Aycangülcüm ilk sayfaları okudum kafam daha çok karıştı ,benim gibi dolunayda tüylerini alıp sonuç alanlar varmış ,senin bu verdiğin tarihler dolunayda adet oldukları için tüylerini alamayanlar için mi yoksa ay küçülen fazda olduğu için dolunaydan daha etkili olupta tüyleri daha hızlı azaltır ve bu sayede daha çabuk tüyler biter diye mi? Seni sorularımla bunalttığım için özür dilerim ama kafam karıştı ,ne yapayım
arkadaşlar saatlerde yeni düzenlemeler yaptım..daha önce not aldıysanız kontrol edip gerekiyorsa yeniden alın lütfen !!!!!
cikilopcik sende bir daha bak canım...
gece 00.00 dan sonra tarihin değiştiğini dikkate almamışım..00.00 dan sonraki saatleri bir sonraki tarihe ekledim..ayrıca rakam hataları gördüm..onlarıda düzelttim..endişe etmeyin yani :)
regline göre uygun olan tarihleri verirsen bir denerim senin için de bulmayı..
oyy aycangulcum ya ne kadar uğraşmışsın böyle,uğraşlarının sonucu güzel olur inşallah.Canım valla hakkını helal et,nasıl paralıyosun kendini.Sınavlarında da başarılar senin için de dua edicem.Allahım hayırlısıyla bi atlatsaydık şu finalleri,sonra da tüylerimiz azalsaa rahaat rahat geçirsek yazı
Aycangül,
Ya inanmıyorum, nasıl bir azimdir, maşallah, maşallah. :)
Hakkını helal et, gerçekten çok hakkın, emeğin geçiyor.
Tek kelimeyle harikasın. Maşallah.
Aycangül,
Bir şey sormak istiyorum.
Bu özel saatlerden gece olanların gündüz olanlara karşı bir üstünlüğü ya da avantajı var mıdır?
Hani gece daha iyi sonuç alıyoruz diyorduk ya, bu yüzden gündüz saatleri yerine gece saatlerinde yoğunlaşmamız daha iyi olur mu yoksa fark etmez mi?
Aycangül bizlere yardımcı olmak adına büyük emek sarfediyorsun,teşekkürler canım bizi bilgilendirdiğin için..
canim aslinda bugun regl olmam lazimdi ama olmadi...gecikmeli olacak anlayacagin...eger seni zorlamayacaksam her iki tarih icinde uygun zaman dilimlerini bilmek isterim....cunku yuz ve koltuk alti bolgesi icin henuz pek iyi bir sonuc elde edemedim...o yuzden ara tarihi de degerlendirebilmek benim icin iyi olacak.....tekrar tesekkurler..
cook tesekkurler aycangulcum...emeklerine saglik...seve seve deneklik yaparim canim,sen o kadar ugrasip arastirip bu guzel bilgileri veriyorsun,ben de tabi ki gozlemlerimi paylasacagim seve seve.....harikasin cook tesekkurler...ama eger regl olmazsam o zamana kadar,bazi yerlerde epilasyon yapmayi dusunuyorum...bakalim...tatlım hala regl olmadıysan ilk alternatifi kulanamazsın zaten..
daha önce hiç yurtdışını hesaplamamıştım..umarım bi hata olmaz..sen de yurtdışı deneğim ol o zaman :) herkes kadar sonuç alırsan doğru yoldayım demektir..sizlerede yardımcı olmaya çalışırım böylece..
şimdiiii..
29 mayıs..21.43-22.18 arası
30 mayıs..01.48-02.23 arası,08.23-09.48 arası,18.18-19.43 arası
31 mayıs..00.03-00.38 arası,14.01-15.24 arası ve 22.11-22.48 arası
sana özel tarihler bu şekilde canım..umarım işine yarar..uygulayabilirsen saatleri ve aldığın bölgeleri not etmeyi unutma lütfen
arkadaşlar bir düzenleme dahaaaa
Hani hani:44: Nerde ne düzenlemesi:44:
ilk mesajda canım...
Baktım da saatleri kontrol ettim hemen bir değişiklik yok gibiydi
Olur o kadar canım ya baya bir zahmet verdin kafan karışır normal
aslında saatleri sırayla verdim ben.dolayısıyla anlaşılır durumdaydı..
ama kafalar karışmasın istedim..şimdi daha çok içime sindi..karıştıran olurmu diye endişe etmiyorum en azından..uyarıyıda ekledim çünkü..
artık uygulamaya geldi sıra:)
son 3 günnnnn
hazırlıklar başlasın 3 gün 3 gece ağda partileri yaklaşıyor ahaha bu sefer heyecan tavan yaptı bende gayet eminim sonuç alacağımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?