Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

inşallah canım, çok sağol..
allah sizlerden de razı olsun..

kızlar slm ben de bu ayki randevudan önce bilgi vermek istedim benim koltuk altım yarı yarıya indi o kadar yani :) nasıl mutluyum diğer bölgelerde azalma var ama koltuk altı çok belirgin ve çok görmek istediğim para para boşlukları şükür bende gördüm :) darısı hepimizin başına
bacak bölgesi ve yüz daha az ve geç çıkıyor ama diğer bölgeler geç çıkma söz konusu olmadı.
benim hormonal olduğu içinde olabilir tabi bunlar çünkü yüz bölgem daha inatçı çıktı epilsyona gidicm sanırım çene bölgem berbat durumda...
kızlar sözün özü bu yöntem bende işe yarıyor bunu gördüm ve şahitlik ediyorum...
daha çok fayda görmek umuduyla...
teşekkürler aycangül :92:

merhaba kızlar ve aycangul
benım gene tarıh tutmuyor
dugun var ve haftasonundan once almalıyım
kısmet dıyeyım

Benim yumuşacık ya bebe tüyü gibi tüyler zaten, krem filan kullanmıyorum, iple alıyor 1 aydan bile fazla gidiyor, sizin nasıl sert sert oldu ki yüzünüz anlamadım, :S

arkadşlar mrb bugün dikkat ettim özel bölgede de azalmanın yanında tüylerin rengi de değişmiş yüzüm için bu ayın tarihlerinde lazere gidcm ıpl miş lazer inş lazerle bu tarihi desteklemiş olcam dua edin de etkisi fazlasıyla göreym size de bilgi verym olurmu kızlar :) lazer konusu benim için çok kafa karıştırıcı oldu yeterince bir an önce başlamak istedim:26: görüşmek üzere

benim daha kollarımdaki tüyler çıkmadı ki... ama onun dışındaki bölgeler epilasyona hazır sayılır.

pek bişey anlayamadm canım formdanya bu tarhlerde epilasyon yapnca tüyler azalıyomu yaniii

evet tüyler azalıyor, geç çıkıyor, renkleri açılıyor, kalınlıkları azalıyor, yani tüyleri olumsuz etkiliyor bu tarihler, dolayısıyla bizim psikolojimizi de olumlu etkiliyor

merhabalar ben de kollarımı en son 19 ŞUBATTA almıştım 2 ayı geçti bu ayda almasam almıyacağım ama zevkine alıyorum inanın.
koltukaltlarım incecik cılız bir şekilde seyrelerek çıkıyorlar.
bacaklarımı görseniz almaya ne gerek var dersiniz inanın.
genital bölgede 3 ayda müthiş bir seyrelme ve cılız görünüm meydana geldi.

çok teşekkürler aycangül canım

bir de sakın bizi bırakma tamam mı ya da bu metodu bizlere de öğret ne diyeyim herkese kılsız tüysüz günler diliyorum. herkesin şifa bulması dileğimle....

ya bende denemek istiyorum ama benim saksi malesef bisi anlamadi (
yardimci olursaniz tam tarife ederseniz sevinirim neyi tam nezaman yapmam gerek acaba?:44:

bnm kıl tüy derdim bir değil bin tane birincisi esmerim ve yoğunluk çok, sonra zamanında epilatördü, jiletti, ağda bantıydı kremdi her çeşit yolu denediğim ve devamlı kullanmadığım için hem kalınlaştı hem batık sorunu oluştu Bi de tabi cok da kendime bakan biri değildim.
Ben bu forumu sırf her ay düzenli ağda kullanmaya alışmk için takip ediyorum, ilk etapta tek hedefim vücudumun her yerini evde kendim ve sir ağdayla almak. Belki güleceksiniz ama bu bile bnm için bişeydir.
3 aydır filan buradaki tarihlere göre alıyorum, kollarımda azalma yok ama koltuk altı ve genital bölge için umut var bacaklarımda hala batık olduğu için pek bilemiyorum. Takibe devam edecem.

bnede 22 nısan saat 16 gıbı aldırcam zaten ertesı gun 23 nısan bı dah a aldıramam belkı bıde kuaforler kapalı falan olurmu dıye aklıma geldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…