aynı anda yazmışız :))
benim bir mesajı yazmam 5-10 dakikayı buluyormuş demekki :))
meşgulsün diye gördükçe atlıyorum sorulara bi daha uğraşma diye yardım amaçlı yani
![KK71 :71: :71:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk71.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı anda yazmışız :))
benim bir mesajı yazmam 5-10 dakikayı buluyormuş demekki :))
meşgulsün diye gördükçe atlıyorum sorulara bi daha uğraşma diye yardım amaçlı yani![]()
tüy perisi de bariiii![]()
kuş muyuz ayol biz tüy de neymiş
ama tamam tüy perisi ol o zaman![]()
"kıl" sözüne kıl oluyorum da![]()
biraz önce bugün tüylerimi aldırayım diye aradım kuaförü işte kalabalık mı değilmi diye, baktım bide aa dedim daha az çıkmşlar ama gideyim, ne zaman aldırmıştım diye düşündüm 23ünde ....sonra dank etti burdan bakıp ona göre almştım ya inanamıyorum şuan ve buraya baktığımı unutup 19 mayısı nasıl seçtim aldırmak için onu hiç bilmiyorum:) çok kıllı bi cins olduğum için hayli şaşkınım ... bacaklarımı ve kollarımı geçen ay burdaki tarihten bir gün önce almştım ama görmediğim için...bacaklarım seyrek çıktı ona rağmen...ama özel bölge ve kol altı süper seyrek çıktı...normalde 2 haftadan sonra çıkarlar bu kadar süredeyse hepsi görünürdü:) ne diyim çok teşekürler bu işe yararsa benim gibi hormonları oynak insanlarında yüzleri gülmüş olcak:) ellerine emeğine aklına fikrine kurban , çok saolasın :)
kızlar ben bu sayfayı yeni keşfettim am ane demek bu 1. yazılan anlamadım napıcaz yani
İlk sayfada 2 tane tarih aralığı veriyor Aycangül arkadaşımız.. O tarih aralıklarında Ağdanı yaptırıyorsun canımMesela 19 mayıs 23.16 yani bu gece başlıyor ağda günleri
Altta verilen özel saatler bu aya özel bir şey istersen o tarihlerde o saat aralıklarını kullanabilirsin..
Yani uygunsa bence kullan:26:
teşekkürler cnm yaptırınca ne olcak
YA kafama birşey takıldı illa bellirlenen saat aralığındamı olm lazım :/ günler uygun ama verilen saat benim için uygun değil napabilirim ?
biraz önce bugün tüylerimi aldırayım diye aradım kuaförü işte kalabalık mı değilmi diye, baktım bide aa dedim daha az çıkmşlar ama gideyim, ne zaman aldırmıştım diye düşündüm 23ünde ....sonra dank etti burdan bakıp ona göre almştım ya inanamıyorum şuan ve buraya baktığımı unutup 19 mayısı nasıl seçtim aldırmak için onu hiç bilmiyorum:) çok kıllı bi cins olduğum için hayli şaşkınım ... bacaklarımı ve kollarımı geçen ay burdaki tarihten bir gün önce almştım ama görmediğim için...bacaklarım seyrek çıktı ona rağmen...ama özel bölge ve kol altı süper seyrek çıktı...normalde 2 haftadan sonra çıkarlar bu kadar süredeyse hepsi görünürdü:) ne diyim çok teşekürler bu işe yararsa benim gibi hormonları oynak insanlarında yüzleri gülmüş olcak:) ellerine emeğine aklına fikrine kurban , çok saolasın :)
çok sevindim güzel sonuçlar almana..geçen ay 23 ünde aldırdım demişsin..doğru günde aldırmışsın aslında..
yalnız niye bugüne aldın randevunu anlamadım..bugece başlıyordu..ayrıca daha etkili saatler hazırlamıştım bu ay için..keşke değerlendirseydin..
sanırım dikkatinden kaçtı başlangıç saatleri.
YA kafama birşey takıldı illa bellirlenen saat aralığındamı olm lazım :/ günler uygun ama verilen saat benim için uygun değil napabilirim ?
Ayrıca geçen ay 23 ü zaten bu tarihlere dahildi yani özel tarihlerde aldırmışsın 1 gün önce değil seyrek çıkması normal![]()