27 martta ilk kez kollarımı almıştım iyiydı sankı ama nısan 22 saat 16 da aldırdım ve 1 hafta olmadan cıkmaya basladılar yaanlamıdım bu tarıhten cok umutluydum
aycangül tüylerimi aldım 2-3 gün sonra sonra adet belirtileri başladı.
bu ay tüylerim daha erken çıkacak galiba deri altından başları çıkmak üzereler elimi sürünce diken diken hissi var yaaaaa:26:
bu ay dolunayda alsaydık acaba etkisi olmaz mıydı ?:26:
bu arada kendimi kobay olarak kullandığım için ben emekleyerek gidiyorum oraya
Bütün yazıyı okudum buraya gelince koptum ya bu kadar gülünecek ne varsa
nerde yazıyor canım anlayamadım :))
Ne bileyim bitiş noktasına biz koşar adım giderken senin bize yolu tarif edip emekleyerek arkamızdan geldiğini gayet düz mantık bir şekilde hayal ettim de komik geldi
Terzi kendi söküğünü dikemez derler ya aynen öyle:44:
Pardon "almak benim için güvenli" yazıyor nickinin altında?
yok canım onun tüylerle ilgisi..
bilinçaltımı tamir etmeye çalışıyorum..
vermekle almak arasındaki dengeyi kurmaya çalışıyorum..
hep ver hep ver yıldım artık
daha doğrusu bu dengesizliğin üç ay aydır farkındayım..
bak bu konuda daha emeklemeye bile geçemedim :)))
farkındamısın bilmem ama hala veriyorsun Aycangülcüm
sesleniyorum arkanızdan mikrofonla :)
şaka bir tarafa..her tarihin sonucunu görebilmem için kendimde deniyorum.bu da elde ettiğim sonuçları olumsuz etkiliyor..ilerliyorum ama emekleyerek :)
siz de sadece verdiğim tarihlerde aldığınız için yürüyor hatta koşuyorsunuz..
aralıkta tanımakta zorlandığım incecik kalmış tüylerimi aralıkta bıraktım mesela :)
farkındayım canım :)
aslında vermekte değil sorun ..almadan vermekte.yani dengenin olmamasında..
bu nedenle bundan sonra tarihleri ve bilgileri özelden göndereceğim..tabi siz hesabıma danışma ücretini yatırdıktan sonra
ben ne yaptımetme eyleme Aycangülcümğümm ben öyle demek istememiştim kem küm ühüü:18:
Güzelmiş, dengeyi kuramayanlardan biri de benim. İyilik ettikçe nankörleşen insanlar bei buluyor ve bugünümün konusu da buydu ne tesadüf. :)
iyi ki uyandırdın beni..ne kadar teşekkür etsem az sana
ampul görevi gördümsenin için desene
tesadüf değil işte..uyan diyor sana hayat..bunu da benim aracılığımla yapmış:)
ee birde şu var..aslında karşımıza çıkan bu insanların pek suçu yok..bizim yanlış inanç kalıplarımız o insanları bize çekiyor..tıpkı mıknatıs gibi oluyoruz..
kendimizi,daha doğrusu inançlarımızı değiştirmediğimiz sürece de aynı şeyleri yaşamaya mahkumuz..
biraz kişisel gelişim sitelerinde dolaşmanı tavsiye ederim..sonra da değişimi başlat hayatında..
o sitelerde bunun birçok yolu olduğunu göreceksin..ve paylaşılan deneyimleri..
selam aycangül, ilk sayfadaki yazını okudum. bişey sormak istiyorum regl döneminden sonraki tarih sizin için uygun tarih demişsin. ancak regl döneminden sonraki tarih hem buyuyen ay fazına hemde yeni ay dönemine denk geliyorsa dolunay tarihinden (17 mayıs) sonra küçülen ay fazındami epilasyon yapmamız gerekiyor? mesela benım reglim bugun bitti ben 17 mayısa kadar bekleyecek mıyım? benım ıcın neyse de evli olanlarda bu sorunu yaşarsa 15 gun bekleyecekler mı? offfff ne zor iş ya
Buradaki yılgınlık bir sonraki mesaja kadar değişmiş, hatta akıl "vermeye" bile başlamışsın.Değişken biri misin? Burcun ne?
Kişisel gelişim sitelerini ezberledim ancak gerçeklerden uzaklar. Hayatın formülü yok, snırlamalar söz konusu olamaz her olay her kişi için özeldir. Ben o tür kişileri mıknatıs gibi çektiğimi değil de elini sallasan bir tür deliye çarptığını düşünüyorum.
Bence sen de turuncu kıyafetler giyip yogi gibi konuşacak kıvama gelmişsin, tam dayaklıksın.
*Bu arada özel mesajlarımı alamıyorum siteye bir şeyler olmuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?