Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahaaa noluyo burda bakım noluyo yarın yorumların hepsını okuyamadım kızlarCADIARZU
yarınmı alınması lazımmıs yanı sımdı????
benım bugun adetim bitiyo şukur e o zaman bende yarın kuafore gıdıyım aldırıyımzemuszemus
nolcak yarın alınca kızlar bırı ozetleyebılırmıııııa.s.
bence bu gün yapma.yarın kesinlikle yapamam diyorsan sonraki gün yapmanı tavsiye ederim.
yarın alırsak dolunayda almış oluyoruz canım.komunun ilk mesajını okuman yeterli olur sanırım :)
vay bee iyiymiş cıdden
şey ya bı dahakı dolunay ne zaman oluyo pekı yarın aldıramazsam yanıa.s.
peki yarın aldıktan sonra bir şey uygulayacak olan var mı zırnık(hamam otu) limon tuz gibi???bide akşam almamız mı daha ii yoksa 14.30 mu ben hatta gece yapmayı düşünüyorum 27sine bağlayan gecenasıl olsa kitap okuyorum birazcık uyanık kalcam
delikafadulden bide 26sında parçalı ay tutulması var :1rolleyes:
bende yarın akşam yapıyorum tatlım.birde aldıktan sonra zırnık sürücem. gece daha etkili olacağı kesin.
teşekkür ederimm bende deneyim bi zırnık nas bişiiboshayallersmile inş kurtulcam şu kıllardan
evet şafak 2 :)
ben şimdi ağdadan geldim tertemiz oldum bakalım sonuçlar nasıl olacak darısı almayanlara kolay gelsin....
saat kaça kadar alabiliyoruz şimdi. yani ay ne zaman küçülmeye başlayacak.
küçülmeye başlamadan almak istiyorum