Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

ay iyimiş bu ya.şimdi 22-24 nisan tarihleri arasında alabilirz öylemi? nisandan sonrası nolcak oraları pek anlayamadım.belirli bi gün varmı yine :26::26::26:

nisandan sonra da devam edeceğiz.
ben zamanı geldikçe ilk mesajı güncelliyorum..
ne güzel giderek çoğalıyoruz :):71:

nisandan sonra da devam edeceğiz.
ben zamanı geldikçe ilk mesajı güncelliyorum..
ne güzel giderek çoğalıyoruz :):71:

Ya güzelim allah senden razı olsun valla yemeyip içmeyip bunları araştırıyor hesaplıyor bide paylaşıyorsun süpersin :) .. Ya sen astrolog felanmısın nasıl hesaplıyorsun bunları ya meraklıyım merak uyandırdı bende :) oldu ya netten uzak kaldım uzun süre ben de hesapyalabilirmiyim bunları kendime göre acabaa :) nasıl yapıyorsun bu zamanlamaları

Ya güzelim allah senden razı olsun valla yemeyip içmeyip bunları araştırıyor hesaplıyor bide paylaşıyorsun süpersin :) .. Ya sen astrolog felanmısın nasıl hesaplıyorsun bunları ya meraklıyım merak uyandırdı bende :) oldu ya netten uzak kaldım uzun süre ben de hesapyalabilirmiyim bunları kendime göre acabaa :) nasıl yapıyorsun bu zamanlamaları

ne demek hayatım..seve seve :)
astrolog değilim canım :) o işler epey karmaşık..
ben zamanları astrolojiyle ilgili sitelerden hazır alıyorum..gerisi ise aşağı yukarı bir yıllık bir araştırmanın sonucu..ve devam da ediyorum..
çünkü bu konularla ilgili hazır bilgi yok..
bu konuyla ilgili başka bir topiğim daha var..ilgini çekiyorsa oraya da bir göz at derim..
ayın etkilerini araştırmaya başlayabilirsin mesela..işin içine girince bir sürü yollar çıkıyor karşına zaten..sıkılmazsan devam edersin..belki sende başka konularda yeni şeyler bulursun :)

Son düzenleme:
Onu kullanan birini tanıyorum kendim kulllanmadım ama Tüy dökücü kremler gibi bi farkı yok yani

ben kullandım jiletten bi farkı yok ayrıca iğrenç kokuyo:27: banyoda 2 gün kaldı kokusu:37:

bende kullandım herkesın soledı gıbı jıletten farksız ve bende alerjı gıbı bıse yapmıstı yanmıstı cıldım vede kokusu ıgrenc

ben birkaç kere denedim sadece.annem kokusundan çok rahatsız oldu..hala söylüyor hatırladıkça..
dolayısıyla bir faydasını görmedim.
ben tüyleri aldıktan sonra sürmüştüm..o yüzden arkadaşların bahsettiği gibi jilet etkisi yaratmadı tabi..
ama sürerken çok dikkatli olmak lazım..her cilt tipi kaldırmaz..tahriş olabilir..güçlü birşey çünkü..

cevaplar için teşekkürler kızlar ben baya araştırdım gül kokuluları falanda çıkmış deneyip sizede bilgi vereceğim . . .

aycanımın verdiği her tarihte ağda mümkün olmayabiliyor .
o hallerde bence bu alternatif jiletten hem daha kısa zaman alır hemde çabuk çıksada jilet kadar kalınlaştırmaz . . .​

ben zamanları astrolojiyle ilgili sitelerden hazır alıyorum..gerisi ise aşağı yukarı bir yıllık bir araştırmanın sonucu..ve devam da ediyorum..
bu konuyla ilgili başka bir topiğim daha var..ilgini çekiyorsa oraya da bir göz at derim..
ayın etkilerini araştırmaya başlayabilirsin mesela..işin içine girince bir sürü yollar çıkıyor karşına zaten..sıkılmazsan devam edersin..belki sende başka konularda yeni şeyler bulursun :)

hakikaten yaaaa şu an bulundugum yer geregi oldukca internet olanagım var, türkiyeye döndügümde kara kara düşünüyorum internetle bi alakam olmayacak çünkü nerden bulucam tarihleri diye :18::18::18: şimdi ne güzel sık sık okuyorum takip ediyorum yorum yazıyorum gerci daha zaman var türkiyeye dönüş için belkim o zamana kadar azalır :)))) :3::3::3::3:

aycangülüm bu tarihleri falan ne kadar önceden hesaplıyorsun yanai atıyorum mayısınkiler de belli oluyor mu :44::44:ben bu ayı kaybettim ya en erken zamana bakıyourum:26::26::26::25::25::25::25:

Way canına :) süper bu hemen o topik e abone olmalıyım .. mersi canım :)

ah şimdi profilinden bakdımda - Okadar bakım yapıyoruz ama neden işe yaramıyor - gibi başlıklı bi topik var sanırım orayı diyorsun :) Onada abone oldum canım dün baya bi mesajlarıda okudum sıkılcak gibi değil valla zaten bende merak uyandıran şeyler hep bu konular Takipteyim :)

aycangülüm bu tarihleri falan ne kadar önceden hesaplıyorsun yanai atıyorum mayısınkiler de belli oluyor mu :44::44:ben bu ayı kaybettim ya en erken zamana bakıyourum:26::26::26::25::25::25::25:

canım şimdiden sadece aşağı yukarı bir tarih söyleyebiliyorum..
mayıs ın ilk üç haftası uygun bir tarih yok..ancak 21 i gibi uygun oluyor..
zaman yaklaştıkça daha net bir cevap verebilirim canım..

demek sende bizimlesin artık :):71:

Evet canim sizinleyim bakalım aslında cuma degilde cumartesiye denk gelmesi süper oluyor o gun mutlaka halletmeye calısıcam :))

Bu arada bende birseyi fark ettim, yani konuyu okuyana kadar hep aklımdaydı ama dedigin gibi bu pencereden bakmamıstım mesela yuzumde favori kısmımda böyle belli belirsiz ayva tüyleri var ama ben tüy düsmanı oldugumdan ne gorursem alıyorum:)) onları bazen aldıgımda cokkk uzun süre cıkmadıklarını bazen ise cok cabuk cıktıklarını fak ettim acaba bu ay ve dogru zamanlamayla alakalı olabilir mi :54::)

canım az önce de yazdım..biz sadece 3 kez dolunayı kullanıyoruz.geri kalan 9 ay dolunayı kullanmıyoruz.
ve bu yöntemde birşey sürmeye gerek yok..
hoşgeldin :):71:
sonuçları da paylaşırsın değil mi bizimle :)

tabii ki paylaşırım bi deneyeyimde :)

hoşbulduk :)

aycangül bi yeri kaçırdım geçmişte okurken ağdadan öncemi adet olmak iyiydi yoksa sonramı ben bugün adet oldumda o tarihe kadar biter adetim onu merak ettim bende denemeyi düşünüyorum.

aycangül bi yeri kaçırdım geçmişte okurken ağdadan öncemi adet olmak iyiydi yoksa sonramı ben bugün adet oldumda o tarihe kadar biter adetim onu merak ettim bende denemeyi düşünüyorum.

edet sonrasına gelmesi gerekiyor epilasyonun..
yani şu an çok avantajlısın..
sen de hoşgeldin :)

handecim biz yılda sadece 3 kez dolunayı kullanıyoruz..
mart bunlardan biriydi..
sen her ay dolunaya bakarsan kafan karışır.
şimdi temmuza kadar dolunayı kullanmayacağız:)
aldığın sonuçlar da beni çok memnun etti :)
takıl bana hayatını yaşa madem :13: :)))))

hımmm biz seni takip edelim o zaman.hani hep yazılmış ya dolunayın etkisi falan..ben de ay takvimini araştırdım internette.ordaki dolunat tarihlerine baktım.seninkilerden farklı olunca kafam karışmıştı.ben hiç ortalıgı bulandırmayayım senin tarihleri takip edeyim..:68:
bu arada teşekkürden ziyade Allah razı olsun dicem sana..1 seferde bile faydasını gördüm.İnşallah verdigin tarihleri takip edip bu tüylerden kurtulucaz..:74:

Back