6 nisan için kötünün iyisi demiştin sanki birine, yanlışmı anladım ben :S bacaklarımı almam lazım az çıktılar ama belliler.. zaten 23üne kadar uzarlar diye düşündüm :S ama sen sakın diyince tedirgin oldum çünkü ciddi anlamda sonuç alıyorum bu tarihlerden..
ayrıca bikini bölgesi içinde yorum yapmam lazım normalde jilet kullanan biriyim maalesef.. ama 2 sefer verdiğin tarihlerde ağda yapmaya çalıştım, 19 marttan beri yeni çıkmaya başladılar, ve zayıf ve güçsüzler :)) yaniii sıkıp dişimi birkaç sefer daha yapabilirsem eminim ki normale döncekler :))
aycangül nisanın tarihleri belli oldumu bu ayın 16sında abimin nişanı var koltuk altımı ve bacaklarımı almam lazım az çıktılar ama belliler yinede önerebileceğin bi tarih varsa yakın zamanda sevinirim şimdiden teşekkürler
canım malesef..18 ine kadar büyüyen fazdayız..
istersen tüy dökücü falan kullan idareten.ama 23 nisanda alabileceğin şekilde ayarlamalısın zamanını..
Aycangül,
Ben ilk sayfada hala mart ayının tarihlerinin görüyorum.
Henüz güncellemedin mi?:44:
Aycangülcüm ayın 20sinde falan alsam gene yararını görürmüyüm? Martın 19unda aldıklarım zaten daha yeni yeni çıkmaya başladıbikaç yerimde bikaç tanecik siyah tüylerimde vardı 19unda ilk defa onlarıda aldım ve bakıyorum kendilerinden halaa eser yok bu kadar yararını görmüşken başa dönmek istemiyorum ama en geç 20si yada 21inde almam lazım
23 nisana kadar çıkanlarla başlarsın :)
tamaammm:13:..bundan sonra denerım umarım ıse yarar ne buyuk dert benım ıcın ...
canım malesef en arken 22 nisan akşam oluyor..
Koltuk altımı ve malum bölgeyi Mayısın 19 unda kendim yapmıştım. Koltuk altımda hala hareket yok çıkanlar var ama onlar zaten o zaman kısa oldukları için alamadıklarım hatta kuaförümün alternatif tarihte ağda bunları tutmaz ince diyip almadığı tüyler bi de benim alırken kırdığım bir kaç tane
Ama paket bölgem çıkarken jiletle almışım gibi çıktı:26: sonradan nolur bilmiyorum :26: Direniş var
Kollarımı ve bacaklarımı alternatif tarihte aldırmıştım. Kollarım da sadece şuan çıkanlar kalırsa yenileri çıkmazsa %50 azaldılar veya inceldiler diyebilirimBacaklarım zaten tüy gibiydi şu an baş gösterenler de hizaya geldik biz diyorlar
Teşekkürler Aycangül
ufff pufff ne zaman gelecek bu nisan tarihleri 19 mart epilasyonunun etkisini gördüm çok şükür, bacaklarımda en cok, benim icin gec cıkmaları mucize azalma olmadı şimdilik demek ki ilk mucizem gerceklesecek ondan sonra azalmalar yasıcam öyle olmasını diliyorum bütün kalbimle
gel nisan tarihi geeeel geeel
hangimiz için değil ki canım..bak ben en sonunda kolları sıvadım kendi yöntemimi buldum..
ama yıllardır çabalıyorum.. arkadaşlarım hep derdi:en sonunda çözüm bulacaksın sen bu tüylere diye..
yaptım,oldu
şimdi sıra sizleri kurtarmakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?