• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

öncesi sonrası mı yapsak acaba fotoğraflı :90::90:

iğrençmiyim evettttttttttt :27::27::27::27::27:

merhaba bu ay hangi günlerde alınacak acaba çok bekliycekmiyiz bende ilk demeemi yapıcam sabırsızlanıyorum gerçekten kurtulacakmıyım bu sinir olduğum tüylerden :18: :53:

merhaba bu ay hangi günlerde alınacak acaba çok bekliycekmiyiz bende ilk demeemi yapıcam sabırsızlanıyorum gerçekten kurtulacakmıyım bu sinir olduğum tüylerden :18: :53:

canım az öncede yazdım iki hafta içinde veririm..
ama ortalama olarak 23 nisan..

vala bu fotoğraf çekme işi ilginç olablir aslında:1: bekarlar evlenene kadar bu tüy işini bitirebilirsek yaşadık var ya:52:

slm bende uygulamak istıyoum
ama nasıl yapmalıyım yardımcı olurmusunuz ılk defa yapıcam

Bu ayın asil gününe kadar almak zorunda kalacaklarımız için bi vaktin günün önemi yoktur değilmi aycangül

aycangül yapmamız gereken epilasyon için bekleyelimmi yoksa alalımmı sen al demiştin ama beklesek tam kökünden halletsek daha mı iyi olur ki? şimdi alsak o zamana kadar çıkmazsa nolacak:50: 23 nisan gibiyse eğer tarihler:61:

bu arada astroloji okulunda nisan ayının ay fazları var yazarlardan birinde galiba aycangülün bahsettiği yurdahal hanımın köşe yazısıydı....o sorun değil de ayın bulunduğu burca göre ne yapmak ne yapmamak lazım işte onları öğrenmemiz lazım ki bu kıl tüy sorununu da anlayabilelim ayrıntılı olarak:34:

Bu ayın asil gününe kadar almak zorunda kalacaklarımız için bi vaktin günün önemi yoktur değilmi aycangül

canım öncelikle bu ay alternatif tarih yok malesef.bende şok oldum.regl olucam çünkü asıl tarihte..

mecburen yapacaksan kötünün iyisi olarak 6 nisanı tercih et en azından..hoş büyüyen fazın tarihi olmaz ama yinede bu tarih diğerlerine göre daha az zarar verir..

aycangül yapmamız gereken epilasyon için bekleyelimmi yoksa alalımmı sen al demiştin ama beklesek tam kökünden halletsek daha mı iyi olur ki? şimdi alsak o zamana kadar çıkmazsa nolacak:50: 23 nisan gibiyse eğer tarihler:61:

bu arada astroloji okulunda nisan ayının ay fazları var yazarlardan birinde galiba aycangülün bahsettiği yurdahal hanımın köşe yazısıydı....o sorun değil de ayın bulunduğu burca göre ne yapmak ne yapmamak lazım işte onları öğrenmemiz lazım ki bu kıl tüy sorununu da anlayabilelim ayrıntılı olarak:34:

canım bekleme imkanın varsa bekle tabi,sorman hata..
evet bahsettiğin yerlerden bilgi alabilirsin.ancak bakımla ilgili detay bulman çok zor..hatta tüylerden hiç bahsedilmiyor.epeyce emek verirsen bağlantılar kurabilirsin..

canım öncelikle bu ay alternatif tarih yok malesef.bende şok oldum.regl olucam çünkü asıl tarihte..

mecburen yapacaksan kötünün iyisi olarak 6 nisanı tercih et en azından..hoş büyüyen fazın tarihi olmaz ama yinede bu tarih diğerlerine göre daha az zarar verir..

Çok tşkr ederim İiki sormuşum Dediğin gibi Kötünün iisidir en azından

ben sizleri çok özledim yaa uzun zamandır işlerimin yoğunluğu nedeniyle giremiyodum!
hemen son haberleri vereyim ben ne yazık ki yılın en önemli tarihini kaçırdım çünkü kayınvalidemler bizdeydi şu tesadüfe bakkk:47::47::47:
ara tarihlerde almak zorunda kaldım!muhteşem haberlerim var diyemeyeceğim ama azda olsa etkisini gördüm!zaten ay takvimine ve ayın etkisine çk inanıyorum ama kıllarım da benm umutsuzluğumdan mıdır nedir bir o kadar inat:84::84::43::43:temmuza az kaldı,düğün elbet kapıyı çalacak dualarınızı eksik etmeyin ne kadar faydasını görürsem o kadar kardır:69::69:
bu arada aycangülcüm yeni tarihleri ilk sayfaya ne zaman eklersn yada ben göremedm mi kaldığım yerden sayfaları taradım bi kaç tarih vardı ama anlayamadım

yaa nisan sonuna kadar tarih yokmuu.. tüh ara tarihleri kaçırmıştım :)) neyse 6sı demişsin o zamanı değerlendireyim bari, zaten çoğunda hareket yok hala :)))) her zamanki gibi batık ve kırıklar çıktı :) 19 marttan bu yana, boşluklar var kökleri falan görünmüyo, bu bacaklarımdada işe yarıyo demektir dimi :)

iğneli epilasyon içinde nisan sonunu bekleyeyim inşallaahhh son gidişim olur :))

ben mart ayından bi fayda göremedim malesef:43: :43:bunu da epilasyondan 30 saat sonra adet olmama bağlıyorum, tüylerim çıktılar ve de eski gürlüğüyle :84:
ama yılmıyacam, nisandaki tarih tam da adetimin bitimine denk geliyor :46: faydasını göreceğime inanıyorum, zaten bu yönteme başlayalı 3 ay oldu, sanırım hepsinde adetime yakın günlerdi, buna rağmen az da olsa etkisini gördüm, o yüzden azimle devam edicem :46:

tüy sarartıcılar hakkında bilgin var mı aycangül? dizimin üstündekiler iyice incelince sarartmayı düşünüyorum zaten çok azlar. bazı konularda bunların uzattığını güçlendirdiğini söyleyenler olmuş bazıları da inkar etmiş. senin fikrini merak ettim

yaa nisan sonuna kadar tarih yokmuu.. tüh ara tarihleri kaçırmıştım :)) neyse 6sı demişsin o zamanı değerlendireyim bari, zaten çoğunda hareket yok hala :)))) her zamanki gibi batık ve kırıklar çıktı :) 19 marttan bu yana, boşluklar var kökleri falan görünmüyo, bu bacaklarımdada işe yarıyo demektir dimi :)

iğneli epilasyon içinde nisan sonunu bekleyeyim inşallaahhh son gidişim olur :))

sakınnnn..6 nisan değil.. büyüyen fazdayız zaten..
23 nisan civarı olacak..ara tarih olmayacak mayısa kadar.

Back