ben de ilk kez bu ay deneyeceğimçok heyecanlıyım
zaten çok az ama inşallah uzun süreli rahat gezerim
![]()
![]()
inşallah canım..yaza da girerken bu çok önemli tabi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de ilk kez bu ay deneyeceğimçok heyecanlıyım
zaten çok az ama inşallah uzun süreli rahat gezerim
![]()
![]()
hımmm.dünden beri hatırlamaya çalışıyorum nerede yaşıyordu bu kız diye :))
haziranda tüylerin iyice çıksında sana özel tarih çıkaralım :)
hatırlatırsan tabi![]()
benimde ikinci ay denemem olacak yalnız bir sorum var ben hamileyim acaba bizi nasıl etkiler bu durum?gerçi bacaklarım geçen ay almama rağmen hala çıkmadılar kırıklar dışında
bu arada haritayı da yükleyebilmişsin eline sağlık çok uğraş veriyorsun bakalım bu ay kolu komşu aile ve arkadaşlar herkese söyledim onlarda deneyecekler.
zincir gibisin aycangül yayılıyor her tarafa söylemlerin.
meraba aycangül bugün gördüm daha bu konuda benimde başım dertte ama ben afyondayım haritaya baktığımda 2-3 arasında kalıyo ben hangi tarihi uygulayım sizce ?
bende sizlere teşekkür ederim..
ne güzel arkadaşlar biriktirdim
dualarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum hepinize..
bende sizleri çok seviyorum
evet zorlandım epeyce ama 3 hafta sonra mutluluktan hepsini unutucam allahın izniyle..
allahım utandırma diyorum bende hep..ne emeklerimin boşa gitmesini,ne sizin umutlarınızın boşa çıkmasını isterim inanın..ki bu umutları ben veriyorum sizlere.bende umutlanıyorum ama sizin sorumluluğunuzu hissetmek daha ağır..
inanın çok büyük heyecanla paylaşıyorum bulduklarımı..amacım asla sizi üzmek değil.birçoğunuz beni iyice tanıdı zaten.neyse bunları boşvereyim şimdi..korku iyi bir duygu değil:) allah yardım edecek biliyorum :)
aycangül canım reglim iki önemli tarihin tam arasında olucak ikinci tarihimi kullanmalıyım?
ilk tarihte regl değilim ama gelmek üzere olacak karar veremiyorum sen ne dersin
cünkü geçen ay da tam bitti artık deyip pazar gününün son saatinde yapmıştım kollar ve bacaklar hızla cıktı bikini bölgesi neye uğradığını şaşırdı kimi cıktı kimi çıkmaya çalıştıydı
ve arkadaşlarıma katılıyorum yaptığın çok büyük bir hizmet
düne kadar takıntılı olduğumu sanıp kendimi yalnız hissediyordum
ama yalnız değilmişim bunu sayende anladım
ve sonuç ne olursa olsun bana ağda yapmam konusunde verdiğiniz gaz varya
herşeye değer allah gönlüne göre versin hayatım![]()