Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

doğru, haklısın, 3 aydır reglime yakın tarihler oluyordu, faydasını çok az görebiliyordum, şimdi de böyle yaparak bu ayda görebileceğim faydayı riske atmıyayım. aslında kararsızdım, sen böyle yazınca daha iyi oldu. oh be, karar verdim, yarın ya da pazar günü yapıcam :46: diğer aya göre vakit bol ne de olsa, inşallah bi aksilik çıkmaz.
selam arkadaşlar :16: benim reglim yakın etkisi olmuyormu?bir aydır burayı takip ediyorum bende başlıyorum inşallah bugün 18de kaş bıyık aldırdım eve gelince limon tuz sürdüm şimdi az az başlıyorum bacaklarımı yarın alıcam gece gece epilatörün sesiyle evdekilere rezil olmayayım:60::60:

merhaba arkadaşlar bu uygulamayı bende denemek istiyorum yararlı olacağını düşünüyorum anladığım kadarı ile her ay ilk sayfada verilen tarihlerde epilasyon yapıyoruz değilmi? bide şöyle bir sorum var bu tarihlerde yaptıktan sonra başka tarihde de yapsak problem olur mu bi yan etkisi olur mu her ayda bir kez mi yapmalıyız? şimdiden teşekkürler :)

son seferde 5 haftalık kocaman bi ara oldu ama bnm anladıgım kadarıyla her zaman o kadar uzun zaman dilimleri olmuyo, asıl tarihin yanında bi de alternatif tarih oluyor her ay ortalama 4-5 gün kadar süren oluyor yani o tarihe denk getirmek çok da zor değil.
İlla o tarihin dışında bi başka tarihte yapman gerekirse şöyle bi yan etki olur asıl tarihi kaçrırsan azaltıcı yararı görmen gecikir. (tabi başka tarihte alıp bi de asıl tarihte alır mısın üstüne bilemem)
ben bıyıgı filan alıyorum mesela çünkü 5 hafta asla duramam almadan (pala remzi olmak var) ama asıl tarihte de alıyorum, başka kızlar nasıl yapıyor bilmiyorum.

selam arkadaşlar :16: benim reglim yakın etkisi olmuyormu?bir aydır burayı takip ediyorum bende başlıyorum inşallah bugün 18de kaş bıyık aldırdım eve gelince limon tuz sürdüm şimdi az az başlıyorum bacaklarımı yarın alıcam gece gece epilatörün sesiyle evdekilere rezil olmayayım:60::60:

ne kadar yakın bilemiyorum ama önümüzdeki bir ay boyunca başka tarih yok..uygulayacaksın gibi görünüyor mecburen :)

Merhaba arkadaşlar:64: Bende bu tarihlerde lazere başladım, bugün 3. seansımı yaptırdım (genital) 2. seansın sonunda tüyler %60 azalma var bu tarihleri arkadaşımla denemeye başladık oda onun 2. seansı sonunda nerdeyse %95 azalma oldu oda çok şaşkın ama epilasyon yapan bayan bazen bu şekilde duraklama evresinin olduğunu 3 ay geçtikten sonra çıkabileceğini söylemiş ama ben sanmıyorum çünkü sarı tüy bile yok... Ben bacaklarıma ve koltuk altı bölgesinede 2 aydır uyguluyorum. Normal epilasyon tabi bacaklarımda bir etkis olmadı ama bacak tüylerim çok kötü benim epilasyonda ancak yarısı kökünden alınabiliyor gerisi kırılıyor :( 1 hafta sonra tekrar tüylüyüm yani ve batıklar oluyor baldır kısımlarıda tüyler çıkarken isilik ne bileyim tavuk deresi gibi oluyor anlayacağınız bacaktan hiç umudum yok. Ama koltuk altı bölgesinde azalma var orta bölümlerde yer yer boşluklar var. Şimdilik benden bu kadar canlarım... Tüysüz günler diliyorum, vücuttaki tüyler hoopp kafama inşallah :1:

budur :)
artan seans ücretlerini isterim :)

eveettt.bende epilasyonumu yaptım.ufak tefek ayrıntılara yarın bakacağım artık..
sonuçları merakla bekliyorum..çünkü daha önce bahsettiğim gibi belli saat aralıklarını denedim..
yarın üzerinden geçerkende dikkate alacağım..
dua edin güzel bir sonuç yakalayayım..böylece daha etkili saatlerle devam edelim :)

tatlım hepsini olmasada atlaya atlaya okudum syfları, genel itibariyle işleyişi öğrendim:9::9::9:onun dışında gerçekten takdir ettim seni,bırak paylaşma kısmını bu kadar şeyi incelemek araştırmak kendi bedeninde denemk vs takdire şayan doğrusu:65: ben geçen hafta almıştm bazıları alınırken kırıldı herhalde ama olsun bende yarın yinede azcıkta olsa çıkanların üstünden geçerek denicem :10: bu topiği keşke daha önceden keşfetseymişim diyorum kendi kendme:30::30::30::30:

tatlım hepsini olmasada atlaya atlaya okudum syfları, genel itibariyle işleyişi öğrendim:9::9::9:onun dışında gerçekten takdir ettim seni,bırak paylaşma kısmını bu kadar şeyi incelemek araştırmak kendi bedeninde denemk vs takdire şayan doğrusu:65: ben geçen hafta almıştm bazıları alınırken kırıldı herhalde ama olsun bende yarın yinede azcıkta olsa çıkanların üstünden geçerek denicem :10: bu topiği keşke daha önceden keşfetseymişim diyorum kendi kendme:30::30::30::30:

bence de keşke daha önce katılsaydın bize:)
teşekkür ederim..biri yapmalıydı :1:
yeni nesile miras kalsın benden :)

herkese selamlar...sevgili aycangül ilk mesajım vede hayatımda ilk bi forumda yorum yazıyorum.bu siteye saçlarımın kuş gibi oluşu sebebiyle kontesin konusunu ziyaretçi olarak takip ederken bir anda cesaretlenip üye oldum.ve yine bir cesaret geldi yazıyorum.girişim uzun oldu.tüy konusundaki gözlemlerimi yazayım inşallah yine bi cesaretle diğer konunada saçlarım için yazarım.ilk kez 22 ocakta almaya başladım.kaş,bıyık ve alt bacak (kaş-cımbızla ki süper sonuç aldım yamuk aldığım için ocaktan beri bekliodum uzayıp düzelmesini anca bugun aldırdım kuaförüme..bıyık-yapıştırma bantlarla pek iyi alamadım..bacak-makineyle aldım)..şubatta sadece bıyık aldırdım bacaklarımı almadım muhteşem mart için bekledim azdıda zaten.ve martta kaş,bıyık,çene,boyun,göğüs ucu,göbek deliği etrafı,alt bacak ve koltuk altımı aldım sir ağdayla..bugunde kaş,bıyık,çene,göbek aldım yarında koltuk altı ve bacaklarımı alıcam.birde ben kışın koltuk altımı ve malum bölgemi jiletle alıyorum,yazları sir ağda yapıyorum.ama ocakta koltuk altıma ve oraya jiletle almıştım özellikle yine bu tarihlerdede oralarıda jiletle almaya devam ediordum baktımki koltuk altımda yarısı uzun yarısı miniminnacık kıllar var jiletle olmasına rağman dedimki martta ağdaya başlıyayım hemen bitsin..marttan beri hala o miniminnacıklar aynen duruyo uzamıyolar.aldığım her bölgede hangi yöntemle olursa olsun çok büyük azalma ve seyrelme var.anneminde çene ve bıyıklarını alıyorum o da çok memnun.çok uzun oldu galiba heyecanlıyım kafamdakileri karışık yazdıysam kusuruma bakmayın.benim tüylerim inatçı değildir ince orta arası bişeyler çabuk yola geliyorlar aycangül sayende kurtulucam inşaallah bunlardan lazer düşünürken seni buldum.allah razı olsun senden ben çok çook çoook memnunum.etrafımdakilerede söylüyorum herkes yapsın diye.inşaallah yaz sonuna kadar yüzde ellisi belkide daha fazlası yok olucak pamuk kalıcammm.bide ben senin verdiğin tarihlerden başka tarihde almıyorum pala gibi geziyorum bekliyorum seni.hep takipçinim bu arada seni,kontesi ve kılıçbalığını çok sevdim ve ayrıca buradaki herkeside seviyorum.yazımda bi kusurum olduysa affola...aycangülüm rabbim aklından geçen tüm güzellikleri alnına kader diye yazsın...

bnde bugün baslıcam temizlige:52: aycangül söledigin saatler pek uyamacagım gibi ama olsun ben genede umutluyum mutluyum devammm seni takibe :36:

aycangüüüüllll
yaaaaa
şimdi uyandım ne görüymm kahverengi lekelenmem olmuşşş :(((
ama yok yapacam başka çarem yok
iğneli randevum vardı ya
bilsem dün yaptırırdımm
uf bu düzensiz adet beni öldürecekkk
napıym bana bişi söyle rahatlat beniii

kuaförden randevumu aldım akşam gidiyorum bende ama 6 gibi gidicem hava kararmadan yani.hava kararınca gitmek istiyodum ama geç saate kadar bekleyen kuaför bulamıyorum:1:

temizlendim geldim:66:
2. ayım bu ay bir çok bölgemde %50 ye yakın hatta belki daha fazla azalma ve incelme vardı umarım bu ayda öyle olur:66:

Back