Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaaaaaa ben anlamadım hemide yüz için hangi kadın ne satıyo bana da söyleyin lüüüüütfen burdan reklam olmasın tamam ama özelden yazın yüzümü mahvetmekten korkuyorum cildimi bozuyo bu tüyleri alma![]()
aycanım hamam otu tozunu kullandın mı sen ?
kullandıysan etkilerinden bahsedebilir misin ?
aycangül yaa ben dayanamıyorum insan içine çıkamaz oldum yüzüm çenem berbat traş olcam yakında :S :S
iğneli için sabrediyorum 22 nisana kadar ama her gün kısaltıyorum bi de çok çıkıyo yaaa
kalın böyle
dayanamayıp önce gitsem ne olur ????
canım mesaj sayım yeterli olmadığından özelden atamadım kadının adı daha önce geçti diye esprisine yazmadım adını:) zaten heryerde reklamı var bitki derman kullanıyorum bakalım faydası olucak mı umarım olurama yüz tüylerini bi kere bile aldıysan alıp sürmek zorundasın
![]()
hımm bitki derman demek alsam mı ki bende of evet yüzümü almak gibi bi gaflette bulundum ve cildimi çok tahriş ediyo bu sinirimi bozuyo çok
En sağlıklı yöntem cırt cırt ağda valla, her ay gidiyorum ağdaya, tüylerim cılızlaştı iyice sanırım yakında kaybolur, lazer mazer bana gereksiz geliyor, acıtmayan bir kız buldunuz mu süper oluyor valla. yüzümü de iple aldırıyorum, o da 1 ay gidiyor. Yüzüm acımıyor da, tabi alıcının iyi olması elzem
![]()
Merhaba Aycangül ben de geçen ay denk geldim bu bölüme ve seni takip etmeye karar verdim :13: ama bişi takıldı aklıma.mart ayında dolunay 19undaydı ve biz o zaman aldık.ama nisan ayında dolunay 18inde görünüo ay takviminde.neden sen 22-24 arası tarih verdin anlamadım benbaşka bi takvim mi var sende..merakımdan soruyorum yanlış anlama lütfen
bu arada kesinlikle faydasını gördüm 1 ayda.boşluklar var bacaklarımda ve bikini bölgesinde..verdigin tarihlerde hatta 'özel' saatlerde almaya çalışıcam
kısacası sana takılıp hayatımı yaşıcam
![]()
benimde yüzümde birz tüyler var ama hiç almadım almak da istemiyorum onları almadan inceltecek bi krem falan yoktur dimi
ya yüzün nasıl öyle uzun gidebiliyor :44::44: ben 4 gün sonra elime battığını hissediyorum neden acaba:26::26: yanaklarımda ve alnımda var ben de heryeri alıyorum çenem de dahillip deneyecem ama o uzun mu gidiyor o kadar:44::44::44:
çok şükür ben cok kıllı biri değilim ama ağdaya gıtmeye üşenırım genelde![]()
komple agda yaptırıyorum ben bayadır...ağda muhtesem tertemız yapıyo ve acımıoda zaten alısınca
lazer epilasyonada sonuna kadar karsıyımo kıl cıkıyorsa orda bi hikmetı var
almak kısaltmak tamam ama kökten yok etmeyı doğru bulmuyorum
sımdı bu sizin yöntemı gördüm cuma gunu ıs cıkısı gıdıcem agdaya bakalım ınsallah
zaten daha oncede baska bıyerde gormustum ruslar dolunayda agda yapar sonrada idrarlarından
sürerlerki daha az çıksın dıe böle bı söylem vardı idrar sürmem hiç ama deneyende yok değil hanı
bu dolunayda bir iş var deyıp size katılıyorum bende![]()