Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Bende temizlenip geldim:))) bugunu unutmamak için saatin alarmini bile kurmustum:)) bikini bölgesi tamam sira biyiklarda:)) ilk denemem bakalım ne gibi gelişmeler olacak bende cok umutluyum:)):71:

Son düzenleme:
ya ben tam anlamadım şimdi :53: bana da yardım eder misiniz.. balık burcuyum ben ama boğa burcu mu dolunayda temizlencek ? yoksa her burç mu dolunayda temizlenebilir ?

merhaba herkese bende yarın kurtuluyorum bu tüylerden ben bu sene sonuna kadar bu tarihlerle kıl tüy işini bitiririm herhalde benim gidiş bunu gösteriyo hal ve gidiş pekiyi yani inş. herkes faydalanır aycangül öptüm senii:71::71:

ya ben tam anlamadım şimdi :53: bana da yardım eder misiniz.. balık burcuyum ben ama boğa burcu mu dolunayda temizlencek ? yoksa her burç mu dolunayda temizlenebilir ?

senin burcuna göre değil aycangülün dediği tarihte epilasyonunu yap keyfine bak
tarihlerde ilk sayfada her ay güncelliyo ordan takip edebilirsin

aycangüüüüllll
yaaaaa
şimdi uyandım ne görüymm kahverengi lekelenmem olmuşşş :(((
ama yok yapacam başka çarem yok
iğneli randevum vardı ya
bilsem dün yaptırırdımm
uf bu düzensiz adet beni öldürecekkk
napıym bana bişi söyle rahatlat beniii

canım bende aylardır aynı durumdaydım..buna engel olamayacağımıza göre stresin de bi anlamı yok..
bu ay böyle olsun artık..iğneli epilasyon zaten çok etkili bir yöntem..önümüzdeki ay da alternatif tarihlerde olacak..sadece bu ay böyle oldu..yani regl olacaksan bile yedek tarihler olacak elinde..canını sıkma :)

canım bende aylardır aynı durumdaydım..buna engel olamayacağımıza göre stresin de bi anlamı yok..
bu ay böyle olsun artık..iğneli epilasyon zaten çok etkili bir yöntem..önümüzdeki ay da alternatif tarihlerde olacak..sadece bu ay böyle oldu..yani regl olacaksan bile yedek tarihler olacak elinde..canını sıkma :)

aycangül yaptırdım geldim valla :S
napıym öyle dolanamadım
Allah bilir artık ne hale gelecem
çok acımadı ama ona sevindim ağrı eşiğim epey yüksekmiş :P

herkese selamlar...sevgili aycangül ilk mesajım vede hayatımda ilk bi forumda yorum yazıyorum.bu siteye saçlarımın kuş gibi oluşu sebebiyle kontesin konusunu ziyaretçi olarak takip ederken bir anda cesaretlenip üye oldum.ve yine bir cesaret geldi yazıyorum.girişim uzun oldu.tüy konusundaki gözlemlerimi yazayım inşallah yine bi cesaretle diğer konunada saçlarım için yazarım.ilk kez 22 ocakta almaya başladım.kaş,bıyık ve alt bacak (kaş-cımbızla ki süper sonuç aldım yamuk aldığım için ocaktan beri bekliodum uzayıp düzelmesini anca bugun aldırdım kuaförüme..bıyık-yapıştırma bantlarla pek iyi alamadım..bacak-makineyle aldım)..şubatta sadece bıyık aldırdım bacaklarımı almadım muhteşem mart için bekledim azdıda zaten.ve martta kaş,bıyık,çene,boyun,göğüs ucu,göbek deliği etrafı,alt bacak ve koltuk altımı aldım sir ağdayla..bugunde kaş,bıyık,çene,göbek aldım yarında koltuk altı ve bacaklarımı alıcam.birde ben kışın koltuk altımı ve malum bölgemi jiletle alıyorum,yazları sir ağda yapıyorum.ama ocakta koltuk altıma ve oraya jiletle almıştım özellikle yine bu tarihlerdede oralarıda jiletle almaya devam ediordum baktımki koltuk altımda yarısı uzun yarısı miniminnacık kıllar var jiletle olmasına rağman dedimki martta ağdaya başlıyayım hemen bitsin..marttan beri hala o miniminnacıklar aynen duruyo uzamıyolar.aldığım her bölgede hangi yöntemle olursa olsun çok büyük azalma ve seyrelme var.anneminde çene ve bıyıklarını alıyorum o da çok memnun.çok uzun oldu galiba heyecanlıyım kafamdakileri karışık yazdıysam kusuruma bakmayın.benim tüylerim inatçı değildir ince orta arası bişeyler çabuk yola geliyorlar aycangül sayende kurtulucam inşaallah bunlardan lazer düşünürken seni buldum.allah razı olsun senden ben çok çook çoook memnunum.etrafımdakilerede söylüyorum herkes yapsın diye.inşaallah yaz sonuna kadar yüzde ellisi belkide daha fazlası yok olucak pamuk kalıcammm.bide ben senin verdiğin tarihlerden başka tarihde almıyorum pala gibi geziyorum bekliyorum seni.hep takipçinim bu arada seni,kontesi ve kılıçbalığını çok sevdim ve ayrıca buradaki herkeside seviyorum.yazımda bi kusurum olduysa affola...aycangülüm rabbim aklından geçen tüm güzellikleri alnına kader diye yazsın...

canım yazdıkların çok değerli benim için..daha sık yaz bize lütfen..sonuçların çok güzel..daha da güzel olacak..
bizlerde arkadaşlarımızı çok seviyor ve yardımcı olmaya çalışıyoruz..tabi elimizden geldiğince,gücümüz yettiğince..
ayrıca son cümlen için ne yazacağımı inan bilemiyorum..iyi ki varsın..iyi ki varsınız.. :54:

aycangül yaptırdım geldim valla :S
napıym öyle dolanamadım
Allah bilir artık ne hale gelecem
çok acımadı ama ona sevindim ağrı eşiğim epey yüksekmiş :P

olduğundan kötü olmaz canım merak etme..olabilecek en kötü şey etkisini görememen..
hangi bölgelere yaptırdın..

bende aldım tamamını bakalım bugün bi sonraki tarihi bekliyorum :52: umarım bende de etkisi olur hadi hayırlısı :82:

Son düzenleme:
aycangül canım yaa sana bir kaç sey sormak istiyorum simdi bu mesele beni iyice sardı:)))
sen baslayalı baya oldu sanırım ne gibi gelişmeler yasadın? cok merak ettim:):69:

merhaba herkese bende yarın kurtuluyorum bu tüylerden ben bu sene sonuna kadar bu tarihlerle kıl tüy işini bitiririm herhalde benim gidiş bunu gösteriyo hal ve gidiş pekiyi yani inş. herkes faydalanır aycangül öptüm senii:71::71:
merhaba :16:ayyy sahimi söylüyorsun 1 senede tamamen bitermi diyosun şöyle bir dönüp bakıyorumda ergenlik dönemine girdiğimden beri kıl tüy işleriyle uğraşıyorum tamamen bitmesi hayal gibi geliyor ben beyaz tenliyim aksine tüylerim siyah 1 sene içinde incelseler bile muhteşem olur:46:

aycangül canım yaa sana bir kaç sey sormak istiyorum simdi bu mesele beni iyice sardı:)))
sen baslayalı baya oldu sanırım ne gibi gelişmeler yasadın? cok merak ettim:):69:
evet canım bende merak ediyorum uzun zamandır deneyenler ne sonuç aldılar:26:

Son düzenleme:

bir kere tüylerim farkedilir ölcüde inceldi..
renkleri açıldı..daha geç uzuyorlar..bunları ağda bandındada gözlemliyorum.eskiden simsiyah olurdu,kılladolardı ağda bandı..şimdi öyle değil..
güçsüzleştikç acı da azaldı..eskiden nefesim kesilirdi alırken..şimdi daha rahat alıyorum..üstelik saatler sürmüyor artık almam..
bunun dışında boşluklar oluştu..oralardan artık çıkmıyor..
tüyler inceldikçe gözeneklerde küçüldü..bu da görüntüyü olumlu yönde etkiledi tabii..
bıyıklar rahatsız etmiyor mesela..çok inceldi..ve her hafta almak zorunda kalırdım..şimdi en fazla ayda iki defa..o da nadiren..
kolumdaki benin üzerinde iki kalın kıl vardı.onlar artık çok uzamıyor ve incecikler..göze batmıyor..
ve bunlar herhangi birşey sürmeden sadece bu tarihlere uyarak gerçekleşti..
ayrıca arkadaşlarda bilir..aralıktan beri her seferinde epilasyonu ardından regl oldum..eğer bu aksiliği yaşamasaydım şimdi çok daha güzel şeyler yazabilirdim..
şimdilik aklıma gelenler bunlar..
bahsetmiştim,şimdi saatler üzerinde araştırma yapıyorum..eğer bu konuda da birşeyler yakalayabilirsem bunlardan çok daha önemli gelişmeler yaşayabiliriz..
dua edin :)

renkleri açıldı..daha geç uzuyorlar..bunları ağda bandındada gözlemliyorum.eskiden simsiyah olurdu,kılladolardı ağda bandı..şimdi öyle değil..
güçsüzleştikç acı da azaldı..eskiden nefesim kesilirdi alırken..şimdi daha rahat alıyorum..üstelik saatler sürmüyor artık almam..
tüyler inceldikçe gözeneklerde küçüldü..bu da görüntüyü olumlu yönde etkiledi tabii..
bıyıklar rahatsız etmiyor mesela..çok inceldi..ve her hafta almak zorunda kalırdım..şimdi en fazla ayda iki defa..o da nadiren..
kolumdaki benin üzerinde iki kalın kıl vardı.onlar artık çok uzamıyor ve incecikler..göze batmıyor..
ayrıca arkadaşlarda bilir..aralıktan beri her seferinde epilasyonu ardından regl oldum..eğer bu aksiliği yaşamasaydım şimdi çok daha güzel şeyler yazabilirdim..
bahsetmiştim,şimdi saatler üzerinde araştırma yapıyorum..eğer bu konuda da birşeyler yakalayabilirsem bunlardan çok daha önemli gelişmeler yaşayabiliriz..

Mesajın için cok tesekkurlerrr:))) bayılıyorum senin gibi kızlara! araştırmacı ve üstelik paylaşımcı:)) sevgiler..:31:

benim 3üncü denemem oluyo ve şuan bitirdim koştum geldiiim tüylerim uzamış yine ama baya incelmişler normalde ağda bandında kökler siyah siyah gözükürken simdi kök göremiyorum kıllarım cok incelmiş ayrıca eskisi gibi canımı da yakmıyorum önceden kuaföre giderdim şimdi bu tarih ve saatlerle cesaret geldi kendi başıma halletmeye başladım çok memnunumm duacınız merak etme aycancüüüülll :16:

olduğundan kötü olmaz canım merak etme..olabilecek en kötü şey etkisini görememen..
hangi bölgelere yaptırdın..

canım iğneliyi yüz boyun be göğüs çevresine yaptırdım
ondan önce de üst bacağa ağda yaptım
diğer yerleri alternatif tarihlerde yapacam artık reglim bitsin

ya arkadaşım ben bacaklarımı epilasyon aletiyle alıyorum acaba ağda bandıylamı alsam daha iyiydi neyse artık yapıcak bişey yok çünkü aldım birdahaki aya ağda bandıyla yapmaya çalışırım birde ben aldıktan sonra limon tuz sürdüm yatmadan öncede nane çayı içtim araştırmalara göre nane çayı kadınlık hormonunu çoğalttığından tüyleri azaltıyormuş ilk iki üç gün limon tuz sürücem sonrada hergece tüy azaltıcı krem kullanıcam bukadar şeyden sonra tüylerim incelmezse nediyeyim artık:37::35:

canım bu ay alternatif tarih yok..21 mayısa kadar..
heryer tamamda bıyıkları mecbur aldırıcaz en fazla 10 gün bekleyebiliyorum bıyıklarda nasıl olacak???

kızlarr dışarda olmama ve ağda yapamayacak olmama rağmen bi fırsatını buldum ve yüzümü kısmen alabildimm haydi hayırlısı olsunnn:52::52:

Back