çok sevindim..
bu ten koyuluğu konusunda geçenlerde bi bayan çok iddealı kouşuyordu..ürünü varmış.
yaşlı bir bayan adını hatırlayamadım ama bu sitede de reklamları var..çok bilindik biri aslında:44:
çok sevindim..
bu ten koyuluğu konusunda geçenlerde bi bayan çok iddealı kouşuyordu..ürünü varmış.
yaşlı bir bayan adını hatırlayamadım ama bu sitede de reklamları var..çok bilindik biri aslında:44:
ne olur arkadaşım o ismi hatırlamaya çalış yada o reklam hakkında ip ucu ver ben ulamadım.bişi daha diyecem baya sabırlısın yüzlerce soruyu cevaplıyorsun.allah kolaylık versin
sanırım hülya leyla çabuk olmalı bende duymuş gibiyim
bende de kısacık durumlar söz konusu gözünün içine bakıyorum uzasınlar diye sadece şu batık durumuna çözümüm yok malesef ne keseler yapıyorum kendimi zımparalıyorum resmen ama yok yok ! hep batık hep batık :2::2::2::84::84::84:
aaa gerçekten dört hafta olmuş alalıııı
dolunaydan max. derecede faydalanmış olmalıyım ki daha doğru düzgün çıkmadılar bile
eveett.hülya leyla çabuk..ben denemedim ama anlatırken duydum..sitesine girip bir bak istersen..
sanırım hülya leyla çabuk olmalı bende duymuş gibiyim
22nisan saatleri iyiymiişş :) inşallah dediğin gibi daha özel olan saatlere denk getirebilirim bakalım bundan sonrası kısmet :)
gel 23 nisan gel :26: ya benim tüyler çok fazla, "tüylerim halen çıkmadı" diyenlere o kadar imreniyorum ki, inşallah benim de böyle yorumlar yapabileceğim zamanlar olacak yakında. aycangül kollarımdaki tüyler erken çıkmıştı hatırlıyorsan, şu an o kadar gür görünüyorlar ki :18: hiçbi ay böyle olmamıştı, bu tarihlerden önce de, bu tarihlere uyduktan sonra da. bu ay niye böyle anlamadım, sadece regl olmama bağlıyorum
bu tarihleri yeni gördüm ben de denemek istiyorum ama ben 3 günde bir kaş bıyık alan bir insanım. bu güne kadar yüzümü hiç almadım çoğalır diye. bu tarihlerde yüzümü de alırım artık. bakalım kaç günde çıkıcak. bu saatlede 1 saatlik kayma olsa etkisi daha mı az oluyo acaba ben 1 saatte hiç bişeyi tamamlayamam
3aydır sir ağda uygulamaya başlamıştım ama reglin bitince almak daha ii die sölenmişti ve hep öle alıodum aslında bayada incelme ve yer yer boşluklar var şuanama senin yazını geçen hafta okudum tamda reglimin bitmesine yakındı vee almadım tüylerimi şimdi 22nisanın gelmesini bekliorum zaten incelmiş ve seyrelmeye başlamış olan tüylerimden umarım bu yöntemle çok daha çabuk kurtulurum yazılanları okudukça heyecanlanıyorum 4hafta geçmesine rağmen kısacıklar almasam bile olur denmesi müthiş bişi bu yöntem inşallah bende o günleri görürüm bu paylaşımın için çok teşekkürler aydangül senin sayende galip çıkacağız tüylerimizle olan savaşımızdan
rica ederim canım..
yeterki faydasını görün :)
o zaman bu ay epilasyonunu yapıyorsun ve sonuçları bizimle paylaşıyorsun
vee bu da hoşgeldin çiçeğin
hoşbulduk canım :81: sonuçlardan mutlaka haberdar ederim paylaşmadan geçmembi de yazdıklarında bi yerde epilasyondan önce nemlendirme gibi bişi okumuştum ama şimdi bulamadım :26: o konuda beni aydınlatırsan çok mutlu olurum :90:
eveett.hülya leyla çabuk..ben denemedim ama anlatırken duydum..sitesine girip bir bak istersen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?