Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nemlendiricilerinizi unutmayın arkadaşlar..
ben bu kısmı anlamadım canım ya, ne zaman kullanıcaz? epilasyonla mı alakalı bu ayrıntı da??:26:
epilasyondan birkaç gün önce kullanmaya başlıyoruz ki cilt kurumasın ve tüyler alırken kırılmasın..
tabi sağlıklı olanı düzenli olarak kullanmak..
ayyy ben bugün aldım yarın yola gidicem diye :26: bu tarihlere uyupta tüyleri fazla olan bayanlardan gözle görünür azalma gören var mı?
kizlar simdi hangi tarihte alinmasi gerekiyor agda yada epilasyon fark eder mi ?
ve her ay ani tarihte mi gene alincak yosa degisiyormu? eger öyleyse tarihleri burdan mi takip edicez? cok soru soruyorumama cvp larsaniz sevinirim
![]()
selam kızlar ben yeni gördüm bu topiği okuyunca cok şaşırdım hatta inanmadım ama yorumları okuyunca fikrim değişti ben ayın sonunda aldırmayı düşünüyordum ama tarihler 22_24 nisan diyo yarın aldırayım o zaman peki ilk sayfada farklı saatler verilmiş saat te fark ediyomu acaba
saatler konusunda araştırmalara yeni başladım..istersen şimdilik saatleri dikkate alma..
önümüzdeki aylarda daha net bildiler verebilirim..bu ay kendimde denemeye başlayacağım..sonuçları aldıktan sonra daha net bilgi verebileceğim..
kol ve bacaklar testesterona duyarsız bölgeler o bölgelerden umutluyum inşallah
gördüğüm kadarıyla yorumlar da bunu destekliyo
ama vücut ,yüz,göğüs çok zor galiba :SS
19 martta aldım fışkırdılar resmenn
bi de sirle almadım ayva tüyler de gelmesin diye cımbız yaptım yapmaz olaydım :S
bakalım sabır taşına döndüm şu an her gün kısaltıyorum iğneliye gidecemm
epilasyondan sonra regl olduysan fışkırmasını normal karşılayabiliriz.ya da düşündüğüm gibi saatlerin bile olumlu ya da olumsuz etkisi var..
bunu horman konusunu dışarda tutarak söylüyorum tabii..
bu ay iki farklı kriter belirledim denemek için..vücudumun yarısını başka bir saat aralığında diğer yarısını da farklı bir saatte yapacağım..etkisini tam anlayabilmek için bölge bölge değil aynı bölgeler üzerinde deneyeceğim..mesela sol bacağını ve sağ bacağımı farklı saatte alacağım.kol altı iiçin de aynı şekilde denenebilir..ama benim kolatımda yok..iğneli epilasyon yaptırmıştım..yıllardır rahatım..
yani bu ay benim için karmaşık bir ağda dönemi olacak..belki önümüzdeki ay yada daha sonraki aylarda daha güzel bilgilere sahip olacağıma dair bir his var içimde..umarım yanılmıyorumdur..
eğer önemli bir saat dilimi yakalarsam 1 yılda alacağımız sonucu birkaç ayda alabiliriz..
dezavantajı da olacaktır tabi..şimdi bile zamanı ayarlayamayan arkadaşlar o zaman uygulamakta daha da zorlanacaklardır..tüylerinden gerçekten bıkanlar daha da azimli ve kararlı olmak zorunda kalacaklar yani..iki ayakları bir pabuca girecek ama buna değecek inşallah..
tabi bu şimdilik sadece hayal benim için..
ama unutmayalım..her gerçek bir zamanlar hayaldi...
tıpkı şimdi yaşadığımız sonuçların bir yıl önceye kadar sadece hayalim olması gibi..
canım sen elinden geleni yapıyosun emin ol hiç bir emek karşılıksız kalmazrabbim en kısa zmanda en güzel sonuçları almayı hepimize nasip etsin özellikle de benim gibi düğünü yakın olan arkadaşlara
![]()