Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Aycangülcüm ilk sayfaları okudum kafam daha çok karıştı ,benim gibi dolunayda tüylerini alıp sonuç alanlar varmış ,senin bu verdiğin tarihler dolunayda adet oldukları için tüylerini alamayanlar için mi yoksa ay küçülen fazda olduğu için dolunaydan daha etkili olupta tüyleri daha hızlı azaltır ve bu sayede daha çabuk tüyler biter diye mi? Seni sorularımla bunalttığım için özür dilerim ama kafam karıştı ,ne yapayım :32:

talım sorun yok merak etme..bende senin gibi ilk dönemlerde dolunayın üzerinde duruyordum..araştırmalarımı derinleştirdikçe dolunayın yılda sadece üç kez bu konuda etkili olduğunu farkettim...bu üç ayın dışında dolunayı kullanmıyoruz..(mart-temmuz-kasım dolunayları)

arkadaşlar saatlerde yeni düzenlemeler yaptım..daha önce not aldıysanız kontrol edip gerekiyorsa yeniden alın lütfen !!!!!

cikilopcik sende bir daha bak canım...

gece 00.00 dan sonra tarihin değiştiğini dikkate almamışım..00.00 dan sonraki saatleri bir sonraki tarihe ekledim..ayrıca rakam hataları gördüm..onlarıda düzelttim..endişe etmeyin yani :)

böyle daha iyi olmus, benim gibi tereddutte kalan olmaz en azından :) ellerine saglık canım.. :71:

oyy aycangulcum ya ne kadar uğraşmışsın böyle,uğraşlarının sonucu güzel olur inşallah.Canım valla hakkını helal et,nasıl paralıyosun kendini:71:.Sınavlarında da başarılar senin için de dua edicem.Allahım hayırlısıyla bi atlatsaydık şu finalleri,sonra da tüylerimiz azalsaa rahaat rahat geçirsek yazı:66::16:

regline göre uygun olan tarihleri verirsen bir denerim senin için de bulmayı..

canim aslinda bugun regl olmam lazimdi ama olmadi...gecikmeli olacak anlayacagin...eger seni zorlamayacaksam her iki tarih icinde uygun zaman dilimlerini bilmek isterim....cunku yuz ve koltuk alti bolgesi icin henuz pek iyi bir sonuc elde edemedim...o yuzden ara tarihi de degerlendirebilmek benim icin iyi olacak.....tekrar tesekkurler..

Aycangül,

Ya inanmıyorum, nasıl bir azimdir, maşallah, maşallah. :)

Hakkını helal et, gerçekten çok hakkın, emeğin geçiyor.

Tek kelimeyle harikasın. Maşallah. :nazar:

Aycangül,

Bir şey sormak istiyorum.

Bu özel saatlerden gece olanların gündüz olanlara karşı bir üstünlüğü ya da avantajı var mıdır?

Hani gece daha iyi sonuç alıyoruz diyorduk ya, bu yüzden gündüz saatleri yerine gece saatlerinde yoğunlaşmamız daha iyi olur mu yoksa fark etmez mi?

Aycangül bizlere yardımcı olmak adına büyük emek sarfediyorsun,teşekkürler canım bizi bilgilendirdiğin için..:16:

oyy aycangulcum ya ne kadar uğraşmışsın böyle,uğraşlarının sonucu güzel olur inşallah.Canım valla hakkını helal et,nasıl paralıyosun kendini:71:.Sınavlarında da başarılar senin için de dua edicem.Allahım hayırlısıyla bi atlatsaydık şu finalleri,sonra da tüylerimiz azalsaa rahaat rahat geçirsek yazı:66::16:

Aycangül,

Ya inanmıyorum, nasıl bir azimdir, maşallah, maşallah. :)

Hakkını helal et, gerçekten çok hakkın, emeğin geçiyor.

Tek kelimeyle harikasın. Maşallah. :nazar:

Aycangül,

Bir şey sormak istiyorum.

Bu özel saatlerden gece olanların gündüz olanlara karşı bir üstünlüğü ya da avantajı var mıdır?

Hani gece daha iyi sonuç alıyoruz diyorduk ya, bu yüzden gündüz saatleri yerine gece saatlerinde yoğunlaşmamız daha iyi olur mu yoksa fark etmez mi?

Aycangül bizlere yardımcı olmak adına büyük emek sarfediyorsun,teşekkürler canım bizi bilgilendirdiğin için..:16:

gönüller bir olsun..güzel haberlerinizi alayım bana yeter :)
dualarınız için çookk teşekkür ederim arkadaşlar..

tatlım gece almak daha iyi bence..ayın gece daha güçlü olduğunu biliyoruz sonuçta..
ama böyle bir koşul yok...benimde gündüz yaptığım zamanlar oluyor..bazen de gece aldığımda kalanları gündüz,gün ışığında temizliyorum...çünkü daha net görünüyorlar..ama dediğim gibi elimden geldiğince gece yapmaya çalışıyorum..

canim aslinda bugun regl olmam lazimdi ama olmadi...gecikmeli olacak anlayacagin...eger seni zorlamayacaksam her iki tarih icinde uygun zaman dilimlerini bilmek isterim....cunku yuz ve koltuk alti bolgesi icin henuz pek iyi bir sonuc elde edemedim...o yuzden ara tarihi de degerlendirebilmek benim icin iyi olacak.....tekrar tesekkurler..

tatlım hala regl olmadıysan ilk alternatifi kulanamazsın zaten..
daha önce hiç yurtdışını hesaplamamıştım..umarım bi hata olmaz..sen de yurtdışı deneğim ol o zaman :) herkes kadar sonuç alırsan doğru yoldayım demektir..sizlerede yardımcı olmaya çalışırım böylece..
şimdiiii..
29 mayıs..21.43-22.18 arası
30 mayıs..01.48-02.23 arası,08.23-09.48 arası,18.18-19.43 arası
31 mayıs..00.03-00.38 arası,14.01-15.24 arası ve 22.11-22.48 arası

sana özel tarihler bu şekilde canım..umarım işine yarar..uygulayabilirsen saatleri ve aldığın bölgeleri not etmeyi unutma lütfen :54:

tatlım hala regl olmadıysan ilk alternatifi kulanamazsın zaten..
daha önce hiç yurtdışını hesaplamamıştım..umarım bi hata olmaz..sen de yurtdışı deneğim ol o zaman :) herkes kadar sonuç alırsan doğru yoldayım demektir..sizlerede yardımcı olmaya çalışırım böylece..
şimdiiii..
29 mayıs..21.43-22.18 arası
30 mayıs..01.48-02.23 arası,08.23-09.48 arası,18.18-19.43 arası
31 mayıs..00.03-00.38 arası,14.01-15.24 arası ve 22.11-22.48 arası

sana özel tarihler bu şekilde canım..umarım işine yarar..uygulayabilirsen saatleri ve aldığın bölgeleri not etmeyi unutma lütfen :54:
cook tesekkurler aycangulcum...emeklerine saglik...seve seve deneklik yaparim canim,sen o kadar ugrasip arastirip bu guzel bilgileri veriyorsun,ben de tabi ki gozlemlerimi paylasacagim seve seve.....harikasin cook tesekkurler...ama eger regl olmazsam o zamana kadar,bazi yerlerde epilasyon yapmayi dusunuyorum...bakalim...

Son düzenleme:
Olur o kadar canım ya baya bir zahmet verdin kafan karışır normal:71:

aslında saatleri sırayla verdim ben.dolayısıyla anlaşılır durumdaydı..
ama kafalar karışmasın istedim..şimdi daha çok içime sindi..karıştıran olurmu diye endişe etmiyorum en azından..uyarıyıda ekledim çünkü..
artık uygulamaya geldi sıra:)

son 3 günnnnn :7:

bu isi daha once denemedim ama bu sefer denemeyi planliyorum. Umarım ise yarar. Zaten kendim de ayın bazı zamanlarında diger gunlere gore daha iyi sonuc alindigini farkediyorum. Ama boyle tam tarih-saat olarak hic denemedim. bakalim ne olacak. :)

aslında saatleri sırayla verdim ben.dolayısıyla anlaşılır durumdaydı..
ama kafalar karışmasın istedim..şimdi daha çok içime sindi..karıştıran olurmu diye endişe etmiyorum en azından..uyarıyıda ekledim çünkü..
artık uygulamaya geldi sıra:)

son 3 günnnnn :7:

hazırlıklar başlasın 3 gün 3 gece ağda partileri yaklaşıyor ahaha bu sefer heyecan tavan yaptı bende gayet eminim sonuç alacağımdan :69:

Back