canım 11 haziranda heryerimi almıştım...sanırım sabahtı..bıykta aldım ama bıyıklarım çok çıkmadı..diğer yerler fena:1shok:
:)) ya aycangül hicri ayın son günü birdaha yaparsam ne olayımklava: ya inanamıcaksın orman gibi oldum orman...seyrek çıkan yerlerde bile fışkırdı resmen yaa:2: dolunay gelssositosositoin artıkın...
bunu okuyunca çok şaşırdım tüylerde kişiye baya bi özelmiş benim yazdıklarımı okuduysan ben hicri takvimin son gününde almıştım 1,5 senedir bayada fayda görmüştüm şimdide aycagülün dediğine göre alıcam inş. buda bende ters etki yapmaz
ben bitkisel falan pek bişey denemedim ilk hicriyi bana söylediklerinde inanmamıştım ama deneyip azaldığını gördükten sonra aycangülün dediklerine inanır oldum ve bende burda yazdığın tarihlere uyarak denemek istiyorum inş. hepimiz fayda görürüz kaymak gibi vücutlar :))
evet canım her yazdığını okuyorum bacak ve bikini bölgesi için regl olmadığın sürece uyarız hepimiz ama kaş ve bıyık dediğin gibi ne zaman çıkarsa ben alıyorum bunları bekleyemem ve asıl önemli olan bacaklar ve bikini bölgesi buralar çıkmasın ben diğerlerine razıyım
selam kızlar
yeni üye oldum ve üye olur olmaz da yazdıklarınızı okudum
ben inanırım böyle şeylere ve galiba 27 haziranda alacağım ben de
aycangül ablacım sana da çok teşekkürler bildiklerini paylaştığın için :)
ya kızlar bugün alsak olmazmı sadece 1 gün ve oda yarınmı olması gerekir, yarın misafir vardahalbuki ayarlamıştım o güne kendimi napsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?