• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy Sarartıcı...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lale.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
L

Lale.

Ziyaretçi
Merhaba
benim bıyıklarım belirginleşmiş iyice :S
acaba sarartsam mı alsam mı diye size bir danışcaktım alınca hep almak zorunda olma fikri caydırıyor beni sarartıcı kaç ayda çıkartıyor ve de almak mı daha iyi fikir yoksa sarartmak mı ?
görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinicem boshayallersmile

En iyisi almak,sarartiginda az da olsa belli olma ihtimali var. Saraticilar tuyu uzatiyor.

peki kaç kullanımdan sonra uzuyor biraz saçma bi soru oldu ama bu sene sarartsam da almasam daha iyi olcak gibi bilgi verirseniz çok sevinicem :1rolleyes:

peki kaç kullanımdan sonra uzuyor biraz saçma bi soru oldu ama bu sene sarartsam da almasam daha iyi olcak gibi bilgi verirseniz çok sevinicem :1rolleyes:

Canim ben 1 sefer kullandim.Sally hansen markaydi baktim uzatiyor bir daha asla kullanmadim.Tabi herkeste ayni olucak diye birsey yok.
Almaktan o kadar korkma canim ya kimisi haftasinda kimisi 2 hafta da 1 aliyor.Yeterli de oluyor.

Alsan daha iyi olmaz mı ? ((:
Hem ben de çok fazla yok hem de iple alıyorum ben yani , hemen de çıkmıyor ((:

sarartıcı yerine perhidrol ve amonyak karışımı daha iyi tüyler görünmez olacak kadar sararıyo. ama alman daha iyi bence eğer ince ve güçsüzse sarartabilirsin

Canım ben de almadan önce sarartıcı kullandım.1-2 haftada aynı rengine dönüyor ve biraz da uzuyordu.Bir kaç ay idare etmeye çalıştım ama bu daha da uzattı ve olmayan yrlerde de cılız da olsa tüy çıkarttı ve ben de aldım.Sir ağda yapıyorum.Bir haftada çıkıyor benim.Hiç korkma ilk sir ağda yaptığında biraz acıyor ama değiyor, sonra aldığında acımıyor zaten.Sir ağdanın azaltma etkisi olduğundan sir tavsiye ederim canım...

evet ben de sir ağdayla alıyorum, azaldı baya. önceden pala bıyıklarım vardı sırnaşık şey şimdi tek tük çıkıyor.

ya kızlar bende yüzümdeki tüylri sarartmak için oksijenli su aldım ama netteki yorumları okuyunca tetirgin oldum aksine uzatıyormuş tüyleri diye yazmışlar ikilem arasında kaldım şimdi daha önce bu yöntemi kullanmış arkadaşlar varsa tavsiyelerini paylaşırlarsa sevinirm durup dururken iş açmakistemiyorum başımayerimseniben

herkes saratıcının tüyleri uzattığı konusunda hem fikir heralde napalım alıcaz artık :S

aman haa sakın sarartayım deme daha sonra rengi koyu koyu çıkıyo,bas sir ağdayı,ya da iplikle aldır en güzeli...

ben daha önce yüzümdeki tüyleri hiç almadım o yüzden sarartsam uzar veya çoğalırmı diye merak ediyorum bişey farkedermii :)

önce sartıyordum yüzümü sonra tüylerimi uzattığını farkedince mecbur almak zorunda kaldım sirle sivilce yaptı iple tahriş etti tek çarem yine sarartıcıya dönmek kaldı sally hasen tüy sarartıcı sipparişi verdim yarın büyük ihtimalle elimde olur napıyım mecburum:((

bence de almak en mantıklısı sarartıcı hem diplerinden belli oluyor uzadığında hem de daha siyah yapıyor ağdayla alındığında daha kullanışlı :34:

Back