Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

rica ederim..asıl zahmeti size ve kuaförlerinize :)
benim bacaklarımda çok net bir etkisi oldu.
özel bölge biraz daha emek istiyor..
bir arkadaşımında göğüs ve ayak parmaklarının üzerinde tüyler vardı..parmaklarına baktık da geçenlerde..önce yok sandık..eğildik şöyle bir,yakından baktık varmış meğer..ama hem birkaç tane hemde karşıdan görünmeyecek kadar ince..
diğer bölgede öyleymiş.
2-3 sefer uyguladı.ama kışın getirdiği avantajla sadece verdiğim tarihlkerde aldı tabi..

buarada senin brezilya fönü ne oldu cnm en son yaptım olmadı bidaha yapıcam diyodun sonra ben koptum bi hafta falan giremedim.takip edemedim yani diğer topikte son durumu.

buarada senin brezilya fönü ne oldu cnm en son yaptım olmadı bidaha yapıcam diyodun sonra ben koptum bi hafta falan giremedim.takip edemedim yani diğer topikte son durumu.

aynen duruyor.
yeni uygulama yapamadım..
sınavlarım var..
başka şeye zaman ayırınca suçlu hissediyorum kendimi..
ama yapmam da lazım...
ne bileyim,öyle işte..

aynen duruyor.
yeni uygulama yapamadım..
sınavlarım var..
başka şeye zaman ayırınca suçlu hissediyorum kendimi..
ama yapmam da lazım...
ne bileyim,öyle işte..

3 gün uygulamalı olanlar baya zahmetli oluyorda bu son teknoloji 1 günlük olanlar çok iyi ben onu yaptırdım 2.5 saatte bitti.fazla derine inip senin konunu saptırmıyım.onu yaparsan hem çok uğraşmamış hemde vaktinden çok fazla çalmamış olursun.allah zihin açıklığı versin buarada.açıköğretim okuosun sanırım değilmi?

biraz hafifleteyim de sınavdan önce yaparım belki..

aöf evet..
türk dili ve edebiyatı..
bölümün açıldığını sonradan öğrendim..birinci sınıftayım daha..
üniversiteyi bitirdiğimden beri içimdeydi zaten edebiyat ve psikoloji..
psikoloji olmadı ama edebiyat kısmetmiş demekki..
kısmet deyince..
sınava girdiğimde puanı hakkında bir fikrim yoktu..aöf işte dedim..
ve rahatsızdım..sınavda gözleimden yaş aka aka çözmeye çalıştım soruları..
bir ara yeter nasılsa çıkayım diye düşündüm ama birşey beni engelledi..sonuna kadar kaldım sınavda.
geçenlerde arkadaşım puanın çok yüksek olduğunu edebiyatı kazanamayacağını söyledi..360 puan diyor doğrumu bilmiyorum ama.o gün istesemde sınavdan çıkamayacakmışım demek ki..
inşallah bu benim için hayırlı sonuçları olacağının da göstergesidir..
tek başına çalışmak çok zor,bölüm ağır..
allah tüm öğrencilerin yardımcısı olsun..

Son düzenleme:
aycangulcum senı baydım bılıyorum ama
cuma yada yarın aldırsam tuylerı yada pazartesı hep ters mı etkı edecek

aycangulcum senı baydım bılıyorum ama
cuma yada yarın aldırsam tuylerı yada pazartesı hep ters mı etkı edecek

canım şu anda büyüyen fazdayız biliyorsun..
büyüyen fazda ne yapıyoruz..mesela saçlarımıza bakım yapıyoruz ki çabuk uzasınlar,bakımlı sağlıklı güçlü olsunlar..
neden: çünkü büyüyen faz adı üzerinde geliştiren çoğaltan büyüten bir dönemi ifade eder..
böyle olunca,sana epilasyon yap diyemiyorum malesef..
pazartesi yapabilirsin ama herhangi bir etki beklememelisin..
eğer acil bir durum yoksa bir hafta daha sabredebilirim dersen alternatif tarihler yakın zaten..
yine de aklına takılan birşey kalırsa sor lütfen,rahatsız olmadım emin ol..

geçen ayki tarıhte ilk defa denemıstım ve sadece yüzümü almıştım . malum bölgeyı alamamıstım regl donemındeyım dıye :) ama önumuzdekı cumartesı alabılcem :) hadı artık 19 mart gel yaaa
birde ben ayda bir yuzumu sır agdayla alırım. aycangül gecen aykı verdıgın tarıhte almıstım yanak tuylerını ve ilk denemeye ragmen şuan cok seyrekler ve her yerındede cıkmadı daha . çok tuttum bu konuyu yaa
aycangulcum cok tesekkurler bu konuyu açtıgın ıcın

Son düzenleme:

hım anladım canım
tesekkur ederım
obur hafta ıcınde mı alternatıf tarıhler obur hafta cumadan once aldırmam gerekıyor

rica ederim canım,ne mutlu sana.

ben daha önce regl olaağım diye üzülenlere "iyi tarafından bakın"demiştim.bak sizler bu ayı kaçırmamış oldunuz :)

bense sinyalleri almaya başladım..regl olmak üzereyim :)

bu tarihleri araştırmanın ayla ilgilenmenin mesleğinle falan alakası var mı?
kaş bıyık o kadar bakımsızım ki az kaldı ya şükür kaşlarımı kahküllerle kapatmaya çalışıyorum ama bıyık sorun oluyor kaç gündür bekletiyorum :))

Merhaba Aycangül öncelikle tesekkür ederim bu konuyu paylastigin icin anneannem de hep dolunay da ve külle yapin derdi .Bu arada sabrin icinde tebrik ederim seni yalniz bazi arkadaslar konuyu iyice okumadan yazmassa cok daha iyi olur ,yani iyi niyetini gorup her soruyu binlerce kere sormanin bi manasi olmasa gerek

hayır senemcim..tamamen özel ilgi :)

büyükler boş konuşmazlar :)
ben teşekkür ederim canım

ya iki saatte nası yetişecek ya :44: neyse önce önemli kısımlar der başlarız yetişen yetişir napalım, gel cumartesi gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…