- 11 Nisan 2011
- 2.677
- 51
- 163
ya bendeetekrar eldivenle denicm baktm uğraşamıyorm ağdaya başvurucmm![]()
agda beni çok korkutuyo walla ne bilim sanki çekince orası kopucakmış gbii
![KK66 :66: :66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bendeetekrar eldivenle denicm baktm uğraşamıyorm ağdaya başvurucmm![]()
denemekle bisey kaybetmeyiz denicem bakalim, ise yararsa süper olur![]()
bence siz önce bir kuaförde aldırınağda ile sonra kendiniz deneyin derim.
kendim aldığımda bacaklarım üst kısmı mosmordu tüylerin çekiş yönleri çok farklıymış meğerse![]()
yaa kıllı kıllıda kuafrden utanırm bn:S:S
Onlar okadar çok alışmki senin kıllarını fark etmezler
gidebiliyosan git tabi cnm onlar tecrübeli oldgu için o kadar acıda hissetmezsn çogu arkadasım gdiyo ama ben utanıyorum malesef![]()
43:
gitmek geerekiyo yaa temz olmk istiyorm bennn
canımm gitsem gideblrm cesaretimi toplaypta doğrumu sncee ilk ağda snuçtaa kuafremi gidim ,yoksa ilk kndmmi alm karar veremedm:S:S
ben ilk kuaförde aldırdım her yerimi bazen gidip aldıyorum her yeri yarım saattee alıyor
Ben kendim 2 saatte
bence utanmayın
8 senedir ağda yapıyorum azalma baya var ama istediğim gibi değil yavaş oluyor ve çok kalın ve sağlıklı kökelerim var
forumlarda gezinirken konu tuhaf geldi.Ama yazılanları okudum denemekten bir şey çıkmaz dedim bu ay deneyelim![]()
:2:
canım bu ay hangi tarhte ve saatte blgi verrimisn acaba tşklr
denemekle bisey kaybetmeyiz denicem bakalim, ise yararsa süper olur![]()
bence siz önce bir kuaförde aldırınağda ile sonra kendiniz deneyin derim.
kendim aldığımda bacaklarım üst kısmı mosmordu tüylerin çekiş yönleri çok farklıymış meğerse![]()
çok sevindim :) hoşgeldin aramıza
ilk sayfada oluyor tarihler..her ay güncelliyorum..
bu da senin hoşgeldin çiçeğin :)![]()
ağda özel bölgede kolay değil..kesinlikle kuaförde dene ilk önce.kendin yapmaya çalışırsan saatler sürer,canın acır,kanar,yapış yapış olursun ve sıkıntı verir.dolayısıyla ilk sefrde pes edersin..bunlar bende ki etkileri :)
kuaförde 10 dakikada,daha az acıyla ve temiz bir şekilde hallolur..
eldivenle alırken ise duş sonrasını tercih edin.duş alıp, çıkmadan,banyoda gözenekler açık ve yumuşakken deneyin..çok daha kolay olduğunu göreceksiniz..
utanma bence karşındaki kişi zaten bayan olacak.Bir kere aldırınca inan hep gideceksin acısı 5 dakika ama keyfi 1 aykuaföre gidtmek istiyormm ilk aldırışm olucağı içnn ama utanıyormm sebebide kıllı oluşu:S:S
kuaföre gidtmek istiyormm ilk aldırışm olucağı içnn ama utanıyormm sebebide kıllı oluşu:S:S
asıl kılsızken gidersen şaşırırlar :)))[/QUO
ne bilm gidnlerde az falandr diye dşnüyormm bnmdi dha anorml gibi geliyoo :):) ama gidicemm en kısa zamandaa teşekkr beni cesaretlendrdiğnz içnnn![]()