anladımmmdün bende onun hesabını yaptım.şimdi mesela 19unda çıkanları alırsam öbür ay bu ay çıkmadığı için alamadıklarım çıkıcak.bu ay çıkanlarda geçen ay çıkmaıdğı için alamadıklarım hahahaha genital bölgemde resmen aralarda boşluklar var.tabiki kimin sayesinde aycangülümün sayesindeeeee
rica ederim..asıl zahmeti size ve kuaförlerinize :)
benim bacaklarımda çok net bir etkisi oldu.
özel bölge biraz daha emek istiyor..
bir arkadaşımında göğüs ve ayak parmaklarının üzerinde tüyler vardı..parmaklarına baktık da geçenlerde..önce yok sandık..eğildik şöyle bir,yakından baktıkvarmış meğer..ama hem birkaç tane hemde karşıdan görünmeyecek kadar ince..
diğer bölgede öyleymiş.
2-3 sefer uyguladı.ama kışın getirdiği avantajla sadece verdiğim tarihlkerde aldı tabi..
buarada senin brezilya fönü ne oldu cnm en son yaptım olmadı bidaha yapıcam diyodun sonra ben koptum bi hafta falan giremedim.takip edemedim yani diğer topikte son durumu.
aynen duruyor.
yeni uygulama yapamadım..
sınavlarım var..
başka şeye zaman ayırınca suçlu hissediyorum kendimi..
ama yapmam da lazım...
ne bileyim,öyle işte..
3 gün uygulamalı olanlar baya zahmetli oluyorda bu son teknoloji 1 günlük olanlar çok iyi ben onu yaptırdım 2.5 saatte bitti.fazla derine inip senin konunu saptırmıyım.onu yaparsan hem çok uğraşmamış hemde vaktinden çok fazla çalmamış olursun.allah zihin açıklığı versin buarada.açıköğretim okuosun sanırım değilmi?
aycangulcum senı baydım bılıyorum ama
cuma yada yarın aldırsam tuylerı yada pazartesı hep ters mı etkı edecek
canım şu anda büyüyen fazdayız biliyorsun..
büyüyen fazda ne yapıyoruz..mesela saçlarımıza bakım yapıyoruz ki çabuk uzasınlar,bakımlı sağlıklı güçlü olsunlar..
neden: çünkü büyüyen faz adı üzerinde geliştiren çoğaltan büyüten bir dönemi ifade eder..
böyle olunca,sana epilasyon yap diyemiyorum malesef..
pazartesi yapabilirsin ama herhangi bir etki beklememelisin..
eğer acil bir durum yoksa bir hafta daha sabredebilirim dersen alternatif tarihler yakın zaten..
yine de aklına takılan birşey kalırsa sor lütfen,rahatsız olmadım emin ol..
hım anladım canım
tesekkur ederım
obur hafta ıcınde mı alternatıf tarıhler obur hafta cumadan once aldırmam gerekıyor
cumadan önceyse 22 yada 23 ünde yap o zaman..
çünkü alternatif tarihler haftasonuna rastlayacaktır..
geçen ayki tarıhte ilk defa denemıstım ve sadece yüzümü almıştım . malum bölgeyı alamamıstım regl donemındeyım dıye :) ama önumuzdekı cumartesı alabılcem :) hadı artık 19 mart gel yaaa
birde ben ayda bir yuzumu sır agdayla alırım. aycangül gecen aykı verdıgın tarıhte almıstım yanak tuylerını ve ilk denemeye ragmen şuan cok seyrekler ve her yerındede cıkmadı daha . çok tuttum bu konuyu yaa
aycangulcum cok tesekkurler bu konuyu açtıgın ıcın
tamam canım öyle yapayım bana da oyle uygun zaten
sınavlarında başarılar
Allah zıhın acıklıgı versin
bu tarihleri araştırmanın ayla ilgilenmenin mesleğinle falan alakası var mı?
kaş bıyık o kadar bakımsızım ki az kaldı ya şükür kaşlarımı kahküllerle kapatmaya çalışıyorum ama bıyık sorun oluyor kaç gündür bekletiyorum :))
Merhaba Aycangül öncelikle tesekkür ederim bu konuyu paylastigin icin anneannem de hep dolunay da ve külle yapin derdi .Bu arada sabrin icinde tebrik ederim seniyalniz bazi arkadaslar konuyu iyice okumadan yazmassa cok daha iyi olur ,yani iyi niyetini gorup her soruyu binlerce kere sormanin bi manasi olmasa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?