazıları ise daha sonra..
tüy konusunun biyolojik bir konu olduğunu unutmayalım..bazı aylarda biyolojik etkilerle daha önce aldığımız sonucu alamayabiliriz..ama sonraki aylar da normale dönecektir..
bir de bu yöntemi konuyla ilgili sağlık sorunu (hormonlar gibi) olmayanlar için paylaşıyorum..onlar da uygulayabilir tabi ama bizlerle aynı sonucu alırlar mı ya da alsalar bile kalıcı olur mu bilemiyorum..
şimdilik aklıma gelenler bunlar..gerekirse yeni bilgiler eklerim..
sevgiler hepinize 

bu söylediginizi ben bi kitapta okumustum.. kaslarimi alan bi abla var oda söylemisti..
belli tarihlerde aldigin zaman tüyleri bitiyo demisti..
simdi görünce yazilanlari demekki dogruluk payi varmis

evet canım bende o bilgilerden yola çıkarak yaptım bu araştırmayı..bundan önceki mesajımda da göreceksin..

aycangül bende bikini bölgesi ve koltuk altını ağdayla aldım bacaklarımı yetiştiremedim makinayla aldım ilk defa denedim güzel sonuç alacağıma inanıyorum...ayrıca diğer günlere göre acı hissetmedim diğer arkadaşlarda aynımı hissettiler bilmiyorum...

Back