Aycangül şu selülitlere de bir el atsaydın yaa
Aycangül epilasyon sonrasında şu tüy azaltıcı kremlerden kullanıyormusunuz acaba?
23 Nisan'da belli bir saatte mi alacağız yoksa herhangi bir saatte olabilir mi ? Çok heyecanlıyım ilk defa alacağım merak ediyorum
nisanı ben de merakla bekliyorummilk defa deneyeceğim bu yöntemi ama işe yarayacağına da zaten inanıyorum aycanGÜL iyiki böyle bi araştırma yapmışsın canım
kadın programlarına astroglar falan çıkıyor burçlar hakkında bişeylr söylüyor yakında sen de çıkarsınbu faydalı araştırmanı çok kişiye duyurmuş olursun hem para da kazanırsın aslında sen daha çok dua alıyosun
marttakinde yaptım ben ilk kez ve beklentide çok abarttım itiraf ediyorum o yüzden tabi ki beklediğim gibi tamamen bittiği falan yok aslında daha önce ne kadar zamanda çıktıklarına pek dikkat etmediğim için sürenin gecikmesinden de haberim yok ama kollarımda azalma olmadı yüzümde de azalma olmadı hatta epilatörle aldığım için sert çıktılar keşke iple alabilsem kendim iple azalıp inceliyolarmış hem cildime de daha az zarar veririm
ama koltuk altımda azalma var kesinlikle bacaklarımda da var bikini bölgesinde çok yoğun bi etki göremedim çünkü alırken kırdım hep
şu yüzümü iple almayı kendi kendime başarma olasılığım nedir acaba saatler hep hava karardıktan sonra oluyo kuaföre gidemem o saatte :26:
bende gittim ama azalmıyo ya kişiden kişiye değişiyormus öyle dediler
çok rica ediyorum epilatör sürmeyin yüzünüze.daha öncede yazdım..hızla güçlendirir ve kalınlaştırırsınız.tabiri caizse gübre verseniz o kadar beslenemezler.
iple almak çok kolay.sadece ilk günlerde biraz zorlanırsınız.sonra yürürken bile yapabilirsiniz..en sonunda iple almayı görüntüleyip koyduracaksınız
kolaltı ve bacaklar için sevindim canım.bikini zaten zaman alıyor biraz.çok söyledim.
mart ayında tamamen biteceğinimi düşünmüştün :)
uzman tv ye bakın orda aklınıza gelebilecek her konuyla ilgili video var, ben de bıyık almayı iple ordan ögrendim şükür ki yüzümde problem yok ama aynı yöntemle neden alınmasın ki
evet hayallendim baya bi
iple almayı öğrenmem lazım ama nasıl video falan da bulamadım ki internette kuafördeki sinir kız da göstermiyo sırf anlamayayım diye aşırı hızlı yapıyo
evet gübreledim baya moralimi bozdu o uff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?