Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

aaaaaaaa ben anlamadım hemide yüz için hangi kadın ne satıyo bana da söyleyin lüüüüütfen burdan reklam olmasın tamam ama özelden yazın yüzümü mahvetmekten korkuyorum cildimi bozuyo bu tüyleri alma :50:

canım mesaj sayım yeterli olmadığından özelden atamadım kadının adı daha önce geçti diye esprisine yazmadım adını:) zaten heryerde reklamı var bitki derman kullanıyorum bakalım faydası olucak mı umarım olur:59::59: ama yüz tüylerini bi kere bile aldıysan alıp sürmek zorundasın:34::34:

bende kullandım herkesın soledı gıbı jıletten farksız ve bende alerjı gıbı bıse yapmıstı yanmıstı cıldım vede kokusu ıgrenc

aycangül yaa ben dayanamıyorum insan içine çıkamaz oldum yüzüm çenem berbat traş olcam yakında :S :S
iğneli için sabrediyorum 22 nisana kadar ama her gün kısaltıyorum bi de çok çıkıyo yaaa
kalın böyle
dayanamayıp önce gitsem ne olur ????

aycangül yaa ben dayanamıyorum insan içine çıkamaz oldum yüzüm çenem berbat traş olcam yakında :S :S
iğneli için sabrediyorum 22 nisana kadar ama her gün kısaltıyorum bi de çok çıkıyo yaaa
kalın böyle
dayanamayıp önce gitsem ne olur ????

canım ince uçlu bir makasla kısaltmaya çalış şimdilik..
önce gidersen hiç bir etkisi olmaz..
şimdiye kadar boşuna beklemiş olursun hemde..
ne olur sabret biraz..inan pişman olmayacaksın..
en fazla ikinci seansta havalarda uçacaksın..ama biraz sabır :)

ama dikkat et gittiğin gün cımbızla tutulacak kadar boyu olsun tüylerinin..

Son düzenleme:
aycanım hamam otu tozunu kullandın mı sen ?
kullandıysan etkilerinden bahsedebilir misin ?

ben birkaç kere denedim sadece.annem kokusundan çok rahatsız oldu..hala söylüyor hatırladıkça..
dolayısıyla bir faydasını görmedim.
ben tüyleri aldıktan sonra sürmüştüm..o yüzden arkadaşların bahsettiği gibi jilet etkisi yaratmadı tabi..
ama sürerken çok dikkatli olmak lazım..her cilt tipi kaldırmaz..tahriş olabilir..güçlü birşey çünkü..

aycangülcüm sırf bu tarihler için sevgilimle olan buluşmamı erteledim benden korksun istemiyorum :4::4: kollar bacaklar yüz daha çok yer var ben bi başladım mı 3 saat sürüyo en az.

erkek arkadaşım neden gelemiycen falan dedi ben de dolunay var ondan dedim saçmaldım ağzımdan kaçırır gibi oldum söylemedim :9::9::9:

canım mesaj sayım yeterli olmadığından özelden atamadım kadının adı daha önce geçti diye esprisine yazmadım adını:) zaten heryerde reklamı var bitki derman kullanıyorum bakalım faydası olucak mı umarım olur:59::59: ama yüz tüylerini bi kere bile aldıysan alıp sürmek zorundasın:34::34:

hımm bitki derman demek alsam mı ki bende of evet yüzümü almak gibi bi gaflette bulundum ve cildimi çok tahriş ediyo bu sinirimi bozuyo çok

hımm bitki derman demek alsam mı ki bende of evet yüzümü almak gibi bi gaflette bulundum ve cildimi çok tahriş ediyo bu sinirimi bozuyo çok

ben de yüzümü alnca insanlıktan çıkıyrum sir ağdayla yüzümün resmen derisini soyuyorum ve nedense benim tüyler hemen çıkıyor yani kırıyo muyum yoksa normalde de mi öyle çıkıyorlar bilemedim her yer tamam da bari yüzümüzde olmasaydı:59::59::59:

En sağlıklı yöntem cırt cırt ağda valla :52: , her ay gidiyorum ağdaya, tüylerim cılızlaştı iyice sanırım yakında kaybolur, lazer mazer bana gereksiz geliyor, acıtmayan bir kız buldunuz mu süper oluyor valla. yüzümü de iple aldırıyorum, o da 1 ay gidiyor. Yüzüm acımıyor da, tabi alıcının iyi olması elzem
:34:

Merhaba Aycangül ben de geçen ay denk geldim bu bölüme ve seni takip etmeye karar verdim :13: ama bişi takıldı aklıma.mart ayında dolunay 19undaydı ve biz o zaman aldık.ama nisan ayında dolunay 18inde görünüo ay takviminde.neden sen 22-24 arası tarih verdin anlamadım ben :59: başka bi takvim mi var sende..merakımdan soruyorum yanlış anlama lütfen :69: bu arada kesinlikle faydasını gördüm 1 ayda.boşluklar var bacaklarımda ve bikini bölgesinde..verdigin tarihlerde hatta 'özel' saatlerde almaya çalışıcam :66: kısacası sana takılıp hayatımı yaşıcam :24:

En sağlıklı yöntem cırt cırt ağda valla :52: , her ay gidiyorum ağdaya, tüylerim cılızlaştı iyice sanırım yakında kaybolur, lazer mazer bana gereksiz geliyor, acıtmayan bir kız buldunuz mu süper oluyor valla. yüzümü de iple aldırıyorum, o da 1 ay gidiyor. Yüzüm acımıyor da, tabi alıcının iyi olması elzem
:34:

ya yüzün nasıl öyle uzun gidebiliyor :44::44: ben 4 gün sonra elime battığını hissediyorum neden acaba:26::26: yanaklarımda ve alnımda var ben de heryeri alıyorum çenem de dahill:25::25::25:ip deneyecem ama o uzun mu gidiyor o kadar:44::44::44:

Merhaba Aycangül ben de geçen ay denk geldim bu bölüme ve seni takip etmeye karar verdim :13: ama bişi takıldı aklıma.mart ayında dolunay 19undaydı ve biz o zaman aldık.ama nisan ayında dolunay 18inde görünüo ay takviminde.neden sen 22-24 arası tarih verdin anlamadım ben :59: başka bi takvim mi var sende..merakımdan soruyorum yanlış anlama lütfen :69: bu arada kesinlikle faydasını gördüm 1 ayda.boşluklar var bacaklarımda ve bikini bölgesinde..verdigin tarihlerde hatta 'özel' saatlerde almaya çalışıcam :66: kısacası sana takılıp hayatımı yaşıcam :24:

handecim biz yılda sadece 3 kez dolunayı kullanıyoruz..
mart bunlardan biriydi..
sen her ay dolunaya bakarsan kafan karışır.
şimdi temmuza kadar dolunayı kullanmayacağız:)
aldığın sonuçlar da beni çok memnun etti :)
takıl bana hayatını yaşa madem :13: :)))))

benimde yüzümde birz tüyler var ama hiç almadım almak da istemiyorum onları almadan inceltecek bi krem falan yoktur dimi

ya yüzün nasıl öyle uzun gidebiliyor :44::44: ben 4 gün sonra elime battığını hissediyorum neden acaba:26::26: yanaklarımda ve alnımda var ben de heryeri alıyorum çenem de dahill:25::25::25:ip deneyecem ama o uzun mu gidiyor o kadar:44::44::44:

prenses seneme bi yardımcı ol bakayım :1:
kullandığın krem hakkında bilgi ver biraz..
ama özelden.burada sayfalar çoğalmasın :53: :)))

çok şükür ben cok kıllı biri değilim ama ağdaya gıtmeye üşenırım genelde :D
komple agda yaptırıyorum ben bayadır...ağda muhtesem tertemız yapıyo ve acımıoda zaten alısınca
lazer epilasyonada sonuna kadar karsıyım :20: o kıl cıkıyorsa orda bi hikmetı var
almak kısaltmak tamam ama kökten yok etmeyı doğru bulmuyorum
sımdı bu sizin yöntemı gördüm cuma gunu ıs cıkısı gıdıcem agdaya bakalım ınsallah :15:

zaten daha oncede baska bıyerde gormustum ruslar dolunayda agda yapar sonrada idrarlarından
sürerlerki daha az çıksın dıe böle bı söylem vardı idrar sürmem hiç ama deneyende yok değil hanı
bu dolunayda bir iş var deyıp size katılıyorum bende :51:

Son düzenleme:
çok şükür ben cok kıllı biri değilim ama ağdaya gıtmeye üşenırım genelde :D
komple agda yaptırıyorum ben bayadır...ağda muhtesem tertemız yapıyo ve acımıoda zaten alısınca
lazer epilasyonada sonuna kadar karsıyım :20: o kıl cıkıyorsa orda bi hikmetı var
almak kısaltmak tamam ama kökten yok etmeyı doğru bulmuyorum
sımdı bu sizin yöntemı gördüm cuma gunu ıs cıkısı gıdıcem agdaya bakalım ınsallah :15:

zaten daha oncede baska bıyerde gormustum ruslar dolunayda agda yapar sonrada idrarlarından
sürerlerki daha az çıksın dıe böle bı söylem vardı idrar sürmem hiç ama deneyende yok değil hanı
bu dolunayda bir iş var deyıp size katılıyorum bende :51:

canım az önce de yazdım..biz sadece 3 kez dolunayı kullanıyoruz.geri kalan 9 ay dolunayı kullanmıyoruz.
ve bu yöntemde birşey sürmeye gerek yok..
hoşgeldin :):71:
sonuçları da paylaşırsın değil mi bizimle :)

Son düzenleme:
ay iyimiş bu ya.şimdi 22-24 nisan tarihleri arasında alabilirz öylemi? nisandan sonrası nolcak oraları pek anlayamadım.belirli bi gün varmı yine :26::26::26:

Back