Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

şimdi saçma mı olucak sorum bilmiyorum şehirlere göre tarih vericksin ya ramazandaki ezan saatleri gibi mi olur fark?

aynen öyle olacak canım..şu saatleri bi tesbit edeyim pratik birşey hazırlarım..hiç kafanız karışmadan yaparsınız..
tabi deneme aşamasındayken ben vereceğim size saatleri..

benim ayşeciğim nerelerde acaba..
kolları beş hafta çıkmamıştı..aldığı saati hatırlasada bi yazıverse :)

ben burdayım :) ya ben birşey söylesem... benim kollarımdaki tüylerden hala ses seda yok. en son 19 martta almıştım ve en son kollarımı almıştım 22:30-22:45 gibi birşeydi.
ama ben nisan ayından marttaki gibi bir etki göremedim. bacaklarım çıkmaya başladı sanki, bikini bölgemde kaşıntılar başladı. epilasyona da 23 nisan günü saat 14:00 gibi başlamıştım.
aslında bu ay yine regl sonrasına denk geldi. reglim bitti 8 gün sonra epilasyon yaptım. martta ise reglimden hemen 2 gün sonrasıydı.

ben burdayım :) ya ben birşey söylesem... benim kollarımdaki tüylerden hala ses seda yok. en son 19 martta almıştım ve en son kollarımı almıştım 22:30-22:45 gibi birşeydi.
ama ben nisan ayından marttaki gibi bir etki göremedim. bacaklarım çıkmaya başladı sanki, bikini bölgemde kaşıntılar başladı. epilasyona da 23 nisan günü saat 14:00 gibi başlamıştım.
aslında bu ay yine regl sonrasına denk geldi. reglim bitti 8 gün sonra epilasyon yaptım. martta ise reglimden hemen 2 gün sonrasıydı.

bu ay ne zaman yaptığını da yazarmısın canım.birazdan bakıcam hepsine :)

bu ay 23 Nisan günü saat 14:00-16:00 saatlerinde yaptım. yani kesin saatler bu olmasa da bu civardaydı.

başlangıcını yazmışsın aslında görmedim canım..
denizli miydi ayşecim..
birde 10 gün oldu aslında.erken çıkma yok ama şimdi sen kolun gibi istersin :) kolunda hiç mi yok ?
bir de bir de bir deee 23 nisan için sen tam emin olmadığın için net söyleyemem ama;ilk başladığın yerlerin beklentiyi daha az karşıladığını düşünüyorum (yani şöyle ilk 50-60 dakikada aldıkların)
tabi hangi bölgeden başladığında önemli..
aklımdan çok şey geçiyorda yazamıyorum kafanız karışmasın diye :1:

başlangıcını yazmışsın aslında görmedim canım..
denizli miydi ayşecim..
birde 10 gün oldu aslında.erken çıkma yok ama şimdi sen kolun gibi istersin :) kolunda hiç mi yok ?
bir de bir de bir deee 23 nisan için sen tam emin olmadığın için net söyleyemem ama;ilk başladığın yerlerin beklentiyi daha az karşıladığını düşünüyorum (yani şöyle ilk 50-60 dakikada aldıkların)
tabi hangi bölgeden başladığında önemli..
aklımdan çok şey geçiyorda yazamıyorum kafanız karışmasın diye :1:

evet Denizli
aslında olabilir, erken değildir belki. neyse hepsi tam çıksın o zaman azalma ve incelme devam ediyor mu ona bakarım. çünkü her ay tüylerim azalıyor ve inceliyor. bir de yazdıktan sonra aklıma geldi martta alıp da çıkmayan tüylerim olabilir mi bunlar acaba?
öncelikle bikini bölgesinden başlamıştım.
kolumda hiç yok.

evet Denizli
aslında olabilir, erken değildir belki. neyse hepsi tam çıksın o zaman azalma ve incelme devam ediyor mu ona bakarım. çünkü her ay tüylerim azalıyor ve inceliyor. bir de yazdıktan sonra aklıma geldi martta alıp da çıkmayan tüylerim olabilir mi bunlar acaba?
öncelikle bikini bölgesinden başlamıştım.
kolumda hiç yok.

marttan kalma değildir diye düşünüyorum ama kesin birşey diyemem.
AMA KOLLARIN 7 HAFTADIR HİÇ ÇIKMADIYSA BU KELİMENİN TAM ANLAMIYLA MUCİZE :))
denek arkadaşlarda bu saati mi denesem acaba direkt :1:

Son düzenleme:
bende denek olabilirim aycangülcüm:42:
Vatan sağolsun:72::1::1::1:
Balıkesir

Son düzenleyen: Moderatör:
bende deneklerinden biri olabilirim şekerim fakat tek husus var asla kendim bacak ve özel bölge olayına giremiyorum bu zaman dilimi gündüze denk gelirse kuaförüme gidip aldırırım acilen o saatlerde ilk defa deniyeceğim yöntemini inşallah başarılı oluruz canımcığım bekliyorum sabırsızlıkla kolaylar gele sana............
KUŞADASI :49:

bende deneklerinden biri olabilirim şekerim fakat tek husus var asla kendim bacak ve özel bölge olayına giremiyorum bu zaman dilimi gündüze denk gelirse kuaförüme gidip aldırırım acilen o saatlerde ilk defa deniyeceğim yöntemini inşallah başarılı oluruz canımcığım bekliyorum sabırsızlıkla kolaylar gele sana............
KUŞADASI :49:

tamam canım..yazdım..

Back