Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

bu yöntemi bacaklarımda ilk kez uyguladım 1 ay oldu ve süper o kadar azlar ki makine kullandığım için kırarsa mart ayından yararlanamam diye korkmuştum ama kırmamış demek ki
koltukaltımda bacaklarıma göre çok çıktılar çünkü mart ayında onları alırken tamamı çıkmamıştı hepsıni alamadım yani
ara ara bacaklarıma bakıp moral buluyorum (:

dene bakalım sonuç ne olacak..yalnız çok umut bağlamayın.nette şikayetler okuduğumu hatırlıyorum..
ama itiraf etmeliyim ki bayan çok iyi pazarlıyor ürünleri..dinlerken direkt ikna olacaksınız..ve denemek isteyeceksiniz :))

ikinize de tarih yok önümüzdeki ay.. böyle :37: olacaksınız :))

ahahahaha :1::1::1: ilahi aycangül:37: artık insan içine çıkamaz hale geliriz:18::18::18::33: ya kadın diyorki ben kocakarı ilacı yapıyorum :44: ailesi 300 yıldır yapıyomuş bunu bende inandım valla bakalım hayırlısı:32: inşallah pişman olmam:50::50:

eldivenle alınıyomu gercekten bende agda kullanmaya cesaret edemyenlerdenim denesemmi acaba şu eldiven işini:26:

kızlar ben de ağda yaptım zamanında çok ama üniversitede yurt yıllarında öğrendiğimden beri eldivenle yapıyorum kaç yıldır ağda sürmedim çok memnunum:1::1:ağdaya karşı korkum var deriyi koparacakmış hissi veriyor gerçekten ama eldiven çok rahat ohh:32::32: herkese tavsiye ederim:65::65: aycangülün verdiği tekniği deneyebilirsiniz duştan sonra yani:66::66: ben deneyecem şahsen:1::1:

ben oraya her yöntemi denemiş biri olarak en temizi ağda en pratiği eldiven en tembel işi de jilet......
ağda için ilk defa alacaklar kesinlikle kuaföre gitsin hiçbişey anlamadan bitiveriyo süper kolaylık, kendi kendinize ilk denemeyi yapacaksanız cesaretiniz kırılır acımıyo desek yalan çünkü acıyooo :37::37::37:
eldiven ise pratik ama biraz uzun sürüyor toparlyıp çek filan, jilet ise kötü bişey yapmamak lazım ama illa ki mecbur oluyosunuz bazen :47:

hiç ağda yapmadm dha önce üst kısmları eldivnle aldm üşendm snraa jilete devam ettm smdi jietle alınca uzuyo kuafre gtmye utanıyorm:(

bu yöntemi bacaklarımda ilk kez uyguladım 1 ay oldu ve süper o kadar azlar ki makine kullandığım için kırarsa mart ayından yararlanamam diye korkmuştum ama kırmamış demek ki
koltukaltımda bacaklarıma göre çok çıktılar çünkü mart ayında onları alırken tamamı çıkmamıştı hepsıni alamadım yani
ara ara bacaklarıma bakıp moral buluyorum (:

çok sevindim canım :13:

ahahahaha :1::1::1: ilahi aycangül:37: artık insan içine çıkamaz hale geliriz:18::18::18::33: ya kadın diyorki ben kocakarı ilacı yapıyorum :44: ailesi 300 yıldır yapıyomuş bunu bende inandım valla bakalım hayırlısı:32: inşallah pişman olmam:50::50:

inşallah işine yarar :)
hiç alınmamış bölgelerde tüyleri almadan uygulayın diye uyarıyordu..dikkat et olur mu..

hiç alınmamış bölgelerde tüyleri almadan uygulayın diye uyarıyordu..dikkat et olur mu..

evet canım biliyorum hatta yanak bölgesini hızlı etki etsin diye almıştım sonradan pişman oldum keşke almadan kullansaydım öyle de etkili oluyo:59::59: burun etrafında vardı siyah tüylerim onlara kullandım ve etkili oldu açıkçası:64:

prenses_84 hangi yöntemden bahsediyorsun?
o kadar cok sayfa var ki hangisini okusam:52:

canım tüy azaltma konusunu mu diyorsun yoksa epilasyonda genital konusunu mu:1::1: ben yüzüme tüy azaltıcı kullanıyorum da onu diyorum..ismi geçen bayanın:1::1::1: çok gizemli oldu şindi reklama girmesin:1::1: ayrıca genitale eldiven tavsiye ediyorum:27: tabii en önemlisi de aycangülsen öğrendiğimiz zamanlama tabiiki:52::52::52: resmen epilasyonda yepyeni bi çığır anacım deneyelim görelim:52::52::32::32::32::32:

bu ay bende erken regl oldum çok mtluyum geceden beri oynucam nerdeyse :D olmasaydım cuma günü hasta olucaktım ve almak zorundayım bu kadar işe yaramışken bozulmasını istemezdim

Burda neyden bahsediyorsunuz anlayamadım ben ya :) merak ettim geri konularada baktım ama gözümdenmi kaçdı anlamadım
---------------

Buldum şeker :d ne hikmetse bu mesajı yazdıkdan sonra buldum :))

Son düzenleme:
NİSAN AYI EPİLASYON TARİHİ

22 Nisan Cuma günü 14:30 dan 24 Nisan Pazar günü 20:00 ye kadar epilasyon yapabiliyoruz..

5 haftadır bekliyoruz Allah kolaylık versin hepimize.. :1:

En önemlisi bu ay alternatif tarih yok !!! Sakın bu tarihleri kaçırmayın..
En yüksek faydayı görmenizi diliyorum
:71:

YURTDIŞINDA YAŞAYANLAR BURADAKİ SAATLERE ÜLKELERİNE GÖRE SAAT FARKINI EKLEMELİLER..

arkadaşlar konuyla ilgili çalışmalarım devam ediyor..yeni fikirler,yeni soru işaretleri peşimi bırakmıyor anlayacağınız :)
yeni soru şu !:)
acaba bu tarihlerin içinde daha özel saatler olabilir mi?
ben bu ay bir aksilik olmazsa yine bu tarihlere dahil olan 22 nisan cuma / gece 23:11 - 00:03 ve 23 nisan cumartesi / akşam 20:34 – 21:26 saatleri arasında epilasyonumu yapacağım..
biliyorsunuz önce kendimde deniyorum yeni bir şey bulduğumda..ancak artık sizler de bana katıldınız..
denemek isteyenler olabileceği ihtimalini düşünerek paylaşıyorum..birlikte denediğimizde sonuca daha hızlı ulaşırız..yani zaman kaybetmemiş oluruz :) bu da bize avantaj olarak geri döner :)
isteyenler,müsait olanlar bu saat aralıklarında yapabilir..
bu saatler zaten verdiğim tarihlere dahildir..yani herhangi bir risk yok..ama belki güzel bir şansı içinde barındırıyor olabilir :):)
bir de saat aralıklarının kısalığı dikkatinizi çekmiş ve strese sebep olmuş olabilir..ben kendi adıma sorunu şöyle çözeceğim:
cuma günü bir kısmını cumartesi kalan kısmını alacağım tüylerimin..iki saat eder..bana yeter herhalde..
yetmezse de canını kurtaran tüylerimi tebrik ederim,ne yapayım :)
:
)

ilerleyen günlerde yaptığım şu açıklamayı buraya eklersem daha iyi anlaşılacağını düşünüyorum:

tüylerin en iyi beslenip güç topladıkları zaman dolunay ve bahsettiğim diğer üç burçtaki günler.(bitkide ve tüyde kökleri besleyen en güçlü günler)
en güçlü enerjiye sahip dolunayda ve sonrasındaki kök günlerinde (küçülen ay fazı) beslenmeye devam ediyorlar.(14 gün)
yeniaydan sonra ise köklerdeki gelişim neredeyse duruyor ve bu kez deri üstünde gelişme başlıyor.yani uzamanya başlıyorlar.
şimdi bizim yaptığımız.dolunayda yada bahsettiğim kökler için önemi büyük olan diğer günlerde tüyleri alıp deri altında beslenecek bir kök bırakmamak.
bu dönemde kökler yerinde olursa (14 gün boyunca) beslenmeye devam edecekler yani.
dolunayda yada bahsettiğim kökler için önemi büyük olan diğer günlerde alarak bu 14 günlük beslenme günlerini boş geçirmelerini sağlıyoruz.
bu arada bir şekilde kökler oluşmaya çalışıyor tabi.bir süre buna direnmeye çalışacaklar.
ama her ay böyle devam edersek inanın bana birkaç ay sonunda güçlerini önemli ölçüde kaybedecekler.hatta bir çoğu daha fazla dayanamayacak.
dinlenme dönemindeki tüyler de gelecek birkaç aylık dönem içinde.onlarıda düşünerek düzenli yapmak durumundayız.yani hiç fırsat vermeden devam etmeliyiz.
ve sanıyorum 5-6 ay içinde ağda partilerimizi 2 ayda bir yaparız :)

Hay allahım aptallaştım iyice :D sayfalar arasında yenı tarihleri arayıp duruyorum Meğer İlk mesajda Güncelleniyormuş Mesajın 2010 da yazıldıgını gordukce kafam karışıyordu :d neyse mutlu sona ulaştım en azından :)))

aaaaaaaa ben anlamadım hemide yüz için hangi kadın ne satıyo bana da söyleyin lüüüüütfen burdan reklam olmasın tamam ama özelden yazın yüzümü mahvetmekten korkuyorum cildimi bozuyo bu tüyleri alma :50:

Back