Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

zor şartlarda verdiğin bu emeğin karşılığını alırsın inşallah canım :)
regl işi bozuyor malesef.
en güzeli regl bitimine rastlaması bu tarihlerin.bana pek rastlamıyor ama yapacak birşey yok :)

bebeğini ve ona bakıp sana yardımcı olmaya çalışan minik kızını kocamaaann öpüyorum

geçmiş olsun :)
bakalım benimki ne zaman gelecek..günlerdir göz kırpıyor uzaktan :)
gelmemesi mucize resmen..iki gün önce bekliyordum..

çok sağol canım.tekrar bilgilerini paylaşman temennisiyle.buarada ikiz kızlarım.

rica ederim canım
benimkilere lazer bile bişey yapamadı bu hemen bitirir mi hiç
1,5 yıl direndiler..
ama çok şükür bu yöntem işe yarıyor.birde regl sonrasına kayarsa mükemmel olacak :))

geçmiş olsun :)
bakalım benimki ne zaman gelecek..günlerdir göz kırpıyor uzaktan :)
gelmemesi mucize resmen..iki gün önce bekliyordum..

inşallah 2 gün daha olmazsın canım. Benim işe yaramaz dimi artık? az da olsa faydası olur inşallah.bakalım neler olacak...

inşallah 2 gün daha olmazsın canım. Benim işe yaramaz dimi artık? az da olsa faydası olur inşallah.bakalım neler olacak...

umut olmasa ben yapmazdım..bütün vücudum dökülüyor inan,yinede yaptım..
sırtımda bir sürü yastık var şimdi

bunu ilk defa yaşıyoruz neler olacağını bilemeyiz..

denemeye değerdi bence

aksini düşünürsen,aksini yaşarsın :)

Selam cillop kizlar:)

Bende bugun ilk kez katildim araniza, hollandada yasadigim icin sizden 1 saat sonra basladim epilasyona.. insallah iyi ayarlamissimdir.. koltuk altimi ve genital bolgemi alabildigim kadar aldim.. ( off off alt kisimlari asiri derecede agriyo siz nasil dayaniyosunuz?? )insallah ise yarar bakalim:) bugun interneti actigim an dolunayi gosteriyo sayfalar.. bu gun dunyaya cok yakin olacagini soyluyolar dolayisiyla aya baktigimizda kocaman olacagindan bahsediyo.. daha bakmadim ama bakicam birazdan.. Insallah tum dilegim tuylerden kurtulmak.. tum gelismeleri yazarim kizlar

aycangul Allah sendende razi olsun.. konuyu coktandir biliyodum ama takip etmemistim.. insallah artik sonuclar olumlu cikarsa agda gununde bende varim

hoşgeldin canım aramıza :)
ne kadar sürede bitirddin..
seni takip edip yurtdşındaki arkadaşlar için veri toplayacağım da
yani sonuçlarıda kesinlikle bekliyoruz :)
ayrıca bundan sonra vazgeçemezsin,izin vermeyiz

tsklerr hosbuldukk:))
bura saati 21.15 ( tr saati 22.15)den sonra basladim koltugumun altini 10 dakkada aldim.. sonra genitalide 20 dakkada aldim= yarim saatte bitmis isim
insallah hayirli sonuclar alirim ya.. bu kil tuye denemedigimiz bisi kalmadi zaten:) bunuda deneyim dedim

ya aycangul cok tatlisin!! oncelikle bunu soylemek istiyorum ne kadar pozitifsin ya her mesaja neseli neseli cevap veriyosun

ben soru sordum sana ama sen geri sayimda oldugun icin gec gordun sanirim ve malesef kacirdim ben bugunku agda partisini neyse artik bi dahaki dolunaylara, bir de sordugum soruyu alintilamissin ama cevap vermeyi unutmussun, sonra ayrica yine cevap vermissin usenmeyip cok tesekkurler, ben denemedim daha ama mantigima yatti bu is denicem.. idol oldun, adeta epilasyonda ekol olusturdun :90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…