Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar bu uygulamayı bende denemek istiyorum yararlı olacağını düşünüyorum anladığım kadarı ile her ay ilk sayfada verilen tarihlerde epilasyon yapıyoruz değilmi? bide şöyle bir sorum var bu tarihlerde yaptıktan sonra başka tarihde de yapsak problem olur mu bi yan etkisi olur mu her ayda bir kez mi yapmalıyız? şimdiden teşekkürler :)
hangi tarihlerde alınması gerektigini aycangül periyodik zamanlarda ilk sayfayı güncelleyerek belirtiyor
tüyleri kökten alarak halledersen yöntemin fark etmez
her ay aynı tarihe denk gelmiyor burayı takip ederek daha dogrusu aycangülü takip ederek tarihleri ögreniyoruz
ayrıca aksam vakitlerinde yaparsan daha etkili yani günes battıktan sonra
ayrıca bazı aylarda alternatif tarihler diye bir durum var, o da eger asıl almamız gereken tarihlerde epilasyonumuzu yapamamıssak en azından bu tarihlerde alabilelim diye tüyler üzerinde enerjisi yogun olan günler
mesela bu ayın alternatif tarihleri yok siz siz olun bu asıl tarihleri ve saatleri kacırmayın.................
umarım acıklayıcı olmustur her soruya tek tek aycangül cevap veriyor benim decorbada tuzum olsun dedim iyi mi ettim![]()
evet bende merak ettim bunu ?
benimle beraber denemek istersen özelden atayım sana saatlerini..madem acelen var..
merhaba arkadaşlar bu uygulamayı bende denemek istiyorum yararlı olacağını düşünüyorum anladığım kadarı ile her ay ilk sayfada verilen tarihlerde epilasyon yapıyoruz değilmi? bide şöyle bir sorum var bu tarihlerde yaptıktan sonra başka tarihde de yapsak problem olur mu bi yan etkisi olur mu her ayda bir kez mi yapmalıyız? şimdiden teşekkürler :)
evet bende merak ettim bunu ?
bizimle de paylaş ama ama ama![]()
olur canım çk makbule geçerbenimle beraber denemek istersen özelden atayım sana saatlerini..madem acelen var..
aycangül, pazar günü regl olmuştum, 5 gün oldu, bitti bitecek yani, acaba bu akşam yapsam bi sorun olur mu, yani ufaktan ufaktan başlıyayım diiyorum, hepsi bi güne kalmasın diye, malum hafta sonu bi iş falan çıkar mazallah, bir de verdiğin saatleri denemek istiyorum, o yüzden bi kısmını bu akşam, bi kısmını da yarın akşam alsam verdiğin saatlerde :44: aslında benim sorum konuyla ilgili değil pek, yani bunu bilemeyebilirsin, ama bilenler varsa onlar da yanıtlayabilir :26:
olur canım çk makbule geçer
ne kadar acelem olduğunu tahmin bile edemezsin![]()
mesajına bakmayı unutma :)
canım boşver verdiğim saatleri..reglin tam bitince yap..bu ay da böyle ziyan olmasın..
zaten başka bir saat dilimiyle birlikte deniyorum ben..bir kısmını hallettim bile..sonucu görünce uygularsın..
aslında silsem daha iyi olacak o bölümü..