Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

benimde ikinci ay denemem olacak yalnız bir sorum var ben hamileyim acaba bizi nasıl etkiler bu durum?gerçi bacaklarım geçen ay almama rağmen hala çıkmadılar kırıklar dışında
bu arada haritayı da yükleyebilmişsin eline sağlık çok uğraş veriyorsun bakalım bu ay kolu komşu aile ve arkadaşlar herkese söyledim onlarda deneyecekler.
zincir gibisin aycangül yayılıyor her tarafa söylemlerin.

meraba aycangül bugün gördüm daha bu konuda benimde başım dertte ama ben afyondayım haritaya baktığımda 2-3 arasında kalıyo ben hangi tarihi uygulayım sizce ?

benimde ikinci ay denemem olacak yalnız bir sorum var ben hamileyim acaba bizi nasıl etkiler bu durum?gerçi bacaklarım geçen ay almama rağmen hala çıkmadılar kırıklar dışında
bu arada haritayı da yükleyebilmişsin eline sağlık çok uğraş veriyorsun bakalım bu ay kolu komşu aile ve arkadaşlar herkese söyledim onlarda deneyecekler.
zincir gibisin aycangül yayılıyor her tarafa söylemlerin.

yayılsın yayılsın :)))
herkesi tüysüz bırakacağım :1:
face ten gelen mesajlara bakılırsa dışarıda da ciddi bir hayran kitlem oluşmuş :1:
bi televizyon kanalıyla anlaşıp uygun tarihlerde altyazı mı geçtirsem acaba :44:

inşallah hamileliktede işe yarar canım..ben sorun olacağını hiç düşünmüyorum.hatta hamilelikte tüyleri dökülenleri gördüm ama artanı hiç görmedim..yani sende de işe yarar bence..

bence bölgelerle belirlenen zamanların çok faydası var nisanda bikini bölgemi özel saatte temizlemiştim çok büyük bir fark var eskiye göre
diğer bölgelerimde çok aşırı bir fark yok, ben bunun nedenini saate bağlıyorum yinede eskisi gibi çok değil tüylerim
ilk denemem olmasına rağmen çok memnun kaldım 2.si nasıl olcak bakalım
20 mayısı iple çekiyorum :))))))

aycangül öncelikle sınavında dualarım seninle , bu harita için çok çabaladın bununda farkındayımm sağolasın inşallah etkisini görüceğim ( özellikle yüzümde ) canımcımm ellerine gözlerine aklına sağlık kolaylar gele .....

. Vee beklenen meşhur harita gelmiş. Vallahi böyle birşey beklemiyordum. çok emek verdiğin belli. Çok teşekkürler Aycangül. bu harita için, önceki çalışmaların için, yapacakların için... herşey için çok ama çok teşekkürler.
. Aslında burda yorum yapan, fikir paylaşan herkese kendi adıma çok teşekkür ederim. Önceden yanlış uygulamalar yaptığımın farkına vardım sizler sayesinde. Mesela ben önceden, regl olmadan birkaç gün önce epilasyon yapardım, epilasyon sonrası hemen o bölgeyi yıkardım.. bunların hep yanlış olduğunu ve beni olumsuz etkilediğini sizler sayesinde fark ettim. ayrıca benim için en önemlisi bikini bölgemde ağdaya bu tarihlerle birlikte başladım.
. Bütün bunlar ve şimdi aklıma gelmeyen sebeblerden dolayı başta Aycangül sana olmak üzere sonra burda yorum yapan, bildiklerini paylaşan herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
aycangül ben de sana çooooooo...k teşekkür ediyorum... valla çok uğraşıyosun, Allah razı olsun.. tanımıyorum ama çok seviyorum seni :)) :71:

bende sizlere teşekkür ederim..
ne güzel arkadaşlar biriktirdim :54:
dualarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum hepinize..
bende sizleri çok seviyorum :69:
evet zorlandım epeyce ama 3 hafta sonra mutluluktan hepsini unutucam allahın izniyle..
allahım utandırma diyorum bende hep..ne emeklerimin boşa gitmesini,ne sizin umutlarınızın boşa çıkmasını isterim inanın..ki bu umutları ben veriyorum sizlere.bende umutlanıyorum ama sizin sorumluluğunuzu hissetmek daha ağır..
inanın çok büyük heyecanla paylaşıyorum bulduklarımı..amacım asla sizi üzmek değil.birçoğunuz beni iyice tanıdı zaten.neyse bunları boşvereyim şimdi..korku iyi bir duygu değil:) allah yardım edecek biliyorum :)

bende sizlere teşekkür ederim..
ne güzel arkadaşlar biriktirdim :54:
dualarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum hepinize..
bende sizleri çok seviyorum :69:
evet zorlandım epeyce ama 3 hafta sonra mutluluktan hepsini unutucam allahın izniyle..
allahım utandırma diyorum bende hep..ne emeklerimin boşa gitmesini,ne sizin umutlarınızın boşa çıkmasını isterim inanın..ki bu umutları ben veriyorum sizlere.bende umutlanıyorum ama sizin sorumluluğunuzu hissetmek daha ağır..
inanın çok büyük heyecanla paylaşıyorum bulduklarımı..amacım asla sizi üzmek değil.birçoğunuz beni iyice tanıdı zaten.neyse bunları boşvereyim şimdi..korku iyi bir duygu değil:) allah yardım edecek biliyorum :)

canım aman canını sıkma...:29:zaten tüylerimiz her uzadığında mutlaka almıyormuyuz.. 3 önce , 3 gün sonra farkedermi?hep beraber deniyoruz....hatta hiç bukadar heyecanlanmamıştım tüylerimi alırken...:1: ya tutar ya tutmaz..:52:.herkesin bünyesi ,hormonları farklı...benim olur;onun olmaz.onun olur;benim olmaz..sen kendi yaptığın şeyi paylaştın çok sağol..:70:.inanmayan yapmasın....:63:

aycangül canım reglim iki önemli tarihin tam arasında olucak ikinci tarihimi kullanmalıyım?
ilk tarihte regl değilim ama gelmek üzere olacak karar veremiyorum sen ne dersin

cünkü geçen ay da tam bitti artık deyip pazar gününün son saatinde yapmıştım kollar ve bacaklar hızla cıktı bikini bölgesi neye uğradığını şaşırdı kimi cıktı kimi çıkmaya çalıştıydı

ve arkadaşlarıma katılıyorum yaptığın çok büyük bir hizmet
düne kadar takıntılı olduğumu sanıp kendimi yalnız hissediyordum
ama yalnız değilmişim bunu sayende anladım :16:

ve sonuç ne olursa olsun bana ağda yapmam konusunde verdiğiniz gaz varya
herşeye değer allah gönlüne göre versin hayatım :54:

aycangül neler yazmışın böyle tebrik ederim tam gaz devam yine bende 29 mayısta yapıcam inş. henüz alınacak boyutta değiller korkudan içeri doğru uzuyolar ben bu dönmelerle ne yapıcam bilmiyorum

aycangül canım reglim iki önemli tarihin tam arasında olucak ikinci tarihimi kullanmalıyım?
ilk tarihte regl değilim ama gelmek üzere olacak karar veremiyorum sen ne dersin

cünkü geçen ay da tam bitti artık deyip pazar gününün son saatinde yapmıştım kollar ve bacaklar hızla cıktı bikini bölgesi neye uğradığını şaşırdı kimi cıktı kimi çıkmaya çalıştıydı

ve arkadaşlarıma katılıyorum yaptığın çok büyük bir hizmet
düne kadar takıntılı olduğumu sanıp kendimi yalnız hissediyordum
ama yalnız değilmişim bunu sayende anladım :16:

ve sonuç ne olursa olsun bana ağda yapmam konusunde verdiğiniz gaz varya
herşeye değer allah gönlüne göre versin hayatım :54:

ilk tarihte yaparsan üstüne regl olacaksın,etkisi olmaz.yani kesinlikle 2.alternatifi kullanmalısın..

Kuaförümle konuşup saatli randevumu aldım:1: Kadın o gün temizlikçi alacakmış iyi pazar günü alırım dedi:1:

arkadaşlar saatlerde yeni düzenlemeler yaptım..daha önce not aldıysanız kontrol edip gerekiyorsa yeniden alın lütfen !!!!!

cikilopcik sende bir daha bak canım...

gece 00.00 dan sonra tarihin değiştiğini dikkate almamışım..00.00 dan sonraki saatleri bir sonraki tarihe ekledim..ayrıca rakam hataları gördüm..onlarıda düzelttim..endişe etmeyin yani :)

Son düzenleme:
Aycangülcüm ilk sayfaları okudum kafam daha çok karıştı ,benim gibi dolunayda tüylerini alıp sonuç alanlar varmış ,senin bu verdiğin tarihler dolunayda adet oldukları için tüylerini alamayanlar için mi yoksa ay küçülen fazda olduğu için dolunaydan daha etkili olupta tüyleri daha hızlı azaltır ve bu sayede daha çabuk tüyler biter diye mi? Seni sorularımla bunalttığım için özür dilerim ama kafam karıştı ,ne yapayım :32:

Back