• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Ara tarihleri ne zaman vericen aycangül
İşimiz ara tarihe kaldı
Tabii kaynanamın gidişinede
Allahım yüzüme bak Yarabbi
Beni bu tüy problemindende kaynanamdan da kurtar
AMİN deyin kızlaaaaar !!!

Son düzenleme:
İlahi kızlaar alemsiniz valla :)):9: Ben de çok güldüm,ey Allahım.Allahım ağlatmasın biziiiiii hep güldürsüün,ağlatırsa sevinçten ağlatsııın,hepimizin tüyleri azalsııın,örtmenimin kaynanası gitsin artıık rahat bıraksın dengesini altüst etmesiiiiiin :34: Yarın babamla kardeşim eve erken gelmesin işimi bitirdikten sonra gelsinleer:23:,aycangül yarını atlatsın sonra regl olsuuun,unuttuğum bişey varsa ekleme yapın kızlarrr:34:

İlahi kızlaar alemsiniz valla :)):9: Ben de çok güldüm,ey Allahım.Allahım ağlatmasın biziiiiii hep güldürsüün,ağlatırsa sevinçten ağlatsııın,hepimizin tüyleri azalsııın,örtmenimin kaynanası gitsin artıık rahat bıraksın dengesini altüst etmesiiiiiin :34: Yarın babamla kardeşim eve erken gelmesin işimi bitirdikten sonra gelsinleer:23:,aycangül yarını atlatsın sonra regl olsuuun,unuttuğum bişey varsa ekleme yapın kızlarrr:34:

:))
visnereceli de çok yaşasın emi :54:

herkese selamlaarrr
nasılsınız kızlar uzuuuun zamandır gelemedim siteye epey ilerlemiş herkes...
tarihide tam vaktinde yakalamışım :) yaa
ben geçen ki tarihin saatini pek tutturamadım ama sonuç fena sayılmaz tüüüümmm vücut olunca çok zamanımı aldı vakitin dışına da taştım haliyle
yarın da bir aksilik olmaz inşaallah da çıkanları alırım bu arada pek çıkmadı tüylerim aslında biraz üzüldüm keşke çıksalardı da en önemli tarihde alsaydım ama nasip tabi buna da şükür.
bu arada haberlerde bile yarın ayın dünya ya çok yaklaşacağını söylediler ama onlar olası bir felaketten bahsettiler bende çaktırmadan güldümm tüylerin felaketi olur inşaallah :)
herkese iyi geceler :71:

herkese selamlaarrr
nasılsınız kızlar uzuuuun zamandır gelemedim siteye epey ilerlemiş herkes...
tarihide tam vaktinde yakalamışım :) yaa
ben geçen ki tarihin saatini pek tutturamadım ama sonuç fena sayılmaz tüüüümmm vücut olunca çok zamanımı aldı vakitin dışına da taştım haliyle
yarın da bir aksilik olmaz inşaallah da çıkanları alırım bu arada pek çıkmadı tüylerim aslında biraz üzüldüm keşke çıksalardı da en önemli tarihde alsaydım ama nasip tabi buna da şükür.
bu arada haberlerde bile yarın ayın dünya ya çok yaklaşacağını söylediler ama onlar olası bir felaketten bahsettiler bende çaktırmadan güldümm tüylerin felaketi olur inşaallah :)
herkese iyi geceler :71:

seni görmek ne güzel :)
yarın için başarılar :)

konuyu okudum epey bi ilgimi çekti bemnde bi deneyeceğim :1:denemekten ne çıkar dimi:1:sizede teşekkür ederim şimdiden aycangül

konuyu okuyayım dedim ama epey ilerlemiş saatini bulamadım 19 mart günü hangi saatte alırsak en etkili oluyor birde reglliyim bir etkisi olurmu .... söz konuyu tamamen okuyacam ama en kısa ve öz şekilde cvp verebilirseniz çok sevinirim hanımlar şimdiden tşkler.. öpüyorum hepiniziii..:92:

konuyu okuyayım dedim ama epey ilerlemiş saatini bulamadım 19 mart günü hangi saatte alırsak en etkili oluyor birde reglliyim bir etkisi olurmu .... söz konuyu tamamen okuyacam ama en kısa ve öz şekilde cvp verebilirseniz çok sevinirim hanımlar şimdiden tşkler.. öpüyorum hepiniziii..:92:

tarihler ve saatleri konunun birinci mesajında oluyor..
sık sık bakamalısın.çünkü bir asil birde yedek tarihlerimiz oluyor :)
yedekleri asil tarihlerde regl olanlar için veriyorum..
ama bu ay yılın en özel ayı olduğu için sanırım ben regl olsam bile bir çılgınlık yapacağım :1:
normalde regl olduğumuzda hatta ağdadan hemen sonra regl olduğumuzda beklenen etkiyi görmesekte,etkisi yok diyemeyiz.
ayrıca her ayın özelliğide farklı sonuçlar veriyor.bazıları çok daha etkili olabiliyor.
bu kadarı yeterli bir ön bilgi sanırım.
diğerlerinden okuyunca yazılı sınav yapacağım buradan,söz verdiğin için :1:

allahım çok şükür bugününde gördüm bi an hiç gelmieyecek sanıyordum:52: had, artık saatide gelsin ya ben cok sabırsızlanıyorum:52::52:

:60:Bi an hepimizi aynı anda ağda yaparken düşündüm de:1:Hepimiz 2 saat için nasılda can atıyoruz gelsin diye:90: Herkese bol şans kızlar hızlı olun :) Parti sonrası görüşürüz:34:

Back