Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Regl im de dün bitti Uzatmaları oynuyorum Denk geldi sanırım buda işime yarıcak inşallah :)

Epilasyonumu yarın yapıcam Garanti olsun . Bu akşamda saç köklerim için çalışayım :) Umarım bünyem geri tepmez bu uygulamaları farkı yaşarım ve tadını çıkarırım umarım .

bugun adetim bitti ve ben bugun 16 da aldırcam kollrımı inşllah iyyi olur sanki gecen aydan iyi gibi zaten de inyallh iyy olur

merhaba arkadaşlar bu uygulamayı bende denemek istiyorum yararlı olacağını düşünüyorum anladığım kadarı ile her ay ilk sayfada verilen tarihlerde epilasyon yapıyoruz değilmi? bide şöyle bir sorum var bu tarihlerde yaptıktan sonra başka tarihde de yapsak problem olur mu bi yan etkisi olur mu her ayda bir kez mi yapmalıyız? şimdiden teşekkürler :)

evet bende merak ettim bunu ?

hangi tarihlerde alınması gerektigini aycangül periyodik zamanlarda ilk sayfayı güncelleyerek belirtiyor
tüyleri kökten alarak halledersen yöntemin fark etmez
her ay aynı tarihe denk gelmiyor burayı takip ederek daha dogrusu aycangülü takip ederek tarihleri ögreniyoruz
ayrıca aksam vakitlerinde yaparsan daha etkili yani günes battıktan sonra
ayrıca bazı aylarda alternatif tarihler diye bir durum var, o da eger asıl almamız gereken tarihlerde epilasyonumuzu yapamamıssak en azından bu tarihlerde alabilelim diye tüyler üzerinde enerjisi yogun olan günler
mesela bu ayın alternatif tarihleri yok siz siz olun bu asıl tarihleri ve saatleri kacırmayın.................
umarım acıklayıcı olmustur her soruya tek tek aycangül cevap veriyor benim decorbada tuzum olsun dedim iyi mi ettim :1:

ay ALLAH razi olsun :) simdi anladim galiba peki baska aylarda alternativ günler olunca oda ilk sayfada yer oliyor sanirim yani her ay birinci sayfayi takipen epilasyon yada agda yapmaliyis demi :40:
bende merak ettim simdi, ozaman pazar günü saat 20 olmadan baslayim ins :66:
cok cok tsklerr :71::71::71::71:

Slm kızlaar,ben malesef tarihlere uyamadım bu ay,aycangulun de dediği gibi umarım önümüzdeki ay:37: böyle bi durum olmaz:)Yalnız geçen ay ilk kez denedim,daha önce bi süre tüy azaltıcı krem ve tüy azaltıcı ağda kullanmıştım,sanırım geçen ay hepsinin etkisiyle bu ay hayret edilecek şekilde çabuk bitti ağda işim:30:,tüylerimde azalma ve incelme var :23: Bu işin sonunda inşallah hepimiz mutluyum,mutlusun,mutlu olucaz:65:

Bıyık ve çene başarıyla alındı :64: ilk defa deniyorum inşallah bir faydasını görürüm. Haydi kolay gele kızlar ...

ben iki aydır uymaya çalışyorum bu tarihlere geçen ay yani martta alternatif tarihte aldım ama martın etksi midir bilmiyorum baya zayıf ve geç çıktılar..bence işe yarayacak..inşallah sonuçlarına birlikte ulaşırız..teşekkürler aycangül..

merhaba arkadaşlar bu uygulamayı bende denemek istiyorum yararlı olacağını düşünüyorum anladığım kadarı ile her ay ilk sayfada verilen tarihlerde epilasyon yapıyoruz değilmi? bide şöyle bir sorum var bu tarihlerde yaptıktan sonra başka tarihde de yapsak problem olur mu bi yan etkisi olur mu her ayda bir kez mi yapmalıyız? şimdiden teşekkürler :)

evet bende merak ettim bunu ?

canım sadece bu tarihlerde yapmak sonucu hızlandırır..aralarda alırsanız etkiyi geriletmiş olursunuz..
yani iki ileri bir geri durumu..
ancak kaşlarımız hızlı çıktığı için aralarda almak zorunda kalıyoruz..bunun dışında ben aralarda almıyorum..tavsiye de etmiyorum dolayısıyla..

bizimle de paylaş ama ama ama :8::8::8:

canım istersen bu ay ben bi deneyeyim..önümüzdeki ay sizlerlede paylaşayım..
ben bu ay iki farklı saat dilimini deneyeceğim..sonuca göre sizi kesinlikle yönlendireceğim önümüzdeki ay..hatta 2-3 hafta sonra bilg verebilirim..

aycangül, pazar günü regl olmuştum, 5 gün oldu, bitti bitecek yani, acaba bu akşam yapsam bi sorun olur mu, yani ufaktan ufaktan başlıyayım diiyorum, hepsi bi güne kalmasın diye, malum hafta sonu bi iş falan çıkar mazallah, bir de verdiğin saatleri denemek istiyorum, o yüzden bi kısmını bu akşam, bi kısmını da yarın akşam alsam verdiğin saatlerde :44: aslında benim sorum konuyla ilgili değil pek, yani bunu bilemeyebilirsin, ama bilenler varsa onlar da yanıtlayabilir :26:

aycangül, pazar günü regl olmuştum, 5 gün oldu, bitti bitecek yani, acaba bu akşam yapsam bi sorun olur mu, yani ufaktan ufaktan başlıyayım diiyorum, hepsi bi güne kalmasın diye, malum hafta sonu bi iş falan çıkar mazallah, bir de verdiğin saatleri denemek istiyorum, o yüzden bi kısmını bu akşam, bi kısmını da yarın akşam alsam verdiğin saatlerde :44: aslında benim sorum konuyla ilgili değil pek, yani bunu bilemeyebilirsin, ama bilenler varsa onlar da yanıtlayabilir :26:

canım boşver verdiğim saatleri..reglin tam bitince yap..bu ay da böyle ziyan olmasın..
zaten başka bir saat dilimiyle birlikte deniyorum ben..bir kısmını hallettim bile..sonucu görünce uygularsın..
aslında silsem daha iyi olacak o bölümü..

mesajına bakmayı unutma :)

saolasn canım!ilgilenmen yeter emin ol!:71::71:deneyelim bakalm gerçi ben yarın gündüzü sadece deneyebilcem ama hayırlsı olsn artık zaten bu son ağdam bi daha gelin ağdası yapılcak ne kadar fayda görürsem o kadar kar!!dua et güzel haberlerle döneym sana:18::18:tekrar teşekkür ederim canım benim :16:

canım boşver verdiğim saatleri..reglin tam bitince yap..bu ay da böyle ziyan olmasın..
zaten başka bir saat dilimiyle birlikte deniyorum ben..bir kısmını hallettim bile..sonucu görünce uygularsın..
aslında silsem daha iyi olacak o bölümü..

doğru, haklısın, 3 aydır reglime yakın tarihler oluyordu, faydasını çok az görebiliyordum, şimdi de böyle yaparak bu ayda görebileceğim faydayı riske atmıyayım. aslında kararsızdım, sen böyle yazınca daha iyi oldu. oh be, karar verdim, yarın ya da pazar günü yapıcam :46: diğer aya göre vakit bol ne de olsa, inşallah bi aksilik çıkmaz.

Merhaba arkadaşlar:64: Bende bu tarihlerde lazere başladım, bugün 3. seansımı yaptırdım (genital) 2. seansın sonunda tüyler %60 azalma var bu tarihleri arkadaşımla denemeye başladık oda onun 2. seansı sonunda nerdeyse %95 azalma oldu oda çok şaşkın ama epilasyon yapan bayan bazen bu şekilde duraklama evresinin olduğunu 3 ay geçtikten sonra çıkabileceğini söylemiş ama ben sanmıyorum çünkü sarı tüy bile yok... Ben bacaklarıma ve koltuk altı bölgesinede 2 aydır uyguluyorum. Normal epilasyon tabi bacaklarımda bir etkis olmadı ama bacak tüylerim çok kötü benim epilasyonda ancak yarısı kökünden alınabiliyor gerisi kırılıyor :( 1 hafta sonra tekrar tüylüyüm yani ve batıklar oluyor baldır kısımlarıda tüyler çıkarken isilik ne bileyim tavuk deresi gibi oluyor anlayacağınız bacaktan hiç umudum yok. Ama koltuk altı bölgesinde azalma var orta bölümlerde yer yer boşluklar var. Şimdilik benden bu kadar canlarım... Tüysüz günler diliyorum, vücuttaki tüyler hoopp kafama inşallah :1:

Back