şu tuz ve limon karışımını bi açıklayın lütfen nasıl yapıyosunuz bide yazılanları okuyorum tüyleriniz nasıl bu kadar çok çıkıyoda 15 günde ağda yapıyosunuz anlamadım çok mu tüylüsünüz yoksa ufacık çıkanlarıda mı hemen alıyosunuz merak ettim benimki 1 ayı geçti ağda almaz bile o kadar küçük mayo bile giyebilirim
nefret ediyorum bu tüylerden(benim için kıl demek daha doğru) ben bu dolunay vakitlerine göre almaya 28 mayıs da başaldım bilmiyorum ama tüylerin uzama süresinde pek bir değişiklik olmadı ama kılalrımda azalma ve incelme farkedilecek kadar var.bide ben makine kullanyorudum sir ağdaya geçtim hangisinden kaynaklanıyor tam olarak bilimiyorum ama şuan adım kadar eminimki çooookkk azaldı bende 27sini bekliyorum inş. işe yarar psikolojim bozuluyor derslerimi bile etkiledi :2::2:
ay 27 sinii heyecanla beklemeye başladım bee:roflol:ama regl den 5 gün önce olcak bakalım nasıl etki etcek
Kızlar şimdi 26 hazirandamı alcaz yoksa 27 hazirandamı ?
gerçekten kıl çıkmasını bekler oldum acaba inceldi mi yok oldu mu yerimseniben tuz ve limonu deniyeceğim bide ben inş bu sefer kesin çözüm olur yüzümede uygulamayı düşünüyorum :dance: hadi kıllar yok olun artıkk yhaaa
benim anladığıma göre 26 haziran 04.37 tam dolunay olucak bu vakitten sonra ay küçülmeye başlıyor 27sinde alırsan aynı şey hihoyyyt inş böyledir
:))
yüzünü almasan aslında ..direkt iğneli epilasyon yaptırsan daha iyi olmaz mı canım.
bi arkadaşımda liste halinde var bunlar,hesaplanmış olarak yani.
çok ilgi duyduğum için almıştım defterime.diğerlerini netten ,tv den ne duyarsam notlar alıp biriktirdim.ve karşılaştırıp denemeye başladım.başkalarının yaşadıkları ,tarihi belli olumlu olumsuz şeylere geriye dönüp bakıyorum mesela.vs vs...işte canım.
bu ayın 26 mı 27 mi daha etkili valla kafam karıştı iyice ve gece yapmanın faydası ne ben gece yapamam çünkü kuaföre gidiyorum[/QUOT
ikiside olur canım kafan karışmasın..ben hangisinde uygun olursam o tarihte yapıcam.gece yapmanın faydası şu:
gece ayın etkisi daha güçlü.yapamazsan gündüz yap.ama 14:30 dan sonra yap en azından..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?