aycangülcüm merhaba,
paylaştığın bilgiler için teşekkür ederim. Ben biraz geç kaldımama benim regl dönemi ile dolunay zamanları ya aynı ya da reglden önce bende haliyle küçülen aya dek gelebiliyorum. Öncekine nazaran sanki daha iyi gibi. Şimdilik sadece bacaklarımda deneyebiliyorum.
Leyla,
Aycangülün diğer konusunu takip et istersen.
Sanırım aradığın bu.
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html
teşekkür ederimhep bu linke rastlıyordum ama hiç girmemiştim.
"Aycangül" bu dolunay konusunda uzmanlamışsınız artık tebrik ederim
bilmek ve uygulamak farklı şeyler işte..."alışmayan ........... ............ durmaz" misali...
ben olayları ve kişileri çektiğime kesinlikle inanıyorum..hatta bunun komik !! bir örneğini tekrar tekrar yaşıyorum..neyse bunlar uzun hikayeler,derin mevzular..
mesaj kutun dolu olmasın..çok çabuk doluyor,farketmiyor insan
ayrıcaaa sensin dayaklıkohhhhh...
burcumu da yazayım hadi..balık..
Yok yaa yeni mesajlarım var görünüyo açılmıyor. Neyse düzelir herhalde. :)) Duygusal balık, duygusallığını gizlemeye çalışan balık. :) Tekrar yaşadığın aynı kişiyle mi yoksa farklı kişilerle aynı mevzu mu tekrarlanıyor? Konu dağılmasın da istiyorum, sordum ama sonunu tüylerime bağlıycam söz.
aycangul ne zaman verecen yeni tarihleri ya ilk uygulayışım olacak merak ediyorum etkisini 4ü gibi denk gelecek sanırım reglim belli mi tarihleer:81:
canım mayısın 21 i ve sonunda var..
regline göre 21 ini kullanabilirsin..(detayları sonra vereceğim)hatta 20 sinde akşamda bizim olacak galiba :)
ay sonunu kullanırsan hemen regl olacaksın çünkü..
mayıs 21 daha mı uygun olur yani?:26: sanırım 4 yada 5ine denk gelecek 12 gibi biter galiba
sabret canım değişir yakında..bak ben kasımdan beri ancak kırdım döngüyü..
mevzuya da girmek istemiyorum ama kısaca aynı somut ve nesnel özelliklere sahip farklı kişiler..
hatta soyut
allahım ne çok düzenleme yapıyoru mesajlarımda
evet canım..30 mayısı beklersen haziran reglin hemen üstüne gelir çünkü..
diğer bilgi ise sadece dolunay ve yeniay zamanlarını veriyor..biz daha detaylı bakıyoruz.ara dönemleri veriyorum yani..
aycangül ben dün kaç saat uğraştım nerde ne var aldım valla ağdayla
bacak macak hak getire
bi genitali alamıyorum yaa işkence gibiydi resmen nası alıyo insanlar evde anlamadım:S
çekince hep orda kaldı ağda yağıyla temizlemek zorunda kaldım ağrısını söylemiyorum bile!
bu arada geçen hafta cumartesi epilasyon gününde iğneli yaptırmıştım çenem çıkmaya başladı daha yara sivilce si iyileşmedi hemen çıktı adet dönemindeydi ondan mı acaba?ben de adet sonrası dedim yüzmeye fln gidiyorum makinayla alıyodum dün canıma tak etti valla aldım
sonra çıkarsa senin gününe alırım artık
ama çeneme çok sinirim bozuldu!!
merhaba aycangül :)
Nisanda 2.alışımı yaptım sonuçları yazayım dedim sana
bikini bölgesini 22sinde ve verdigin saatlerde aldım.11-12 gün olmasına ragmen deri yüzeyinde bişi yok.deri altındalar daha..
bacak ve kol altını 23ünde verdigin saatlerden 1 saat önce aldım.bacaklarım çıktı biraz.kol altım çok ince ve yarım santim kadar henüz..yani bi sıralama yaparsam
en olumlu olan;
1) bikini bölgesi
2) kol altı
3)bacaklar derim ben bu ay için..geçen ay kol altı baya hızlı çıkmıştı..bilgilendireyim dedim seni.çünkü saatler konusunda baya ugraşıyosun..belki bi fikir olur..
bikaç aydır uymaya çalışıyodum tarihlere.. olumlu etkileride gördümkesinlikle :) ama birsüre uygulayamayacağım sanırım, 10 gün sonra evleniyorum :) maalesef tarihleri bekleyemem bi süre.. ama yeni başlayacak olanlara kesinlikle tavsiye ederim :) özellikle iğneli epilasyonda çok iyi sonuç aldım :)
burdan bir kez daha teşekkür ederim aycangül, bildiklerini ve araştırdıklarını bizimle de paylaştığın için.. inşallah bir gün hayal ettiğin dükkanında bitkilerini yetiştirip daha çok kişiye yardımcı olursun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?