• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

hayır canım ..öncesinde başladı zaten ve 10 gün daha sürecek sanrım..
olumsuzluklara karşı temkinli ve bilinçli ol ki yıpranma..
ben bütün sinyallere rağmen hala regl olmadım..
yarın dolunay saatini bekliyor heralde o da :1: merak etti heralde ne varmış diye :1:
benim aslıl isteğim önceden regl olmaktı..kısmet değilmiş.
izin verirse yarın yapacağız inşallah..
izin vermezsede kendi kaybeder :1:diğer bölgeleri alacağım..
acabalarla keşkelerle geçirmektense önümüzdeki günleri yapayım daha iyi..

haklısın dikkat etmek lazım ama daha noluyor demeden müdür beyle arayı kattık yani, ne bileyim işte.

bende de sinyaller yoğun bi şekilde başlamadı çok şükür, keşke adetim şöyle p.tesi ya da salıya falan sarksa da mart ayının etkisinden olabildiğince faydalanabilsem.

bir de mart ayının alternatif tarihi de diğer ayların alternatif tarihlerine göre daha mı etkili? ben şöyle yapmayı düşünüyorum, benim tüylerim çok kırılıyor, dolayısıyla bir haftada çıkmış gibi görünüyorlar, onları da alternatif tarih de alsam, çünkü sinirimi bozuyorlar.

ah o mucizeleri birde kendime çekebilirsem,sırtım yere gelmeyecek :)
çok sevindim.
ve hala alır mıyım bilmem mi diyorsun :57:

Canım ya,etkisi azalır mı acaba diye tereddüt ettim sadece,ama o kadar bekledim ki öyle yada böyle almam şart oldu zaten.Neyse birde sirle alıp,krem kullanıcam.Umarım etkisi artar böylelikle.Sen regl mi oldun:75:?

Pardon,pardon gözümden kaçmış olmamışsın daha.Ay inşallah yarını da atlatırsın.Belki bi mucize olur:16:

aycangül senin bi taktiğin vardı sanırım tüyler kırılmadan alınsın diye neydi o ben kollarımda uygulayayım.

haklısın dikkat etmek lazım ama daha noluyor demeden müdür beyle arayı kattık yani, ne bileyim işte.

bende de sinyaller yoğun bi şekilde başlamadı çok şükür, keşke adetim şöyle p.tesi ya da salıya falan sarksa da mart ayının etkisinden olabildiğince faydalanabilsem.

bir de mart ayının alternatif tarihi de diğer ayların alternatif tarihlerine göre daha mı etkili? ben şöyle yapmayı düşünüyorum, benim tüylerim çok kırılıyor, dolayısıyla bir haftada çıkmış gibi görünüyorlar, onları da alternatif tarih de alsam, çünkü sinirimi bozuyorlar.

aycangül senin bi taktiğin vardı sanırım tüyler kırılmadan alınsın diye neydi o ben kollarımda uygulayayım.

yok canım mart ayının alternatif tarihi diğerleri gibi..
kırılmaması için bol nemlendirici sürün şimdiden..durun şöyle belirgin şekilde tek mesajla uyarayım herkesi :)

arkadaşlar bu akşam kuru ve kırılan bölgelere boollca nemlendirici sürün lütfen.
yarın sabah kontrol edin cildinizin nemini..ihtiyaç olursa (ki sanmıyorum) tekrar nemlendirici sürün..
yalnız abartmayın ve hemn öncesinde sürmeyin..ağda yapışmaz :1:

arkadaşlar bu akşam kuru ve kırılan bölgelere boollca nemlendirici sürün lütfen.
yarın sabah kontrol edin cildinizin nemini..ihtiyaç olursa (ki sanmıyorum) tekrar nemlendirici sürün..
yalnız abartmayın ve hemn öncesinde sürmeyin..ağda yapışmaz :1:

zaten önceki sayfalarda demiştin ki ağdadan birkaç gün önce nemlendirici sürün, akşamları bolca sürüyorum ben de bacaklarıma ve kollarıma, geçen ay az da olsa faydasını gördüm ama yine de oluştu kırıklar, bu ay da sürüyorum, inşallah fazla oluşmaz kırık.

hadi kızlarrr nerdesiniz 19 martı böyle düşük bir enerjijlemi karşılayacağız :52:

herkes burayaaaaaaaaa... hadi bakalımmmmm:52:

Son düzenleme:
hadi kızlarrr nerdesiniz 19 martı böyle düşük bir enerjijlemi karşılayacağız :52:

ben burdayım, vakit yaklaştıkça daha da sabırsızlanıyorum, bi kurtulsam şu tüylerden hayırlısıyla. bugün kardeşim bize gelmişti, akşam babamlar geldi almaya onu, telefon açtılar aşağı insin diye, ben de ısrar ettim yukarı gelin oturalım, babam dediki bugün yorgunum yarın akşam gelelim, ay olmaz dedim, pazar gelin bari :17:

ben burdayım, vakit yaklaştıkça daha da sabırsızlanıyorum, bi kurtulsam şu tüylerden hayırlısıyla. bugün kardeşim bize gelmişti, akşam babamlar geldi almaya onu, telefon açtılar aşağı insin diye, ben de ısrar ettim yukarı gelin oturalım, babam dediki bugün yorgunum yarın akşam gelelim, ay olmaz dedim, pazar gelin bari :17:

:))))
yarın gelirse ne olacak peki :1:

Ağdacımdan yalvar yakar randevu aldım
Ama hiç hesapta yokken kanamam başladı
Daha bir hafta vardı
Ya menapoza giriyorum
Ya da kaynanamın 2 ay süren ve ne zaman biteceği belli olmyan ziyareti bütün dengemi alt üst etti
Kaynanamı sevmemem için bi neden daha:47:

Ağdacımdan yalvar yakar randevu aldım
Ama hiç hesapta yokken kanamam başladı
Daha bir hafta vardı
Ya menapoza giriyorum
Ya da kaynanamın 2 ay süren ve ne zaman biteceği belli olmyan ziyareti bütün dengemi alt üst etti
Kaynanamı sevmemem için bi neden daha:47:

:)))))
ikincisinin etkili olduğunu düşünüyorum :1:
malesef bende bekliyorum ama yine de yarın bazı bölgelerde deneyeceğim..
uygun olmadığını biliyorum ama sonra pişmanlık duymak istemiyorum..

geloim aycanımmmmmmmmmmmmm
hemde hemen bi soruyla . . .

yarın bu saatler dışında alsak ama 19 unda alsak mesela sabah saatleri :68: hiç mi etki göremeyiz ki :17:

Back