TUVALET SORUNU VS SORUMSUZLUKLAR BOŞANMAYA KADAR GELEN EVLİLİK LÜTFEN YARDIM......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Esın cok mü pis biri? Cep telini düşürecek kapasitesi oldugu icin , yani paldimsiz oldugu icin bu sen de takıntı oldu değil mi

Anladığım kadaryla tuvalete telefonun düşmesine takıldığınız kadar (yani aşırı temizlik takıntısı) eşinizin öfke kontrolüne takılmıyorsunuz.
Ben yazdıklarınızdan takıntılarınızın nedeninin Obsesif kompulsif bozukluk olabileceğini düşündüm nedense. İlk mesajı okudum sadece ama aynı noktada takılmışsınız bunu farkettim direkt olarak acaba bu kadın OKB mi dedim
Tabii psikolog/psikiyatr değilim o yüzden yanlış da düşünüyor olabilirim bence uzman desteği almanız şart
Eşinize gelince o da öfke kontrolü için tedavi görmeli, dayak atmasını bile sineye çekebildiğinize göre ikinizin de psikolojisi iyi değil

Esın cok mü pis biri? Cep telini düşürecek kapasitesi oldugu icin , yani paldimsiz oldugu icin bu sen de takıntı oldu değil mi
evet pislik demeyelimde dikkatsiz ve sakar oluşu teli düşürmesine neden olmuştur o paniklede elini sokup almıştır beni ençok rahatsız eden düşünce bu hadi telefonu attık elleri neyapacağız peki ışid gibi ellerinimi kesiyim adamın işte ençok buna dayanamıyorum

mağdem psikologsunuz bana yardımcı olun lütfen özelden görüşebilirmiyiz

Arkadaslar lutfen yorumlarinizi iki kere dusunup yazin, konu sahibinin daha fazla ustune gitmeyin. Okb insanin hayatini zehir edebilecek kadar ciddi bir rahatsızlıktir.

gerçekten. kimisi öyle basite almış ki ayy ne takıntılısın bilmem ne. bilmeden yorum yapıyorlar. bunu sadece bir "takıntı" sanıyorlar. oysa bu ileri derecede bir okb. ve hastaneye yatıracaklarını da düşünüyorum. bizim bir akrabamızın tanıdığının kızında tıpkı böyle ağır düzeyde okb vardı. saatlerce banyoda el yıkıyordu. biz mesela elimizi nasıl yıkarız? iki elimizi ovuşturarak de mi? o ellerini tek tek yıkıyordu, gerekçesi bir elindeki mikrop diğerine geçecek. her seferinde başka sabun istiyordu asla aynı sabunla yıkanmak istemiyordu, onun da gerekçesi yıkanırken mikrop sabuna geçti.yıkandıktan sonra hiçbir yere kimseye dokunmak istemiyordu, dokununca tekrar yıkanıyordu. kişi için ne kadar ızdırap verici ve yakınları için de.sonra hastaneye yattı zaten. konu sahibinin de durumu çok benzer. bu durumdaki bir insana aa ne takıyosun yahu bu kadar mikrop falan yok demek çok gülünç.

Ayrilmaniz sizin icin daha iyi. Ondan artik eli pis mi degil mi bosverin. Hayatiniza yardim alarak yalniz devam edin. Zira birbirinize iyi gelmiyorsunuz.

Benim telefonum da düşmüştü elime poşet takıp aldım. Sızın tedavi görmeniz şart. Elinizle bosanmayı bi kenara koyun kendisine tedavi olup bunu sonra konuşmanız gerektiğini söyleyin. Bu ılaçla olacak bişey değil sizin takıntınız var sonuçta. Eğer tedavi olmadan bir araya gelirsiniz dahada vahim şeyler olur. Eşinizin sizi dövmesine gelince onunda psikolojik sorunları var besbelli. Belkide çift Terapisi almalısınız evlendikten sonra bu duruma geldiğiniz i söylemişsinşz psikolog bunu yenmenize yardımcı olabilir

bu yazdıklarınız saka mi hayretler içinde okudum hastasınız acil tedavi olun sonra donun donecekseniz kocaniza

Kız sen ciddimisin vallaha şok oldum hadi wc. Diyelim tamam gerçi oda bişey olmazda bazı yrlerde insan dışkısını sebze yetiştirmede kullanıyolarmış öğğ tabi bu iğrenç bişey ama göz görmeyince mide katlanıyo :) o değilde arabanın altına düştü telefon çöpe attım demişsin kuzum bu kadar takıntı yapma iy değil kafayı yersin baxı insanlar yere düşen ekmeği bile yiyo insanın mikrobada ihtiyacı var öyle düşün krşke yakınımda olsan sana destek olurdum ama malesef burdan bu kadar olıyo takma dert etme salla gitsin

mağdem psikologsunuz bana yardımcı olun lütfen özelden görüşebilirmiyiz
Tabii elimden geleni yaparım, terapi yapabilmem mümkün değil elbette; düzenli şekilde bir terapistle görüşmeniz lazım çünkü. Ama danışmak isterseniz, mesaj atabilirsiniz; yardımcı olmak isterim.

Ikinizinde psikolijisi hic iyi degil beraber görünün psikologa. Telefonu tuvalete düstuyseoda onu aldiysa diye kavga edilir mi ya cok komiksiniz

eşimin öfke kontrolüne tabiki karşı çıktım oda ilaç kullandı bi dönem bakın size şöyle anlatıyım. aç susuz uykusuz yorgun bi şekilde sizi bi odaya kapatsalar ve gittikçe odadaki oksijen miktarı azalsa size sonra bi tercih sunsalar yemek su dinlenebileceğiniz biyatak ve birde bulunduğunuz odanın oksijenini artırmak TERCİH YAPMAK ZORUNDA KALSANIZsiz hangisini tercih ederdiniz BÜYÜK İHTİMAL HEPİMİZİN CEVABI OKSİJENİ ARTIRMAK OLURDU YANİ YAŞAMAK İÇİN ÖNCELİKLE OKSİJEN HAVA NEFES ALMADAN KAÇ DAKİKA AÇKEN KAÇGÜN SUSUZ YORGUN KAÇGÜN YAŞIYABİLİRİZ EVET ARKADAŞLAR SİZİN BEYNİNİZ NASIL BİRİNCİ TERCİH OLARAK ŞİDDETİ GÖRÜYORSA BENİM BEYNİMİN ODAKLANDIĞI EN ÖNEMLİ ŞEYDE BULAŞMA TAKINTISI ÜZERİNE OKSİJENSİZ KALMIŞ GİBİ ACI ŞİDDET AÇLIKSA EĞER AÇ KALABİLİRİM AMA OKSİJENSİZ ÖLÜRÜM ANLIYOMUSUNUZ HİÇBİR BAYAN HİÇBİR İNSAN ŞİDDETİ HAKETMEZ NEKADAR AŞŞAĞILAYICI RENCİDE EDİCİ Bİ DURUMDUR SİZDEN FİZİKSEL OLARAK DAHA GÜÇLÜ BİRİSİNİN SİZİN CANINIZI YAKMASI O KORKU O ÜZÜNTÜ ENBÜYÜK ACIDIR ASLINDA AMA YAAAA BEYNİNİZ SİZE ŞİDDET UYGULARSA GÖZÜNÜ AÇIYOSUNUZ KAPATIYOSUZ HEP AYNI DÜŞÜNCE HEP SİZİNLE SÜREKLİ BEYNİNİZ OYUN OYNUYOR VE SİZE SÜREKLİ SORUYOR EMİN OLMAK İSTİYOR HAYIR DÜŞMEDİ DİYOSUNUZ ONU İNANDIRMAK İÇİN CANINIZ OKADAR YANIYORKİ HİÇBİR ŞİDDET BUKADAR ACITMAZ YETMİYO O ACIYI DEFALARCA YAŞIYOSUNUZ BİNLERCE KEZ ONLARCA KEZ BEYNİNİZDE BU DÜŞÜNCE BEYNİNİZ İNANMIYOR EMİN OLMUYOR EMİN OLUN SİZLER BU ACIYI YAŞASAYDINIZ BU ACIYI YAŞAMAKTANSA EŞİNİZİN SİZE ŞİDDET UYGULAMASINI DEĞİL SİZİ ÖLDÜRMESİNİ KURTARMASINI İSTERDİNİZ

Höööhhh , okurken içim şişti bari okudum yorumum olsun dimi. Yazdıklarınızı sizin okumanızı rica ediyorum, taki yaşamayı unuttuğunuzu anlayana kadar. sizdeki biraz da vesvese bol bol dua edin, en güzel ruh ilacıdır.

Merhaba size yorum yapmak sağlıksız olur.Bunlarin hepsinden etkilenebilirsiniz.Bu bir rahatsızlık ve iyi bir doktorla üstesinden gelebilirsen evliliğinden önce kendi hayatını kurtarmış olursun.

okurken daraldım.senin gerçekten psikolojin bozuk arkadaşım.bu ne takıntı böyle.adam düşürmedim diyor ikna olamıyorsun.kesinlikle tedavi olmalısın.eşininde sorunları olduğu ortada.ne olursa olsun hiç bişey sana şiddet uygulamasına gerekçe değil.ikinizde tedavi olmadanda eve dönme yoksa gene aynı şeyler yaşanacak.sorunun cevabına gelince;eşim dışardayken telefonunu,anahtarını cebinde taşır.aklımada gelmez düşürdü mü diye.

ŞİMDİ GERÇEKTEN DÜRÜST BENİ ANLAYAN ARKADAŞLARIN ŞU İKİ SORUYU CEVAPLAMASINI İSTİYORUM...

1. İSTANBUL AVRUPA YAKASINDA ÖNEREBİLECEĞİNİZ İŞİ TİCARETE DÖKMEMİŞ PARAGÖZ OLMAYAN İŞİNDE UZMAN HASTALARINA DEĞER VEREN PSİKOLOG,PSİKİYATRİS,RUH SAĞLIĞI UZMANI DOÇ,PROF,UZMAN VARMI VARSA YARDIMCI OLURMUSUNUZ

2.BİRDE LÜTFEN ALLAH RIZASI İÇİN SÖYLEYİN CEPTELİ TUVALETE DÜŞEN YAKININIZ VARMI VEYA SİZ DÜŞÜRDÜNÜZMÜ DİYELİMKİ DÜŞÜRDÜNÜZ BUNU KİM ANLAYABİLİR TELEFON TAMİRCİYERİ BUNU ANLAYABİLİRMİ VEYA Bİ LABARATUVARAMI GÖTÜRMEK GEREKİYOR HANGİ SIVIYLA TEMAS ETTİĞİNİ ANLAMAK İÇİN NASIL VE NE ŞEKİLDE TEST YAPTIRILABİLİR LÜTFEN BU KONU BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BU KONUDADA BANA YARDIMCI OLUN

madem tel senin icin bu kadar onemli soyle esine degistirsin ancak
sana tavsiyem esinden ayrilip kendin gibi okb biriyle evlenmen.
hayatina girdigin butun adamlari ve kendini de mutsuz edersin yoksa.
kimse senin standartlarina erisemez. esini de kendini de bu evlilige hapsetme.

sim kartına bakın, oksitlenmişse sıvıyla temas etmiştir, oksitlenmemişse temizse etmemiştir.

arkadaşım ben seni çok iyi anladım. çünkü bu beyin temelli bir hastalık, düşüncelerine hükmedemiyosun. istanbulda yaşamadığım için doktor bilmiyorum, bilen arkadaşlar umarım yardımcı olur. ama sen de kendi çevrende iyice araştır lütfen, çünkü acilen tedaviye başlanması lazım. yatman bile gerekebilir. telefonla ilgili de şunu diyebilirim eğer suya düşmüş olsaydı çalışmazdı. düşüren birkaç arkadaşım olmuştu eski yıllarda, telefoncuya götürdükten sonra çalışmıştı. bir de düşmüş olsa kötü kokar, çıkmaz o koku. düşmediğini düşünüyorum ben.

Eski telefonu bulursanız içini açın, içi küf tutmuş olacaktır, eğer pis bir suya düşmüş ve kullanılmamışsa bir daha.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…