Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Aycangül merhaba...dolunay konusunu araştırırken senin konun ilgimi çekti. İlk defa Mart ayında dolunay saati ile başlamıştım... 23 Nisan'da senin verdiğin akşam saatinde ağdamı yaptım...bu ay 3. defa bu tarih ve saatlere katılacağım. Şu anda 3 gün sonra tam bir temizlik yapacak kadar uzayamadılar ve boşluklar var... gerçekten yavaş bir çıkış dönemi oldu. Böyle bir çalışma yaptığın için çok takdir ediyor ve teşekkür ediyorum. Ben de bundan sonra bu konunun takipçisiyim... sevgiler...

aslında saatleri sırayla verdim ben.dolayısıyla anlaşılır durumdaydı..
ama kafalar karışmasın istedim..şimdi daha çok içime sindi..karıştıran olurmu diye endişe etmiyorum en azından..uyarıyıda ekledim çünkü..
artık uygulamaya geldi sıra:)

son 3 günnnnn :7:

evet anlaşılır durumdaydı canım ama ben pimpirikli olduğum için sorayım dedim tarih değişiyor diye :) boşu boşuna uğraştırdım seni de.. keske sormasaydım :17:

Cikilopcik,

Ben anlamadım burda kastettiğin şeyi, öncesini bilmediğimden herhalde.

Ağdadan sonra mı sürüyoruz nemlendiriciyi??

Ağdadan önce mesela hemen şimdi gidip sür nemlendiriciyi tüylerinin üzerine:1:
Bunu ağda sırasında tüyler kırılmasın diye yapıyoruz:1:
Ayy çikilop un yerine ben cevap verdim ama dayanamadım ne yapayım:1:

19 mayısı iple çektim ağda için
normalde adetimin 18 mayısta gelmesi lazım
1-2 gün daha beklerim baktım adet olmuyorum bende yaparım ağdamı :61:

:61: ay çoook teşekkür ederim, ben bilmiyordum bunu :) Çok sevindim öğrendiğim için. :34:

Ağdadan hemen önce mi sürüyoruz, yoksa birkaç saat geçmesi mi gerekiyor.

Ağdadan önce mesela hemen şimdi gidip sür nemlendiriciyi tüylerinin üzerine:1:
Bunu ağda sırasında tüyler kırılmasın diye yapıyoruz:1:
Ayy çikilop un yerine ben cevap verdim ama dayanamadım ne yapayım:1:

:61: ay çoook teşekkür ederim, ben bilmiyordum bunu :) Çok sevindim öğrendiğim için. :34:

ağdadan önceki 2 3 gün en azından sürüyoruz aslında her gün sürmek lazım nemlendirici ama tabi kim her gün üşenmeden unutmadan sürüyodur bilinmez :1:

ağdadan önceki 2 3 gün en azından sürüyoruz aslında her gün sürmek lazım nemlendirici ama tabi kim her gün üşenmeden unutmadan sürüyodur bilinmez :1:

ee başka tiyolarınız varmı kızlar gün gelmeden yazarsanız sevinirim belki geçmiş sayfalarda kalan benim göremediğim tiyolar vardır artık o kadar çok sayfa olmuşki maşallah :1:....

ee başka tiyolarınız varmı kızlar gün gelmeden yazarsanız sevinirim belki geçmiş sayfalarda kalan benim göremediğim tiyolar vardır artık o kadar çok sayfa olmuşki maşallah :1:....

evet geçmiş baya kalabalık oldu da aklıma gelen bi şey yok vallahi aycangül geldiğinde olan şeyleri yazar sanırım zaten tüyo değil de bu ay tek tek saat aralığını şehirlere göre çıkardığı için bu ay özellikle herkesin nereyi kaçla kaç arası aldığımızı not almamızı özellikle rica etti aycangül

Çook sağol canım. :)
:54:

Aycangül merhaba...dolunay konusunu araştırırken senin konun ilgimi çekti. İlk defa Mart ayında dolunay saati ile başlamıştım... 23 Nisan'da senin verdiğin akşam saatinde ağdamı yaptım...bu ay 3. defa bu tarih ve saatlere katılacağım. Şu anda 3 gün sonra tam bir temizlik yapacak kadar uzayamadılar ve boşluklar var... gerçekten yavaş bir çıkış dönemi oldu. Böyle bir çalışma yaptığın için çok takdir ediyor ve teşekkür ediyorum. Ben de bundan sonra bu konunun takipçisiyim... sevgiler...

ben teşekkür ederim canım.inandığınız,uyguladığınız,hep güzel şeyler yazdığınız için..
ve araştırmalarıma katkıda bulunduğunuz için:)
hoşgeldin :)

evet anlaşılır durumdaydı canım ama ben pimpirikli olduğum için sorayım dedim tarih değişiyor diye :) boşu boşuna uğraştırdım seni de.. keske sormasaydım :17:

iyi ki sordun..sen sormasan aklıma bile gelmezdi benim.normalde dikkat ederim ama burada sırayla verdiğim için düşünmedim hiç bunu..
böyle daha iyi oldu..

ağdadan önce sürersen tüyler ağdaya yapışmaz canım :)
şimdiden günde bir iki kez sürmeye başla.alacağın gün sürmezsin..

aycangul ya bu ay ilk defa uygulayacam saatleri bi de haziranda uygulayabilecem ama sonra yine eski yöntemlere dönecem galiba temmuz başında düğünüm var evime ne zaman int alırız bilmiyorum nasıl yaptığını mı çıtlatsan napsan arada kaldım hiç başlamasam mı acaba devam edemeyecem çünkü:59:

aycangul ya bu ay ilk defa uygulayacam saatleri bi de haziranda uygulayabilecem ama sonra yine eski yöntemlere dönecem galiba temmuz başında düğünüm var evime ne zaman int alırız bilmiyorum nasıl yaptığını mı çıtlatsan napsan arada kaldım hiç başlamasam mı acaba devam edemeyecem çünkü:59:

canım sen bu ay bir uygula..haziranı bu şekilde verebilirmiyim bilmiyorum ama madem düğünün var seninkini hatırlatırsan veririm..sonrasını da bir şekilde hallederiz..
bakalım etkisi olacak mı..önce bi görelim..bende daha araştırma aşamasındayım biliyorsun..

ayrıca bugünden itibaren nemlendirici sürüyoruz..herhangi bir nemlendirici olur..amaç tüyleri kırmadan almak.çünkü cilt kuru olduğunda tüylerin çoğu alırken kırılıyor.dolayısıyla hemen uzamaya başlıyorlar..

canım sen bu ay bir uygula..haziranı bu şekilde verebilirmiyim bilmiyorum ama madem düğünün var seninkini hatırlatırsan veririm..sonrasını da bir şekilde hallederiz..
bakalım etkisi olacak mı..önce bi görelim..bende daha araştırma aşamasındayım biliyorsun..

ayrıca bugünden itibaren nemlendirici sürüyoruz..herhangi bir nemlendirici olur..amaç tüyleri kırmadan almak.çünkü cilt kuru olduğunda tüylerin çoğu alırken kırılıyor.dolayısıyla hemen uzamaya başlıyorlar..

aycangülüm bak ben bunu atlamışım..:42:sorulduğu iyi olmuş bende öğrendim.....:32:

hımmmm anladım canım hemen başlıyorum tamam temmuz için konuşuruz o zaman çok sağol yaa inşallah işe yarar da devam ederim:34:

Back