niye Çin ve Japon erkekleri el yıkamiyor acaba ilginç
bir üye ve kocisi aklıma geldi bu arada hatta iki üye ve kocisleri
pek sanmıyorum ben din ile ilgisi olsa bazi ulkelerin temizlik durumu çok farklı olurdu.Putlara tapıyorlar ya ondan sanırım dinle alakası var , 0
Duvarını ac , yazıcam sebebınıniye Çin ve Japon erkekleri el yıkamiyor acaba ilginç
bir üye ve kocisi aklıma geldi bu arada hatta iki üye ve kocisleri
acmam kızaaam ben duvarımı açmadan bile yazdığım şeyler olay oluyor bak anlarsınDuvarını ac , yazıcam sebebını
Minik ya ciddiye almıyorlar bence kendi şeyleriniacmam kızaaam ben duvarımı açmadan bile yazdığım şeyler olay oluyor bak anlarsın
burada anlat lütfen merak ettim :)
Hahahaha :) olabilir :)
Kız senin duvarın neden kapalı kendi kendine yazıyosun hiç yakışıyormuHahahaha :) olabilir :)
acmam kızaaam ben duvarımı açmadan bile yazdığım şeyler olay oluyor bak anlarsın
burada anlat lütfen merak ettim :)
bibi süpersin. leb demeden annadın
Erkekleri bilmiyorum ama kadınlar için söyleyeyim el yıkayanların sayısı yüzde 5'i geçmez.. test etmesi bedava, gidin bir avm de lavaboya tüneyip bekleyin.. Tuvaletten çıkan kaç kişi elini yıkayacak.. ben size söyleyeyim, özellikle girip 15 dakika kadar ayna karşısında kaldım tuvalete girenlerden hiçbiri (EVET HİÇBİRİ) elini yıkamadı.. artık o kadar huzursuz oldum ki birine "elinizi yıkamak isterseniz şu tarafta ki kurutucuyu kullanın diğeri arızalı galiba" dedim, "yok ben pedimi düzelttim sadece" dedi.. eğer aramızdaysa kendisine sevgilerimi yolluyorum.. onlar sayesinde kapıları dirseğimle açıyorum..
yani siz o anketi alın, uçak yapın öyle daha ilgi çeker
Ne olursa olsun yahu!
El yıkamak çok mu zor?
Erkeği geçtim ben kadına pisliği hiç yakıştıramıyorum yaa..
Yok tüneyip bekleyip o manzarayı izleyemem ben midem kaldırmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?