aslında saatleri sırayla verdim ben.dolayısıyla anlaşılır durumdaydı..
ama kafalar karışmasın istedim..şimdi daha çok içime sindi..karıştıran olurmu diye endişe etmiyorum en azından..uyarıyıda ekledim çünkü..
artık uygulamaya geldi sıra:)
son 3 günnnnn
bu arada nemlendiricileri sürüyoruz değil mi arkadaşlar =))
aycangul yazmamış ben yazayım dedim
Cikilopcik,
Ben anlamadım burda kastettiğin şeyi, öncesini bilmediğimden herhalde.
Ağdadan sonra mı sürüyoruz nemlendiriciyi??
Ağdadan önce mesela hemen şimdi gidip sür nemlendiriciyi tüylerinin üzerine
Bunu ağda sırasında tüyler kırılmasın diye yapıyoruz
Ayy çikilop un yerine ben cevap verdim ama dayanamadım ne yapayım
ay çoook teşekkür ederim, ben bilmiyordum bunu :) Çok sevindim öğrendiğim için.
Ağdadan hemen önce mi sürüyoruz, yoksa birkaç saat geçmesi mi gerekiyor.
ağdadan önceki 2 3 gün en azından sürüyoruz aslında her gün sürmek lazım nemlendirici ama tabi kim her gün üşenmeden unutmadan sürüyodur bilinmez
ağdadan önceki 2 3 gün en azından sürüyoruz aslında her gün sürmek lazım nemlendirici ama tabi kim her gün üşenmeden unutmadan sürüyodur bilinmez
ee başka tiyolarınız varmı kızlar gün gelmeden yazarsanız sevinirim belki geçmiş sayfalarda kalan benim göremediğim tiyolar vardır artık o kadar çok sayfa olmuşki maşallah....
Çook sağol canım. :)
Aycangül merhaba...dolunay konusunu araştırırken senin konun ilgimi çekti. İlk defa Mart ayında dolunay saati ile başlamıştım... 23 Nisan'da senin verdiğin akşam saatinde ağdamı yaptım...bu ay 3. defa bu tarih ve saatlere katılacağım. Şu anda 3 gün sonra tam bir temizlik yapacak kadar uzayamadılar ve boşluklar var... gerçekten yavaş bir çıkış dönemi oldu. Böyle bir çalışma yaptığın için çok takdir ediyor ve teşekkür ediyorum. Ben de bundan sonra bu konunun takipçisiyim... sevgiler...
evet anlaşılır durumdaydı canım ama ben pimpirikli olduğum için sorayım dedim tarih değişiyor diye :) boşu boşuna uğraştırdım seni de.. keske sormasaydım
ay çoook teşekkür ederim, ben bilmiyordum bunu :) Çok sevindim öğrendiğim için.
Ağdadan hemen önce mi sürüyoruz, yoksa birkaç saat geçmesi mi gerekiyor.
ağdadan önce ne sürüyosunuz yaa bulamadım o sayfayı:26: bende süreyim
aycangul ya bu ay ilk defa uygulayacam saatleri bi de haziranda uygulayabilecem ama sonra yine eski yöntemlere dönecem galiba temmuz başında düğünüm var evime ne zaman int alırız bilmiyorum nasıl yaptığını mı çıtlatsan napsan arada kaldım hiç başlamasam mı acaba devam edemeyecem çünkü
ağdadan önceki günlerde nemlendirici sürüyoruz başka bi şey varsa ben kaçırdım
canım sen bu ay bir uygula..haziranı bu şekilde verebilirmiyim bilmiyorum ama madem düğünün var seninkini hatırlatırsan veririm..sonrasını da bir şekilde hallederiz..
bakalım etkisi olacak mı..önce bi görelim..bende daha araştırma aşamasındayım biliyorsun..
ayrıca bugünden itibaren nemlendirici sürüyoruz..herhangi bir nemlendirici olur..amaç tüyleri kırmadan almak.çünkü cilt kuru olduğunda tüylerin çoğu alırken kırılıyor.dolayısıyla hemen uzamaya başlıyorlar..
canım sen bu ay bir uygula..haziranı bu şekilde verebilirmiyim bilmiyorum ama madem düğünün var seninkini hatırlatırsan veririm..sonrasını da bir şekilde hallederiz..
bakalım etkisi olacak mı..önce bi görelim..bende daha araştırma aşamasındayım biliyorsun..
ayrıca bugünden itibaren nemlendirici sürüyoruz..herhangi bir nemlendirici olur..amaç tüyleri kırmadan almak.çünkü cilt kuru olduğunda tüylerin çoğu alırken kırılıyor.dolayısıyla hemen uzamaya başlıyorlar..
ben teşekkür ederim canım.inandığınız,uyguladığınız,hep güzel şeyler yazdığınız için..
ve araştırmalarıma katkıda bulunduğunuz için:)
hoşgeldin
Hoşbulduk canım.. hep beraber daha güzel sonuçlar alacağız inşallah...:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?