Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

ayyy ben bugün aldım yarın yola gidicem diye :26: bu tarihlere uyupta tüyleri fazla olan bayanlardan gözle görünür azalma gören var mı?

ben bu kısmı anlamadım canım ya, ne zaman kullanıcaz? epilasyonla mı alakalı bu ayrıntı da??:26:

epilasyondan birkaç gün önce kullanmaya başlıyoruz ki cilt kurumasın ve tüyler alırken kırılmasın..
tabi sağlıklı olanı düzenli olarak kullanmak..

epilasyondan birkaç gün önce kullanmaya başlıyoruz ki cilt kurumasın ve tüyler alırken kırılmasın..
tabi sağlıklı olanı düzenli olarak kullanmak..

evet haklısın hep kullanmak lazım ama nerde o özen bende :) en azından epilasyon öncesi dikkat ederim teşekkürler canım

ayyy ben bugün aldım yarın yola gidicem diye :26: bu tarihlere uyupta tüyleri fazla olan bayanlardan gözle görünür azalma gören var mı?

ben varım özellikle alt bacak olmak üzere koltuk altı, bikini bölgesi ve kollarımda sonuç görüyorum. konuyu biraz okursan aslında bi sürü kişi olduğunu göreceksin canım =)

kizlar simdi hangi tarihte alinmasi gerekiyor agda yada epilasyon fark eder mi ?
ve her ay ani tarihte mi gene alincak yosa degisiyormu? eger öyleyse tarihleri burdan mi takip edicez? cok soru soruyorum ama cvp larsaniz sevinirim

kizlar simdi hangi tarihte alinmasi gerekiyor agda yada epilasyon fark eder mi ?
ve her ay ani tarihte mi gene alincak yosa degisiyormu? eger öyleyse tarihleri burdan mi takip edicez? cok soru soruyorum ama cvp larsaniz sevinirim

hangi tarihlerde alınması gerektigini aycangül periyodik zamanlarda ilk sayfayı güncelleyerek belirtiyor
tüyleri kökten alarak halledersen yöntemin fark etmez
her ay aynı tarihe denk gelmiyor burayı takip ederek daha dogrusu aycangülü takip ederek tarihleri ögreniyoruz
ayrıca aksam vakitlerinde yaparsan daha etkili yani günes battıktan sonra
ayrıca bazı aylarda alternatif tarihler diye bir durum var, o da eger asıl almamız gereken tarihlerde epilasyonumuzu yapamamıssak en azından bu tarihlerde alabilelim diye tüyler üzerinde enerjisi yogun olan günler
mesela bu ayın alternatif tarihleri yok siz siz olun bu asıl tarihleri ve saatleri kacırmayın.................
umarım acıklayıcı olmustur her soruya tek tek aycangül cevap veriyor benim decorbada tuzum olsun dedim iyi mi ettim

bennn coookkk memnumun tabi birde adet bitimine denk gelırse süper oluyo.. ama sanırım bundan sonraki aylarda biraz çakışcak gibi oznm işim zor görüyo :44: ama pes etmek yok

yok etcem bu tüyleri

kol ve bacaklar testesterona duyarsız bölgeler o bölgelerden umutluyum inşallah
gördüğüm kadarıyla yorumlar da bunu destekliyo
ama vücut ,yüz,göğüs çok zor galiba :SS
19 martta aldım fışkırdılar resmenn
bi de sirle almadım ayva tüyler de gelmesin diye cımbız yaptım yapmaz olaydım :S
bakalım sabır taşına döndüm şu an her gün kısaltıyorum iğneliye gidecemm

selam kızlar ben yeni gördüm bu topiği okuyunca cok şaşırdım hatta inanmadım ama yorumları okuyunca fikrim değişti ben ayın sonunda aldırmayı düşünüyordum ama tarihler 22_24 nisan diyo yarın aldırayım o zaman peki ilk sayfada farklı saatler verilmiş saat te fark ediyomu acaba

saatler konusunda araştırmalara yeni başladım..istersen şimdilik saatleri dikkate alma..
önümüzdeki aylarda daha net bildiler verebilirim..bu ay kendimde denemeye başlayacağım..sonuçları aldıktan sonra daha net bilgi verebileceğim..

teşekkür ederim ilgilendiğiniz için o zaman ben 22_24tarihleri arasında aldırayım.vereceğiniz bilgileri merakla bekliyorum :)

epilasyondan sonra regl olduysan fışkırmasını normal karşılayabiliriz.ya da düşündüğüm gibi saatlerin bile olumlu ya da olumsuz etkisi var..
bunu horman konusunu dışarda tutarak söylüyorum tabii..
bu ay iki farklı kriter belirledim denemek için..vücudumun yarısını başka bir saat aralığında diğer yarısını da farklı bir saatte yapacağım..etkisini tam anlayabilmek için bölge bölge değil aynı bölgeler üzerinde deneyeceğim..mesela sol bacağını ve sağ bacağımı farklı saatte alacağım.kol altı iiçin de aynı şekilde denenebilir..ama benim kolatımda yok..iğneli epilasyon yaptırmıştım..yıllardır rahatım..
yani bu ay benim için karmaşık bir ağda dönemi olacak..belki önümüzdeki ay yada daha sonraki aylarda daha güzel bilgilere sahip olacağıma dair bir his var içimde..umarım yanılmıyorumdur..

eğer önemli bir saat dilimi yakalarsam 1 yılda alacağımız sonucu birkaç ayda alabiliriz..
dezavantajı da olacaktır tabi..şimdi bile zamanı ayarlayamayan arkadaşlar o zaman uygulamakta daha da zorlanacaklardır..tüylerinden gerçekten bıkanlar daha da azimli ve kararlı olmak zorunda kalacaklar yani..iki ayakları bir pabuca girecek ama buna değecek inşallah..
tabi bu şimdilik sadece hayal benim için..
ama unutmayalım..her gerçek bir zamanlar hayaldi...
tıpkı şimdi yaşadığımız sonuçların bir yıl önceye kadar sadece hayalim olması gibi..

Yarın nasipse ben de deneyeceğim ama alternatif olarak verilen saatlerde ağda yapabilir miyim bilmiyorum yapabilirsem ne ala :) bir de dün arslanpençesi kürü yapmaya başladım bakalım ikisi bir nasıl bir sonuç verecek. Umarim hepimiz kurtuluruz şu illetten...

canım sen elinden geleni yapıyosun emin ol hiç bir emek karşılıksız kalmazrabbim en kısa zmanda en güzel sonuçları almayı hepimize nasip etsin özellikle de benim gibi düğünü yakın olan arkadaşlara

benimle beraber denemek istersen özelden atayım sana saatlerini..madem acelen var..

merhaba arkadaşlar bu uygulamayı bende denemek istiyorum yararlı olacağını düşünüyorum anladığım kadarı ile her ay ilk sayfada verilen tarihlerde epilasyon yapıyoruz değilmi? bide şöyle bir sorum var bu tarihlerde yaptıktan sonra başka tarihde de yapsak problem olur mu bi yan etkisi olur mu her ayda bir kez mi yapmalıyız? şimdiden teşekkürler :)

Nisan ayı epilasyon partisi başlıyo bugün. Allahtan bu ay vakit çok. Rahat rahat yapıcaz ağdamızı. Bugün akşam başlıyayım ben hafta sonu başka işler de çıkıyo sıkıştırmayım araya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…