Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben tuz limonu birkaç kez yapmıştım sadece.
öyle miktarına dikkat etmeden yapıyordum işte.
turşulara falan koyulan iri tuzu eziyoydum bir yemek kaşığı kadar.sonra üzerine süreceğim bölgeye yetecek kadar limon.eriyene kadar çalkalıyordum.zaten hep tuz fazla geliyordu.erimeyip dibinde kalıyordu.limon suyu doyma noktasına gelince tuzu almıyor zaten içine.
bir süredirde yapmadım açıkçası.
ben 31 mayısta zırnığa başladım.iyide sonuç aldım.devam etmeyi düşünüyorum açıkçası.tuzu ezmek daha zahmetli çünkü :)
26-27-28 canım.hangisi uygunda o tarihte yap.
ben 26 sında yapabileceğim.dolunayda yani.
geçen ay dolunaydan 3 gün sonra oğlak burcunda yapmıştım.
bak kıyaslama imkanı çıktı banada :))
simdi bende dusunuyodum uygun bi zaman bulamiyodum..27si pzar babam evde bilmiyorumkismile epilatorun sesi cikcak falan :kedi:
en guzeliii 28inde almak.. peki sabah ogle fark etcek mi ? boshayallersmile
kötükedihüsonick_im peşinden geldim :))
sonuçları beklediğimi buraya da yazayım dedim canım :)) kötükedihüso
:)) ya aycangül hicri ayın son günü birdaha yaparsam ne olayımklava: ya inanamıcaksın orman gibi oldum orman...seyrek çıkan yerlerde bile fışkırdı resmen yaa:2: dolunay gelssositosositoin artıkın...
aycangülüm şimdi 26sını 27 ye bağlayan gece ağda yapmayı planlıyorum...amaaaa bi durum var 1 temmuz dada regl oluyorum hesaplamalarıma göree..şimdi sence bnm durumun ne olur regl öncesi ağda yaparsan çabuk uzar diyolar ne yapıcam şimdi....