• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvaletten Çıkan Erkeklerin % 94'ü .....

27.01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
3.730
5.503
158
Türklerin yüzde 94'ü tuvaletten çıkarken ellerini yıkıyormuş!
UNICEF tarafından ilan edilen 15 Ekim Dünya El Yıkama Günü dolayısıyla yapılan bir uluslararası araştırma, Türklerin yüzde 94'ünün tuvaletten çıkarken ellerini su ve sabunla yıkadığını ortaya koydu. Siz de aşağıdaki anketimize katılarak, bu sonuca ilişkin düşüncenizi paylaşabilirsiniz.

Araştırma şirketi BAREM'in global ortağı WIN/Gallup International ile birlikte yaptığı ankete 64 ülkeden 62 bin 398 kişi katıldı.

Araştırmaya göre, ankete katılanların yüzde 65'i, "Tuvaletten çıkarken ellerinizi su ve sabunla yıkıyor musunuz?" sorusuna "evet" yanıtı verdi. Yüzde 26 "kısmen evet" cevabı verirken, yüzde 8'i olumsuz yanıt verdi.

Ankete katılan Türklerin yüzde 94'ü tuvaletten çıkarken ellerini su ve sabunla yıkadığını belirtirken, yüzde 4'ü bu soruyu "kısmen evet" diye yanıtladı. Türklerin yüzde 1'i "hayır" yanıtı verirken, yüzde 1 de bu soruya verecek bir cevabı olmadığını ifade etti.

EN ÇOK SUUDİLER YIKIYOR
Ankete göre, tuvaletten çıkarken el yıkama alışkanlığı en yüksek ülke, yüzde 97 ile Suudi Arabistan.

Avrupa'da Türklerden sonraki en yüksek oran ise yüzde 85 ile Yunanlara ait.

EN DÜŞÜK ÇİN
Tuvalet sonrası el yıkama alışkanlığı en düşük ülke yüzde 23 ile Çin çıkarken, bu ülkeyi yüzde 30 ile Japonya izledi.

http://www.hurriyet.com.tr/turklerin-yuzde-94u-tuvaletten-cikarken-elini-yikiyormus-40002548

Putlara tapıyorlar ya ondan sanırım dinle alakası var , 0
niye Çin ve Japon erkekleri el yıkamiyor acaba ilginç

bir üye ve kocisi aklıma geldi bu arada hatta iki üye ve kocisleri:KK51:

Erkekleri bilmiyorum ama kadınlar için söyleyeyim el yıkayanların sayısı yüzde 5'i geçmez.. test etmesi bedava, gidin bir avm de lavaboya tüneyip bekleyin.. Tuvaletten çıkan kaç kişi elini yıkayacak.. ben size söyleyeyim, özellikle girip 15 dakika kadar ayna karşısında kaldım tuvalete girenlerden hiçbiri (EVET HİÇBİRİ) elini yıkamadı.. artık o kadar huzursuz oldum ki birine "elinizi yıkamak isterseniz şu tarafta ki kurutucuyu kullanın diğeri arızalı galiba" dedim, "yok ben pedimi düzelttim sadece" dedi.. eğer aramızdaysa kendisine sevgilerimi yolluyorum.. onlar sayesinde kapıları dirseğimle açıyorum..

yani siz o anketi alın, uçak yapın öyle daha ilgi çeker :27:

Erkekleri bilmiyorum ama kadınlar için söyleyeyim el yıkayanların sayısı yüzde 5'i geçmez.. test etmesi bedava, gidin bir avm de lavaboya tüneyip bekleyin.. Tuvaletten çıkan kaç kişi elini yıkayacak.. ben size söyleyeyim, özellikle girip 15 dakika kadar ayna karşısında kaldım tuvalete girenlerden hiçbiri (EVET HİÇBİRİ) elini yıkamadı.. artık o kadar huzursuz oldum ki birine "elinizi yıkamak isterseniz şu tarafta ki kurutucuyu kullanın diğeri arızalı galiba" dedim, "yok ben pedimi düzelttim sadece" dedi.. eğer aramızdaysa kendisine sevgilerimi yolluyorum.. onlar sayesinde kapıları dirseğimle açıyorum..

yani siz o anketi alın, uçak yapın öyle daha ilgi çeker :KK53:

Ne olursa olsun yahu!
El yıkamak çok mu zor?

Erkeği geçtim ben kadına pisliği hiç yakıştıramıyorum yaa..

Yok tüneyip bekleyip o manzarayı izleyemem ben midem kaldırmaz. :(

Ne olursa olsun yahu!
El yıkamak çok mu zor?

Erkeği geçtim ben kadına pisliği hiç yakıştıramıyorum yaa..

Yok tüneyip bekleyip o manzarayı izleyemem ben midem kaldırmaz. :KK43:

aynen, ben kendimce bir sosyal deneye imza attım :27:

ha, şimdi farkettim soru olarak sormuşlar, araştırma yapmamışlar.. zaten soru olarak soruluyorsa herkes günde 2 kere dişlerini fırçalayıp, her gün duş alıyor, büyüklere saygılı, küçüklere sevgili, örnek vatandaş :27:

Back