selam arkadaşlardoğru, haklısın, 3 aydır reglime yakın tarihler oluyordu, faydasını çok az görebiliyordum, şimdi de böyle yaparak bu ayda görebileceğim faydayı riske atmıyayım. aslında kararsızdım, sen böyle yazınca daha iyi oldu. oh be, karar verdim, yarın ya da pazar günü yapıcamdiğer aya göre vakit bol ne de olsa, inşallah bi aksilik çıkmaz.
merhaba arkadaşlar bu uygulamayı bende denemek istiyorum yararlı olacağını düşünüyorum anladığım kadarı ile her ay ilk sayfada verilen tarihlerde epilasyon yapıyoruz değilmi? bide şöyle bir sorum var bu tarihlerde yaptıktan sonra başka tarihde de yapsak problem olur mu bi yan etkisi olur mu her ayda bir kez mi yapmalıyız? şimdiden teşekkürler :)
yarin adetimin 3. günü olucak yarin epilasyon yapsam yinede ise yararmi ?
selam arkadaşlarbenim reglim yakın etkisi olmuyormu?bir aydır burayı takip ediyorum bende başlıyorum inşallah bugün 18de kaş bıyık aldırdım eve gelince limon tuz sürdüm şimdi az az başlıyorum bacaklarımı yarın alıcam gece gece epilatörün sesiyle evdekilere rezil olmayayım
Merhaba arkadaşlarBende bu tarihlerde lazere başladım, bugün 3. seansımı yaptırdım (genital) 2. seansın sonunda tüyler %60 azalma var bu tarihleri arkadaşımla denemeye başladık oda onun 2. seansı sonunda nerdeyse %95 azalma oldu oda çok şaşkın ama epilasyon yapan bayan bazen bu şekilde duraklama evresinin olduğunu 3 ay geçtikten sonra çıkabileceğini söylemiş ama ben sanmıyorum çünkü sarı tüy bile yok... Ben bacaklarıma ve koltuk altı bölgesinede 2 aydır uyguluyorum. Normal epilasyon tabi bacaklarımda bir etkis olmadı ama bacak tüylerim çok kötü benim epilasyonda ancak yarısı kökünden alınabiliyor gerisi kırılıyor 1 hafta sonra tekrar tüylüyüm yani ve batıklar oluyor baldır kısımlarıda tüyler çıkarken isilik ne bileyim tavuk deresi gibi oluyor anlayacağınız bacaktan hiç umudum yok. Ama koltuk altı bölgesinde azalma var orta bölümlerde yer yer boşluklar var. Şimdilik benden bu kadar canlarım... Tüysüz günler diliyorum, vücuttaki tüyler hoopp kafama inşallah
tatlım hepsini olmasada atlaya atlaya okudum syfları, genel itibariyle işleyişi öğrendimonun dışında gerçekten takdir ettim seni,bırak paylaşma kısmını bu kadar şeyi incelemek araştırmak kendi bedeninde denemk vs takdire şayan doğrusu ben geçen hafta almıştm bazıları alınırken kırıldı herhalde ama olsun bende yarın yinede azcıkta olsa çıkanların üstünden geçerek denicem bu topiği keşke daha önceden keşfetseymişim diyorum kendi kendme
bizimle de paylaş ama ama ama
ne kadar yakın bilemiyorum ama önümüzdeki bir ay boyunca başka tarih yok..uygulayacaksın gibi görünüyor mecburen :)
budur :)
artan seans ücretlerini isterim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?